2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738506 بازدید | 44697 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیدوا جان چقدر ازتون یاد می گیرم وچقدر خوشحالم که ایتجا فعال هستید🌹امروز پدرهمسرم با ما نیومد به جا ...

سپاس از محبت شما عزیزم 💕

منم خیلی چیزها از شما و بقیه دوستان یاد میگیرم✨

منم لذت بردم از این حجم وسایل و استفاده شدنشون و نکته دیگه شستن لباسها برای پوشیدن فردا بود 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

❌لایک❌
دقیقا برای منم همینجوریه. ظرفای دم دستیم اوناییه که بیشتر دوسشون دارم . به سفره و رومیزی برای خودمو ...

من دارم کم کم ظرفهای دم دستیمونو با ظرفهای مهمان یکی میکنم 

هرچی دم دستی ها میشکنه به جاش ظرف مهمان رو جایگزینش میکنم 

این یکی از خصلتهای عمه مینیمالیستمه

هیچ ظرف و ظروفی رو بعنوان ظرف خودمون و ظرف مهمان نداره همه یکیه 

❌لایک❌
بچه ها این کامنت دوستمون مال پارسالهولی لب کلام رو خیلی عالی گفتن (آنچه شرط بلاغ بود)دقیقا من این رف ...

هستی جان من وهمسرم از روز اول تو بهترین ظرف هامون غذامون می خوریم.بیشترررررر وقتها غذا تزیین می کنم.

از هفت روز هفته دو روز یه سه روز غذا تو ظرفهای مهمان سرو نی کنم 

شادی صدام کنید
مجلسی ها ومهمونی ها که اتو می کنمروزمره ها انقدر حساس نیستم.بستگی به جنس هم داره بعضی شال وروسزی ها ...

من مشکلم همینه. اکثرروسری هام احتیاج به اتو دارنـدیگه بعضی وقتا که یهویی بایدبرم بیرون یدونه شال پلیسه اجری دارم که میپوشمش

لطفالایک نکنین. 
من مشکلم همینه. اکثرروسری هام احتیاج به اتو دارنـدیگه بعضی وقتا که یهویی بایدبرم بیرون یدونه شال پلی ...

سخت نگیر برو عکس بازیگران تو اکران فیلم هاشون ببین همه لباساشون چروک در مقابل این همه دوربین.

الان دوتا فیلم اکران شدن

شادی صدام کنید

البته نميشه نظر قطعى داد، بعضى شهر ها هواشون خيلى خاك آلوده، اگر روى مبل چيزى نكشى فاتحه شون خونده ميشه 

يا ممكنه يه نفر تو خونه بى ملاحظه باشه و حواسش به كثيف نكردن فرش نباشه 

يا كاور ماشين .. ممكنه صاحبش پيش خودش فكر كنه اينطورى بيشتر عمر ميكنه يا تميز تر ميمونه 

من دارم کم کم ظرفهای دم دستیمونو با ظرفهای مهمان یکی میکنم هرچی دم دستی ها میشکنه به جاش ظرف مهمان ر ...

منم چند سالی از سرویس قبلی مهمانم استفاده کردم تا اینکه ماشین ظرفشویی خریدم . اون روی این ظرفا خط مینداخت . منم برای اینکه ظرفا آسیب نبینن گذاشتمشون برای مهمونی که کمتر میاد دم دست  و یه دست سرویس ساده گرد سفید خریدم که خیلی دوسش دارم با اینکه چند سال گذشته . بعد رفتم دو دست دیگه هم از همین  سرویس جدیدم  خریدم . الان دیگه دو نوع ظرف دارم . هر وقت کم بشن میرم باز سفید ساده میخرم.  

من مشکلم همینه. اکثرروسری هام احتیاج به اتو دارنـدیگه بعضی وقتا که یهویی بایدبرم بیرون یدونه شال پلی ...

خب جنسی بخرید که هم مجلسی باشه هم اتو نخواد . من هر وقت میرم روسری فروشی از خودشون کمک میگیرم.  

البته نميشه نظر قطعى داد، بعضى شهر ها هواشون خيلى خاك آلوده، اگر روى مبل چيزى نكشى فاتحه شون خونده م ...

ما تو ماشین رو صندلی ها زیلو انداختیم 

چون زیلو جنسش از پنبه ست زمستونا گرم و تابستونا خنکه

در عین حال کوچولوم که تو ماشین رو کثیف کنه سریع زیلو رو میشورم 

روفرشی هم وقتی بچه ها رو زمین بخوان چیزی بخورن حتما استفاده میکنم مثل زیر سفره ای

روکش مبل بااینکه خودم دوختم بااین حال تحملشو ندارم چون بچه ها زیاد ورجه وورجه میکنن بهم میریزه یا کلا باید درحال صاف کردن و مرتب کردنش باشم بیشتر اذیت میشم 

گذاشتم وقتی مبل ها رو عوض کردم اینها رو هم بدم شاید کسی که مبل ها رو برداشت روکششم خواست

❌لایک❌
البته نميشه نظر قطعى داد، بعضى شهر ها هواشون خيلى خاك آلوده، اگر روى مبل چيزى نكشى فاتحه شون خونده م ...

برای مبل باهاتون موافقم چون پاک کردنش بعدا هم سخته و کثیفی به خوردش میره و مبل شویی میخواد که اونم میگن پارچه کشیده و خراب میشه و مبل از ریخت می افته  . اما برای فرش خب شامپو فرش میکشیم و سالی یبار قالیشویی . منم بچه هام کوچیکن و واقعا کثیف میکنن اولا فرش رو رنگی خریدم که  زود زرد نشه و کثیف بنظر نیاد  دوما همیشه سه تا زیر انداز بزرگ دارم همیشه پهن میکنم زیر دستشون و تند تند میندازم لباسشویی . بنطرم زحمت شامپو فرش کشیدن یا زیرانداز انداختن کمتر از صاف و صوف کردن و شستن روفرشیه . من دو تا روفرشی هم خریدم اما واقعا حوصله صاف کردنش رو نداشتم جمع کردم . گذاشتم برای پیک نیک . 

هستی جان من وهمسرم از روز اول تو بهترین ظرف هامون غذامون می خوریم.بیشترررررر وقتها غذا تزیین می کنم. ...

خیلی خیلی کار خوبی می کنی جانم

اتفاقا تو کامنتاتون خونده و لذت برده بودم

همیشه پست هاتون درباره لایف استایل تون برام جذابه و با دقت می خونم🥰😍