2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736259 بازدید | 44680 پست

سلام خانوما،بعد چند وقت دست پر اومدم.

خروجی‌ها: 

لاک تموم شده 

قوطی کرم 

جوراب(یکم سوراخ بود دوختم تا دوباره استفاده کنم ولی بازم پاره شد)

یه عالمههههههه کاغذ باطله(الان درگیر اسباب کشی هستیم،بابا وسط ظروف پیچید و همش استفاده شد) 

یه کشو خالی شد کلا✨

دوتا قوطی شیر خشک 

دوتا شیشه ترشی که از انقضاشون دو سال گذشته بود 

یه ساعت دیواری خراب 

🟠کامنت قدیمی ولی زیبابرای دوستانی که ازم خواستند در طول مطالعه صفحات قبلی، مطالب جالب رو شیر کنم

دوست جونا

من سالها قبل با فنگ شویی آشنا شدم

و فارغ از بحث مجسمه ها و نمادها و زوایدش که جالب هم نیست، چند تا مطلب خوب ازش یاد گرفتم که جزء اشتراکاتش با مینیمالیسم هم هست:

۱. خود کلمه فنگ شویی یعنی باد و آب که در کل به معنای عناصر طبیعی هست

۲.اصل فنگ شویی میگه همون طور که ما بر اشیا تاثیر میگذاریم، اشیا هم بر ما تاثیر می گذارند(مراقب باشیم که چی می پوشیم و از چه وسایلی استفاده می کنیم و محیط اطراف ما چگونه است)

۳.رفع انباشتگی که عالی ترین مبحث فنگ شویی هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیز خسته نباشید؛ 

هر بار که گزارش های دوستان رو میخونم یه چیز جدید اون میون یاد میگیرم. 

خروجی های امروز

✔️زیرپوش همسر

✔️یه تاپ خودم

✔️مقداری پودر ژلاتین که تغییر رنگ و بو داده بود

✔️چندتا رسید و فاکتور

✔️مقداری کاغذ و نایلون که رفتن تو بازیافتی ها

امروز همچنان نوبت آشپزخانه است تمیز کردن ومرتب کردنی داشتم ولی خروجی نداشتم.

یه دستمال کاغذی تو پلاستیک خیارها گذاشتم خیارها تازه وسالم هستند بعد از چند روزززززززز

گوجه فرنگی ها قبل از اینکه خراب شن به شکل های مختلف سالاد استفاده کردم تموم شد

لیموها هم مطابق گوجه فرنگی ها

از حجم زیاااد حاکشیر وتخم شربتی همچنان درست می کنم همسرم می بره سرکار خودم چندان علاقه ندارم.

یه طبقه فریزر دیروز تمیز کردم همه چیز به اندازه است یه کم بال مرغ بود که با بخشی اش برای خودم ودخترم سوپ پختم.

شادی صدام کنید

یه مطلبی هم درباره لباس دیروز کلی نوشتم همش پرید!😩

چیزی که من از این تاپیک یاد گرفتم رو با مطالبی که از قبل می دونستم ترکیب می کنم و توضیح میدم امیدوارم که بتونم منظورم رو برسونم:

یه اصل پارتو هست در واقع قانون ۲۰/۸۰ که درباره اقلیت پراهمیت و اکثریت کم اهمیت میگه(گوگل کنید من دربارش زیاد توضیح نمیدم که تاپیک از موضوعش منحرف نشه)

خب من متوجه شدم که این اصل درباره لباسهامون هم صادقه

یعنی ما ۸۰ درصد موارد، فقط از ۲۰ درصد لباسهامو استفاده می کنیم و اون بقیه تو کمد بی استفاده یا خیلی کم استفاده هستن

این قضیه درباره لباس های همسر و دخترم خیلی صادق بود

من تو فصل تعویض و تغییر لباس ها متوجه میشدم که چقدر لباس داره دخترم که اصلا تو فصل گذشته تنش ندیدم و فقط به یکی دو دست گیر میده و همش اونا رو می پوشه

در مورد خودم تونستم با رفع انباشتگی، کمد کپسولی و مینیمالیسم، این مساله رو حل کنم

۱.لباس های بلااستفاده رو خروجی دادم(به دلیل اندازه نبودن، حس راحتی توش نداشتن، بهم نیومدن، جزء استایلم نبودن،خراب شدن و ...)

۲.دو سه تا شلوار تک مثلا دارم که از همه نظر خوبن اما با هیچ کدوم از لباس هایی که دارم ست نمیشن؛ تو فکر هستم که مانتو یا شومیز مناسب باهاشون بخرم سر فرصت)

۳.یه لباس هایی که نه خیلی نو و شیک هستن برای مهمونی و هم رد کردنشون اسراف رو به ترتیب گذاشتم دم دست تا مرتب برای دم دستی بپوشم و خراب بشن و ردشون کنم و خلوت بشن

ادامه دارد...

خانواده من فوق ماکسیمال هستن. 

الان که اسباب کشی میکنیم،۳۰ تا جعبه موزی بزرگ فقط ظروف شکستنی شد.ظروف پلاستیکی و استیل بماند.🥴

مامان هربار میگه دیگه نمیخرم ولی بعد یه مدت یادش می‌ره بازم میخره.

لباس بقیه علاوه بر کمد که کیپ تا کیپ پر کردن،بقیه‌ش رو داخل کیف زیپی‌های بزرگ(اسم دقیقش رو نمیدونم😁) گذاشتن. 

من کل لباسام داخل یک کمده که مقداریش هم خالیه.

خواهر کوچیکم قوطی‌های شامپو رو نگه میداره تا باهاشون بازی کنه.کلی چیزمیزای خراب داره.تو کمدش اصلا جا نداره. 

در این حد بگم که پارسال دیدن اثاثمون داخل یه خونه معمولی مثلا صد متری جا نمیشه،خونه ۲۴۰ متری اجاره کردن.😂🤦🏻‍♀️

یه مطلبی هم درباره لباس دیروز کلی نوشتم همش پرید!😩چیزی که من از این تاپیک یاد گرفتم رو با مطالبی که ...

مورد سوم رو نمی دونم دارم خوب توضیح میدم یا نه

درباره خودم و همسرم یه تعداد لباس این طوری داشتیم که هم باعث می‌شد به نظر برسه خیلی لباس داریم ک نیاز به لباس جدید نیست و هم در واقع این طور نبود. با این روش بخشی از لباس های همسرم حذف شد، کشو و کمدشون خلوت شد و دقیقا مشخص شد که به چه تعداد از چه لباسی نیاز دارن و رفت تو لیست خریدها که سر صبر و به موقع خریده بشه

در مورد خودم هم یک شلوار پاره شد و رفت خروجی و دو تا مانتو و یه روسری هم تو این صف قرار دارن تا به زودی خروجی بشن و تکلیفم با لباس هام روشن بشه

دخترم هم به ست هایی که می تونه داشته بشه واقف شد و الان متنوع تر لباس می پوشه

خروجی های امروزم:

✅️ چسب چوب و قطره ای که سفت شده بودن

✅️ جا صابونی که اضافی بود

✅️ قبلا موقع ظرف شستن پیش بند نمیبستم یدونه از قبل داشتم آوردم دم دست استفاده میکنم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مشکل اینجا بود که ما کوهی از لباس داشتیم که زحمت شستشو، نگهداری و مرتب کردن تو کشو و کمدها، و جمع آوری و جا دادنش موقع تغییر فصل، برای فصل بعدی، برای من بود و وقت زیادی ازم می گرفت

کم کم دارم این معضل رو حل می کنم با روشی که گفتم

و فقط و فقط لباس هایی رو می خریم که دوستشون داریم و با کیفیت هستند.

🟠کامنت قدیمی ولی زیبابرای دوستانی که ازم خواستند در طول مطالعه صفحات قبلی، مطالب جالب رو شیر کنم

سلام ممنون از این ایده خوبتون که کار ما رو هم راحت‌تر کرده چون من توی خوندن صفحات قدیمی تنبلم فقط ۴۰ صفحه اول تاپیک رو خوندم و دیگه فقط پستهای چند صفحه آخر که باهاتون همراه شدم 

درباره حس خوب داشتن به یه وسیله ،خب آره خوبه که همه وسایلمون اونایی باشن که دوست داریم ولی خب خیلی وقتا پیش میاد خرید هیجانی و یا از روی مد داشتیم . کادو دریافت کردیم یا به هر طریقی وسایلی دور و برمون باشه که الان  نسبت بهشون حسی نداریم . این دوست نداشتن دلیل کافی برای خروجی دادنه؟ اگر وسیله کاربردی باشه و  نیاز به جایگزین داشته باشه این اسراف حساب نمیشه؟ یعنی بردن به خیریه توجیه خوبی برای  خروجی های اینجوری هست؟ چون من خودمو بخوام بگم تا وقتی که یه وسیله کاربردی هست و سالم تصمیم به خروجش نمیگیرم مگه اینکه خراب بشه . اونوقت با خوشحالی میرم باب میلم خرید میکنم . یعنی کارم اشتباهه؟   

سلام ممنون از این ایده خوبتون که کار ما رو هم راحت‌تر کرده چون من توی خوندن صفحات قدیمی تنبلم فقط ۴۰ ...

دربابه فرمایش اولتون خوشحالم که کارم مفیده

پیشنهاد دوستان بود🥰

در مورد قسمت دوم بله اتفاقا حق با شماست.نظر خود من اینه که(بعد از کامنتی که ریپلای کردم تو همون صفحه هیدواجان توضیح دادن) دوست داشتن و مورد استفاده بودن هر دو باید مد نظر قرار داده بشه

من بخشی از لوازم رو چون دوست دارم و حس خوبی بهم میدن نگه میدارم

بخشی رو به خاطر مورد استفاده بودن

بخشی رو به هر دو دلیل

پس

فقط اونایی میرن خروجی که دوستشون نداریم، لازمشون نداریم و بعدا هم نیاز نخواهند شد

مثال:

تو چالش پاکسازیهام متوجه شدم که چننند تا قوری دارم

اولا که همه استفاده شده اند و قابل کادو دادن نیستند

دوم این که قوری رو نه میشه به خیریه داد نه بگذاری کنار کوچه ممکنه سالم برسه به دست کسی

در ثانی وسیله شکستنی هست که ممکنه یکی دو سال دیگه لازم بشه

پس من قوری ها رو نگه داشتم🙂

و البته تا اینا هستن قوری جدید نمیخرم حتی اگه به کتری ام نیاد یا اینها دوست داشتنی نباشن برام

اینم یه تنبیهی برای این که سری بعد خرید هیجانی نکنم

دربابه فرمایش اولتون خوشحالم که کارم مفیدهپیشنهاد دوستان بود🥰در مورد قسمت دوم بله اتفاقا حق با شماس ...

آهان حالا شد چون یکم با این که صرفا به خاطر جذاب نبودن برام بخوام  ردش کنم با خودم درگیر بودم . آره اینجوری خیلی خوبه . و درسته جریمه خوبی هم هست .   

نه عزیزم ، وقتی وسیله ای کاربردی هست چرا بذارید خروجی و یکی دیگه بخرید ؟

بله منم دقیقا با همین مشکل داشتم که دوست عزیزمون توی کامنت بعدی‌شان  تکمیلش کردن و اینجوری حس بهتری داره بنظرم. 

امروز همچنان نوبت آشپزخانه است تمیز کردن ومرتب کردنی داشتم ولی خروجی نداشتم.یه دستمال کاغذی تو پلاست ...

وقتی میگم از گزارش ها کلی نکته یاد میگیرم یکیش همین یادآوری چیزاهایی که تو خونه دارم و دوستان اشاره میکنن. 

منم خاکشیر و چیا رو یادم نبود دارم، برم بشورم مصرف شه.