2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739946 بازدید | 44731 پست
خوب همیشه هم نمیشه خروجی داشت.مثل الان من شاید موردی وتکی تو روزمرگی پیش بیاد.

یه مواقعی پیش میاد که فقط "زمان" لازمه تا اون چیزهایی که همسر راضی نمیشه و وسایلی که عمر خودشونو میکنن بره خروجی

❌لایک❌

من این مدت که سفربودم 

یک اتاق خونه ی مادرم رو کامل ریختم بیرون ونگم چقدلباس ولوازم شدخروجی تغییردکوردادم براشون دسترسی آسان اتاق نفس کشیدیک دنیا جابازشدهمه کیف کردن 

از قسمت های دیگه ی خونه هم کلی خروجی دادم براشون 

از خونه خواهرمم کلی خروجی دادم سبک شد 

خونه برادرم نگم چیا نگه داشته بودن ازیک اتاق یک وانت لباس و... خروجی دادم کیف کردن لذت بردن حسابی 

همه میگفتن ماترس داشتیم ازدورریختن توبه ماجرات دادی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب همیشه هم نمیشه خروجی داشت.مثل الان من شاید موردی وتکی تو روزمرگی پیش بیاد.

همین نکته که فرمودید دلیل کم فعالیتی من در اینجاست

من هیچ کدام از چالش های پاکسازی رو نمیتونم شرکت کنم چون اون تعداد وسیله رو اصلا ندارم که ازشون چیزی جدا کنم و خروج بذارم 

نظافت هر روزه دارم بازبینی هم دارم 

خروجی هام یا بدلیل فرسودگی و خراب شدنشون هست یا اینکه نزدیکان چیزی از خونمون بپسندن و ببخشم بهشون

برای همین گزارشات بنده کم هست اما همیشه میخونمتون و لایک میکنم

ققنوس

سلامم😁طبق قولم اومدم ولی دست پرررر

(خروجیامو دسته بندی کردم قاطی نشن)

اول گوشیم...

اهنگ ها 576
گذارشات تماس۳۰
عکس هام. ۱۲۹۷۶
فیلم هام ۴۲۵
یادداشت هام ۱۹۰
مخاطبین 20
کانال هام۲۳
پوشه ها. 510
فلش ۶۴ فایل عکس و فیلم های رم ها پاکسازی شدن حدود 2000فایل
گفتگو ها ۲۶
بلک لیستم ..۳۰ مخاطب
پی دی اف ۱۳۲
برنامه ی گوشیم 9
پیامهام ۱۲۶
اینستا کلیی سیوو اعلان داشتم همه روحذف کردم
اخیییشششش(ده روزه چشام اذیت شد انقددد زیاد بودن)
گوشیم و رم و فلش پاکسازی شدن از این به بعد فایل اضافه نگه نمیدارم و بعد استفاده حذف میکنم.
شبکه های اجتماعیم(دوتا اکانت روبیکا حذف یکی برا فیلم دیدن.تلگرام برا کارم.ایتا کارم).... اینستا سرگرمیمه ..بله حذف.. شاد حذف)
لیست خرید ها و کارهاموسازماندهی کردم چون هرچیزیو ده بار و ده جانوشته بودم و خیلیی بی نظم بودم الان طبقه بندی کردم و یک جا نوشتمشون

یعنی گوشی زبون بستم سی کیلو سبک شد باورتون نمیشه چه حجمی ازش سبک شده

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 

کتابها....🍎20جلد.پونزده دفتر.یه گونی جزوه.سه تا پوکه خودکار و پاکن و کاغذم ی‌گونی.یه کارتن خالی پست. باز هم یه پلاستیک کاغذ و رسید و برگه تایید و کپی شناسنامه و کارنامه کاغذ پست

اکسسوری...چهارجفت گوشواره که دادم دخترعموم. یه جعبه ادکلن

لباسهام(وست سبز.دوتاکیف.روپوش مدرسه.بلوزکهنه.شلوار دمپا .کراپ خز دار و کراپ ساده.پیرهن جین تونیک خفاشی روسری ساتن مشکی شال حریر  یه مقدار سرمه)(سه تا مانتو.یه بلوز یه تونیک یه یقه اسکی.یه تیشرت یه شلوار.یه بلوز)یه قاب گوشی که تغییرش دادم قابل استفاده شد. کلی کاغذ باطله داداشم)یه جعبه چند تا وسیله قدیمی)یه پوشه چندتا کاور )

لباس بقیه.(خیلیی زیاددد پنج تا بلوز و پنتج شلوارو..اصلا یادم نیست فقط میدونم یه پلاستیک بزرگ برا یکی از اشناها.یه پلاستیک بزرگ اشغالی چون غیر قابل استفاده بودن) سه تا شلوار بابام دوتا بلوزم 

توتا پیرهن خواهرم دوتا شلوارش

مهر و تسبیح همکاری نکردن وخروحی نداشتیم با اینکه خیلیی زیادن

کشوی وسایلم.چندتا پوشه و کاغذ که چندبار از روشون چاپ شده بود از هرکدوم یدونه گذاشتم بقیه خدودا یه پلاستیک بودن گذاشتم خروجی 

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 

راستی من از بچگس خیلیی مینیمالیست بودم 

بچگی که میگم یعنی از هفت هشت سالگی ها

این مدتم چون درگیر یه کار مهم بودم فکرمو از پاکسازی ازاد کردم و گذاشتم سر فرصت تمیز کنم همه چیو

ولی یه سوال

من چیز یادگاری از کسی نگه نداشتم ولی چندتا بدلیجات و چندتا نامه و یه جعبه یادگاری از بچگیامه همشون تو یه جامدادی کوچیک هستن

بنظرتون ایرادی داره در طول زندگیم محتویات این جامدادی رو به یادگار داشته باشم؟

چند روز پیش یه فیلم می‌دیدیم،  که توی خونه مادر خانواده ، دو قطعه شمش طلا گم شد و دنبالش میگشتن ، واااااااای جای همه ما اونجا خالی بود 😅😅😅 انقدر لباس و پارچه و خرت و پرت تو خونه بود که اونا دنبال طلا میگشتن من تو ذهنم پاکسازی میکردم ، نمیدونین چه وضعی بود کمدها و انباری و.......

من سرگیجه گرفتم همش میگفتم خدایا یه خانوم پیر که به زور راه میره  اینهمه وسیله میخواد چکار 

لیست لوازم مراقبتی لوازم ارایشی مکمل های مورد نیازمو نوشتم ک بخرمشون الان دقیقا میدونم چیا نیازمه و خیلی خوب بود بدون فکر خرید نکردم تا خروحی نداشته باشم

چک لیست های کاغذیمو مرتب کردم تقریبا از بیست تا شونزده تا الکی بودم چندتای مونده روهم میخوام تو گوشی سیو کنم

مدارک تحصیلی خودم و خواهرمو کااملا مرتب و تمیز کردم و یه کیسه خروجی داشت

کشو بزگ دراورو تمیز کردم چندتا خروجی داشت

چندتا کاور لباس و وسیله

سی تا شیشه مربا

همین نکته که فرمودید دلیل کم فعالیتی من در اینجاستمن هیچ کدام از چالش های پاکسازی رو نمیتونم شرکت کن ...

منم خروجی هام بصورت چالش یا برنامه ریزی شده نبوده و نیست ، چند بار خیییلی کلی خروجی گذاشتم و بقیه موارد هر چیزی رو ببینم کهنه شده یا استفاده نمیکنم میذارم خروجی

الان بخوام بگو گوشی خودم تقریبا پاکسازی شدست و هیچ‌چیز اضافه ای نداره مگه فیلمی ک دانلود کنم و ببینم بعدش حذف

لباسامم اضافه و غیر قابل استفاده ندارن

فقط اینکه من دوتا شلوار اسکینی دارم 

(چون پاهام پر و کشیدست خیلییی بهم میان و به پام قشنگن) اما چون شنیدم از مد افتادن میخواستم بذارم خروجی

کاملا هم نو هستن چون بهترین جنسو گرفتم

بنظرتون خروجی بذارم یا بذارم دم دست استفاده بشن؟

الان دیگه میدونم چیا احتیاجمه که بخرم چیا لازم نیست چون طبق لیستم خرید میکنم و هرید اضافه ندارم

کمد پدرم

گوشی مامانم

کابینتها

این سه تاجاهم مونده

البته بگما چون خونه پدرمه نمستونم اونجور ک میخوام پاکسازی کنم وگرنه هفتاد درصد وسیله های الانو میذاشتم خروجی