2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737301 بازدید | 44691 پست

برا مایع دستشویی من جلد فوم دستشویی میگیرم بعد با مایع چهار لیتری پر میکنم

مایع رو اول باید با آب مخلوط کرد، یه سوم مایع بقیه آب

دیدین مایع دستشویی یه مقدارش از دست آدم لیز میخوره اسراف میشه یا می‌ریزه میچسبه به روشویی

فوم این چیزا نداره

استفاده زیادی از مواد شوینده برا طبیعت ضرره ک اینجوری جلوش گرفتم و برا اقتصاد خونه هم راهکاره

هیدوا جان گفتن اگ چیزی از جهیزیه بذارم خروجی مامانشن ناراحت میشه ..اما برا ما برعکسه مامانماگ بدونه خروجی رفته جایی مثل مسجد با نیازمند خیلییم خوشحال میشه..مامانم پذیرفته سبک من اینه چیزی بکارم نیاد یا پسندم نباشه میذارم کنار..حتی اون اگ هدیه عزیز ترین نفر زندگیم باشهمشکل من مادر همسرمه ..ک تگ بدونه چیارو خروجی میذارم برااام بد میشه😀چون خودشون ی فرد فوق ماکسیمالن ..و خروجی های منو به حساب این میذارن  که فلانی بدخرج و ولخرجه و همه چیو میندازه می‌ره ..حتی یه مدت شیشه هایی ک لازم نداشتم دادم ب ایشون بعدها فهمیدم میگن فلانی فقط بریز باشه و بلد نیس شیشه رو هم نگه داره ..ازون تاریخ ب بعد اگ بدونم چیزی لازم دارن و من لازمش ندارم بازم بهشون نمی‌دم ..حتی گاها پیگیر میشن فلانی کتری داشتی چی شده ..به دروغ میگم کابینت بالاس یا انباری بالا  

یا میگن فلان شلوار پسرت نو بود چرا دیگ تنش نمیکنی 

صبا هستم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یه سوال غیر مرتبط ولی برام مهمه نمی خوام به خلطرش تاپیک بزنم.من مدتیه سینه سمت راستم درد می ک ...

نگران نباشید، گاهی اوقات کشیدگی عضلات دست میتونه باعث سینه درد بشه(من مشکل ردن دارم گاهی که دردش زیاد میشه میزنه به سینه م) 

اگه نزدیک موعد پریود درد دارید که طبیعیه (تغییرات هورمونی بدن باعث درد و التهاب میشه یه دونه قرص ویتامین ای بخورید خیلی کمک میکنه و اینکه زیاد دستکاری نکنید) 

دوستان یه سوال غیر مرتبط ولی برام مهمه نمی خوام به خلطرش تاپیک بزنم.من مدتیه سینه سمت راستم درد می ک ...

عزیزم دور از جون سرطان سینه درد نداره احتمالا مال کار هست برای منم درد میکرد بخاطر بغل کردن بچه بود رفتم دکتر چکاب گفت چیزی نیست به اون دستت استراحت بده بهتر میشه حتما

مبارکتون باشه 😍اگه یه کتیبه خوشگل بزنید دیگه نبودن والان هم به چشم نمیاداین عکس نمونه

ممنونم عزیزم این عکس خیلیییی قشنگه کاش قبل انتخابم میدیدمش 

منم کتیبه زدم هایدی جان درست عین عکسی که فرستادی سفید هست فقط اون طرح وسط رو نداره ساده ساده هست😊

سلام دوست عزیز، یه سوال، با شامپو فرش میشه لباس شست؟ لباسا خراب نمیشن؟ منم شامپو فرش دارم ولی مصرف ن ...

سلام به روی ماهت دوست خوبم

من ۲ بار تا الان اینکارو کردم و اصلا مشکلی پیش نیومده خداروشکر با خیال راحت استفاده کنین اگر دیدین بافتش غلیظ هست مقداری آب بهش اضافه کنین💜

اگه سقف گچ بری نور مخفی داشته باشه فکر کنم دیگه نشه کتیبه زد 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

ممنونم از عزیزانی که جوابم دادید خیالم راحت کردید.

نمی دونم گفتم یا نه ولی اگه گفتم وتکراریه ببخشید چون اصلا یادم نمیاد کامنت گذاشتم یانه فکرم مشغول بود خلاصه امروز رفتیم بازار خودم کارت داشتم همسرمم کارتشون دادند با قطعیت گفتم چیزی نیاز ندارم فقط می رم ببینم

تگ تگ مغازه ها با دخترم نگاه کردیم وجالبه برای دخترمم هیچی نخریدم.تو راه برگشتم راجبع سبک مینیمال با همسرم صحبت کردیم واتفاقا نظر جفت مون این بود با پول هزینه اضافی میشه سفرهای خوب رفت مهمانی ساده بیشتری ب گزار کرد والی آخر

شادی صدام کنید
ممنونم از عزیزانی که جوابم دادید خیالم راحت کردید.نمی دونم گفتم یا نه ولی اگه گفتم وتکراریه ببخشید چ ...

در مورد لباسم که هستی جان پبام گذاشتند منم گاهی گول مد جدید بازار می خورم من سبک پوشش خانمانه است گاهی میگم اسپرت بپوشم یا مثلا استایل خودم پوشیده است یهو یه لباس باز می خرم ولی الان دارم روی خودم کار می کنم استایل ام بشناسم وروی همون مسیر حرکت کنم خریدی خارج از سلیقه واقعی ام نداشته باشم.

در مورد اون عدد ۸۰ به ۲۰ واقعا درسته مثلا همه ما یه مانتویی بیش از بقیه می پوشیم یه شومیز بیستر از بقیه می پوشیم در مورد من که کاملا صادق 

حالا تو حرید ظرف وظروف وسایل خونه کمتر اشتباه می کنم ولی تو خرید لباس بی نهایت اشتباه دارم که دارم اصلاح می کنم.

مثلا من یه کاپشن دارم از بیرون ضد آب ،بارون از روش لیز می خوره از درون خیلی زیاد گرمه رنگش قشنگه در عین حال سبک زیپ دار هم هست یعنی پوشیده است من چندسال دارمش وتمام مدت روزای سرد وبرفی یا سرد وبارونی همین می پوشم

حالا بگم براتون:

شادی صدام کنید
در مورد لباسم که هستی جان پبام گذاشتند منم گاهی گول مد جدید بازار می خورم من سبک پوشش خانمانه است گا ...

یه کاپشن کوتاه تا خط کمر که خوب من با شلوار که نمی پوشم روی مانتو هم قشنگ نمیشه گرم هم نیست 

یه ست ورزشی که شلوارش اصلا راحت نیست خودش هم کوتاه هم گرم نیست گاهی از سر تنوع تو مخل کارم روی مانتو می پوشیدم 

یه بارونی بلند که هدیه خواهر شوهرم بود گرم نبود گشاد بود برام دکمه وزیپ اینا نداشت راحت نبودم باهاش فقط دو رور بود قشنگ بود به اندازه کاپشن ام ضذ آب نبود

یه بارونی دیگه داشتم اصلا نگم چه فاجعه ای بود 

حالا این ها مقایسه کنید با کاپشن ام.

خواهش می کنم در صورت امکان دلیل ورودی خروجی هاتون بگید چون ایده میشه واسه همین خودم گفتم

شادی صدام کنید
ممنونم عزیزم این عکس خیلیییی قشنگه کاش قبل انتخابم میدیدمش منم کتیبه زدم هایدی جان درست عین عکسی که ...

اونجوری هم قشنگه 

اخه من دیدم خیلی ها بدون کتیبه رو دیوار نصب میکنن زیاد جلوه نداره

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را