2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738522 بازدید | 44697 پست

سلام من یه شلوار ورزشی سفید از ته کشو پیدا کردم اینو بعد خرید متوجه شدم با خودکار آب خط خوردگی داره انداختنش تو وایتکس بعد لک ها زرد پیدا کرده

قسمت کمرش ک کلا زرد شده و چسبناک انگار روغن مونده روشه

حالا نمی‌دونم چکارش کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یدونه رخت اویز مخصوص شال و روسری گرفتم شال های دم دستیمو اتو میکنم میذارم رو اون دیگه چروک نمیشه ...

ههایدی جان من یمدت اینجورگذاشتم وقتی شال روبازمیکردم چهارتاخط سرتاسری افتاده بودروش دوبارت بایداتومیکردم🙂

لطفالایک نکنین. 
حتما کفشاتون رو جنس خوب میگیرید

سلام عزیزم ،بله جنساشون خیلی خوب بودن ،البته سایز پای من ۳۹هست شاید بخاطر اینکه سایز پاهام رو به کوچیک هست ایقد دوام میارن.اینابودن دوتا کفشی ک خروج دادم 

👩‍❤️‍👨
حتما کفشاتون رو جنس خوب میگیرید

دیروزقبل اینکه خروجشون بدم ازشون عکس گرفتم اما ازبس دخترم عصبیم کردحس عکس گذاشتن رو نداشتم ...مثلا یه جفت کفش نایک اصل داشتم ۷سال عمرکرد😅تازه مدام میپوشیدمشون ،الان تو بازار کفشای مارک دار همشون فیک هستن ،به اون صورت کفش با جنس خوب پیدا نمیشه ،منظورم مارک دارها هستش ...

👩‍❤️‍👨
سلام عزیزم ،بله جنساشون خیلی خوب بودن ،البته سایز پای من ۳۹هست شاید بخاطر اینکه سایز پاهام رو به کوچ ...

اونایی که خیلی سیاه شدن و پاره ۴سال ازشون کار کشیدم بالای بیست بارم شستمشون 😂😅تا این حد کفشام دیر به دیر پاره میشن ....الان هم سه جفت کفش اسپورت دارم با یه جفت تابستونی 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻مینیمال مینیمال 💃🏻😅

👩‍❤️‍👨

راستی بچه ها از اون همه کیفی ک داشتم الان من فقط یه کیف دارم و تمامممممممم .یسریاشونو تو دیوار فروختم یسریاشونم دادم به فامیلا و دوستان 💃🏻خیلی خوشحالم ک ی کیف دارم .ایقد حس خوبیه بخدا ♥️امیدوارم تجربش کنید ♥️😅

👩‍❤️‍👨
ســــــلام به خانوم های مینیمال جذاب ♥من وبچه ها بعداز حدود 2ماه ازسفر پیش خانوادم برگشتیم با کلی وس ...

سلام رسیدن به خیر خسته نباشی.  منم ۸سال توی وضعیت شما بودم دقیقا میفهمم چی میگی . کم کم کار کن که بهت فشار نیاد اول طاهر خونه رو تمیز کن . بعد هر وقت انرژی و حوصله داشتی برو سراغ کمد ها . 

منم ۳ تا بچه کوچیک دارم،۶ ساله،۴ ساله و ۳ ماههخیلی سختم شده،اصلا به کار خونه نمیرسم،تازگی اسباب کشی ...

سلام و خسته نباشید .حق داری . بنظرم نصف اسباب بازی هارو بزار کنار و نصفش دم دستشون باشه . خرده ریزهارو هم زیاد دم دست نیار . پخش میکنن فقط و بازی نمیکنن . کارت خیلی کمتر میشه

منم ۳ تا بچه کوچیک دارم،۶ ساله،۴ ساله و ۳ ماههخیلی سختم شده،اصلا به کار خونه نمیرسم،تازگی اسباب کشی ...

من به جای شما باشم دوست عزیزم اول از همه به خودم فشار نمیارم سریع برای به روال برگشت خونه و زندگیم 

بچه های گلت همه کوچیک هستن

اون سه ماهه خیلی بهت نیاز داره نمیتونی راحت تنهاش بذاری و بری به سروسامون دادن وسایلت برسی میفهمم عزیزم 

اسباب بازی ها رو سعی کن هرچی شکسته و به دردنخوره بندازی دور، سه چهار تا کارتن کن و فقط مقداری رو برای بازی در اختیارشون بذار و بعد چند ماه این اسباب بازی ها رو با یکی از کارتن ها جایگزین کن 

از همسرت وقتی خونه ست برای نگهداری کوچولوها یا کمک کردن به نظم دهی اثاث منزل کمک بگیر گلم 

بازم میگم فشار به خودت نیار، هردفعه یه قسمت کوچولو رو منظم و پاکسازی کن بانو

کاش کنارت بودم و میومدم کمکت ❤

❌لایک❌
سلام من یه شلوار ورزشی سفید از ته کشو پیدا کردم اینو بعد خرید متوجه شدم با خودکار آب خط خوردگی داره ...

الان دیگه باید بندازیش دور 

لباس حتی اگه سفیدم باشه مستقیم نباید وایتکس بریزی روش، وایتکس و پودر لباسشویی و آب باید قشنگ تو یه تشت مخلوط بشه بعد لباس رو بریزی تو تشت عزیزم 

لکه خودکار رو با صابون رختشویی و آبگرم به راحتی پاک میشه 💕

❌لایک❌