2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736537 بازدید | 44687 پست

سلام بر مینی‌مال های عزیز😍

شما هم اینطورید که یه جا رو پاکسازی میکنید

هی میرید و میاید و نگاهش میکنید؟

یا فقط من از دست رفتم؟😂

طی یک حرکت انتحاری ، کمد دیواری رو تخلیه کردم

و کلی لباس برای خروج گذاشتم

تعدادیش رو آگهی کردم

و تعدادیش رو قراره ببخشم🥰

کلی وقت بود دلم میخواست کابینت وسایل برقی رو

هم مرتب کنم، هم یه بازبینی

اما خیلی سختم بود

به لطف انرژی این تاپیک عزمم رو جزم کردم

و امروز انجامش دادم💪

نمیدونید چه انرژی مثبتی توی خونمون پخش شده🤭

این سرویس پاسماوری رو هم دیدم

که چند ساله اصلا استفاده نشده

به نظرتون دیگه به کارم نمیاد؟🤔

بدم بره؟😁

هرچیز که در جستن آنی، آنی✨

امروز در حین چالش جعبه خیاطی و یه کیف پر از ربان هم پاکسازی کردم که عکسای قبل و بعدش رو میذارم

این جعبه خیاطیم که فکر میکردم خیلی هم مینیماله🤭

و اینم عکس بعد از پاکسازی✨️

یه تعداد نخ با رنگای غیر کاربردی و تکراری، دو بسته سوزن و چند تا سنجاق قفلی رو گذاشتم تو یه کیف که هر موقع اینا تموم شدن از اونا استفاده کنم اگر هم لازم نشدن که میرن خروجی

اینم ربان هام که همینقدر بهم ریخته و درهم بودن😁

و بعد از پاکسازیشون✨️

بالاییا رفتن خروجی و پایینیا رو نگه داشتم البته به غیر از اون سه تا نیم سانتیا، بقیه اگه استفاده نشن تو پاکسازی بعدی میرن خروجی.

نهال🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر مینی‌مال های عزیز😍شما هم اینطورید که یه جا رو پاکسازی میکنیدهی میرید و میاید و نگاهش میکنید ...

سلام آره دقیقا منم همینطورم هی میرم در کابینت یا کشو رو الکی باز میکنم و کیف میکنم یا هی عکساشونو میبینم تو گوشیم😂

درمورد پاسماوری هم نه دیگه فکر نکنم نیازتون بشه میتونید تو دیوار آگهی کنید یا به کسی هدیه بدید✨️

نهال🌱

سلام بر مینی‌مال های عزیز😍شما هم اینطورید که یه جا رو پاکسازی میکنیدهی میرید و میاید و نگاهش میکنید ...

منم مثل خودت بعد از پاکسازی می رم نگاه می کنم کیف می کنم

سرویس پاسماوری چرا بدی بره به چشم بانکه بهش نگاه کن

چند روز پیش بسته نمک باز کردم اضافه اش موند تو بسته وبانکه نداشتم یعنی هر چقدر بانکه داشته باشیم بازم کمه.

مثلا تو چهارتای کوچیک دمنوش هات بریز مثال می زنم حالا هر چی داری

تو بزرگا چیزای دیگه بریز

به نظر من نمیشه تمام بانکه ها یه دست کرد چون در نهایت حتما یکی دوتاش ممکنه بشکنه ومشابهش یخت پیدا بشه یا تکی فروخته نشه.

ولی میشه حبوبات یه شکل

دمتوش ها یه سکل

سبزیجات یه شکل والی آخر

شادی صدام کنید

من من من 😂😂

خسته نباشی عزیزم 

بنظرم پا سماوری و رد کن بره یا بفروش یا بده به یکی که استفاده میکنه

امروز در حین چالش جعبه خیاطی و یه کیف پر از ربان هم پاکسازی کردم که عکسای قبل و بعدش رو میذارماین جع ...

من دیروز تو فکرش بودم برای بار هزارم جعبه خیاطی پاکسازی کنم 

نخ دوتا سفید یه مشکی ویه قرمز دارم که اعترافمی کنم قرمز خرید اشتباه بود.

شادی صدام کنید

سلام خسته نباشید.  آره منم همین طور مثلا میرم کمد رو باز میکنم کیف میکنم . وقتی که خلوت شده به ظاهرش هم بیشتر  نگاه میکنم و خوشگلتر میچینمش. مثلا ملافه ها توی کاورهای یکدست و مرتب . یا چیدن پتو ها برا اساس شکل و اندازه .یا  مثلا چوب لباسی هارو یکدست میکنم و پیش هم میچینم . الان همه چوب لباسیهای من صورتیه با سه تا بنفش همسرم زرد و سفید . قبلا همه قاطی بودن . و تازه جالباسی فلزی هم هی وارد کمد شده بودن همه رو گذاشتم چمدون همسرم که میخواد بره سفر کاری بزاره توی سوئیت اونجا و دیگه هم برنگردونه چون اونجا به کار بقیه مسافرا هم میان . برای کیفهامم یه استند سفارش دادم که اونا هم بهتر بتونم نگهداری کنم .

برای پاسماوری اگه ظاهرشو دوست ندارید یا بخاطر اندازه اش  به کارتون نمیاد آره حالا که سرویس کامله بدید بره حداقل یه تیکه از جهیزیه یه عروس هم میتونه باشه . حالا یا به قیمت کم بفروشید یا بدید خیریه . 

در مورد جعبه خیاطی من یه دوستی دارم که کلا چیزی به این اسم تو خونه ش نداره و کل لوازم خیاطیش دوتا از این قرقره بزرگا سفید و مشکی با سوزنه

منم هرچی فکر میکنم قرقره رنگیا تو این دوسه سال خیلی کم استفاده شدن ولی بازم حس میکنم لازمن برا همون نمیندازم برن

نهال🌱

آره من اونجا که چند نفر گفتن پرده ات والان میخواد کاملا داشتم حرص میخوردم😅آخه چند وقت پیش رفته بودم ...

مبارکتون باشه 😍

اگه یه کتیبه خوشگل بزنید دیگه نبودن والان هم به چشم نمیاد

این عکس نمونه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
منم مثل خودت بعد از پاکسازی می رم نگاه می کنم کیف می کنمسرویس پاسماوری چرا بدی بره به چشم بانکه بهش ...

آخه چند شکل بشن

جالب نمیشه

برای دمنوش و چیزای متفرقه که خونه ما زیاد پیدا میشه 

از این نظم دهنده های ۵۰ کشویی گرفتم، عالیه👌

یه کابینتم کامل خالی شد

دیگه هرچیز کوچولویی یه ظرف جدا نداره

من نه سماور خریدم، نه چای ساز

یه کتری دارم که اونم برای مهمونی بیرون میارم

فکر نکنم اصلا نیازی به پاسماوری بشه

هرچیز که در جستن آنی، آنی✨
مبارکتون باشه 😍اگه یه کتیبه خوشگل بزنید دیگه نبودن والان هم به چشم نمیاداین عکس نمونه

نتونستم متن و ویرایش کنم 

والان و در نظر نگیرید 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را