2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737631 بازدید | 44694 پست

این لباس فرم واقعا عالیه حتی اگه شغل آزاد داریم . من کارم آزاده ولی خودم همیشه یه جور لباس میپوشم ، شلوار و زیرمانتویی و مقنعه که ثابته ، یه کفش و یه بوت دارم ، یه مانتو یه بارونی یه پالتو برای فصل‌های مختلف.

البته شلوار و زیرسارافونی و مقنعه از هر کدوم دو تا دارم که هر هفته عوض میشه تا قبلی ها شسته بشه.

الان سه ساله من همینا رو برای محل کارم پوشیدم ، راحتم هستم بخصوص صبح ها دغدغه اینکه چی بپوشم ندارم و کلی وقت و انرژی و اعصابم حروم نمیشه . 

بچه ها میشه چالش ورود خروج مربوط به سلامتی اخلاقی رو هم بزاریم؟بنظرم جالب میشه من از امروز اول مرداد ...

فکر نکنم اینجا کارایی داشته باشه چون شاید دوستان نخوان بگن چه ویژگی های منفی دارن یا چه رفتاری می خوان وارد کنند یه کم شخصیه.ولی می تونید تو برنامه شخصی خودتون داشته باشید عالیه.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره باید در اسرع وقت این کارو حتما انجامش بدممیام و نتیجه رو میگم حتما

به نظرم همین جا باش حتی شده خاموش خواه ناخواه تحت تاثیر قرار می گیری

واینم بگم مینیمال یه تصمیم یکی دو روزه نیست یه سبک زندگیه اینجوری که بخواهیم به یکباره تغییر رویه بدیم اذیت می شیم که چرا فلان شال نخریدم یا چرا فلان میوه خوری ام گذاشتم خروجی 

به جای اینکه راهگشا باشه خودش مشکل ایجاد می کنه.

برای همین یا باید از ابتدا علاقه داشته باشی یا زمان بدی تا کم کم این بشه سبک زندگیت

شادی صدام کنید

۵ ساله دارم مینیمالیستی زندگی میکنم خیلی کار خونم کمه و احساس خوبی دارم ولی در آستانه ی دنیا اومدن فرزند ‌‌‌‌‌‌‌‌‌چهارم هوس کردم یه عالمه چیز میز برای اتاق بچه ها بخرم نمی‌دونم چمه 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

واقعا این کلمه تکراری یعنی چی؟سالهاست لباس عروس سفید وپفی هر مدلی که اومد به زیبایی لباس عروس پفی یا ماکسی نبوده حالا من بگم ابن مدل ها تکراریه اگه به تکرار نبود سالها دووم نمی اورد یا ما تو ظرف غذا می خوریم خوب تکراریه پس تو چی غذا بخوریم یا ظرف هامون تکراریه چنددددست سرویس چینی یا ارکوپال یا هر چیز دیگه ای اضافه کنم‌

یا فصل بهار چقدر توراریه چی همش درخت ها شکوفه میدن میوه می دن چی همش زمستون برف میاد چقدر توراری صبح ها پاشیم صبحونه بخوریم واقعا این کلمه تکراری چیه ما روش قفل کردیم 

شادی صدام کنید

سلام  دوستان 

بیشتر روی صحبتم با ملکه معلم هست 

منم شاغلم البته لباس فرم داریم ولی قبلنا به شدت اهل خرید کیف و کفش بودم ..ست چند رنگ و اینا 

اما بعد از اینکه تونستم مینیمال بشم  البته کاملا نه ها ولی خب نسبت به قبلنا ..شرح لباس اداریامو میدم 

سه دست مانتو شلوار  اداری 

دوتا دست رو نوبتی میپوشم مثلا سه روز در میان می‌پوشم ک ست قبلی شسته بشن 

..یه دست رو نو نو نگه میدارم مثلا برا جلسه مهم یا بازدید رییس روسا یا ..

کفش دو تا .. برای بهارو تابستون 

یه نیم پوت اداری برا اواخر پاییز و زمستون 

کیف فقط دوتا ..اونم یکیشو استفاده دارم یکیش کادو همسرهست چون قبلی نو هست فعلا استفاده نکردم 

کیف و کفش حتما چرم طبیعی باید باشند برام 

اینا کل  لباس اداری منه 

ده ساله شاغلم و پنج ساله که ادکلن فقط ی رایحه استفاده دارم برا محل کارم 

صبا هستم 
واقعا این کلمه تکراری یعنی چی؟سالهاست لباس عروس سفید وپفی هر مدلی که اومد به زیبایی لباس عروس پفی یا ...

من تکراری بودن رو دوست دارم چون به آدم یه روتین میده .

ظرف تکراری لباس تکراری برای من یعنی امضا 

اینکه تو ویترین یه مغازه لباس و ظرفی ببینی و یاد شخص خاصی بیفتی برای من لذت بخشه 

تکراری بودن روزها و فصل ها رو هم دوست دارم . کاش همه روزا تکراری بود و ما هنوزم نون تازه خونمون رو از دست پدر می‌گرفتیم

ققنوس
من تکراری بودن رو دوست دارم چون به آدم یه روتین میده .ظرف تکراری لباس تکراری برای من یعنی امضا اینکه ...

دقیقا با قسمت اول صحبتتون موافقم ..  هرکس سبک شخصی خودشو باید داشته باشه ..اینک گفتم ادکلنم برا محل کار پنج ساله فقط ی  رایحه خاصه در راستای همون امضا هست

صبا هستم 

پیام هاتون رو میخونم 

از خروجی ها لذت بردم 

دوست عزیزی که جابه جایی دارید امیدوارم هرچه زودتر به منزل مورد علاقه تون اسباب کشی کنید 

دوست عزیزی که فرمودید راه حل خرید نکردن میخوایید 

متاسفانه بنده راهنمایی خوبی نیستم چون هیچوقت زمانی نبوده که تلاش کنم برای خرید نکردن 

طبق پیام ها من کلا با خرید نکردن رشد کردم و جور دیگه ای بلد نیستم 

دوستی که ۴۵ خروجی لباس داشتید .برای من عجیبترین کامنت بود چون ما چهار نفر روی هم ۴۵ تکه لباس نداریم و این همه خروجی برای من یعنی حذف هرآنچه که داریم

ققنوس

خروجی من سیم ظرفشویی و روبالشی ساتن که یکی دیگه داشتم و جایگزین کردم.جوراب پاره دو جفت....ورودی:یه جفت جوراب و سیم ظرفشویی .دیروز هم سه تا تشک از این سبک ها و پتوی دخترم و ۶تا روبالشتی شستم .حالا مونده چهار تا پتو که سنگینه و باید همسرم بشوره انشاا...

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون
سالهاست برا محل کارم یه دستبند کارتیر و یه انگشتر ظریف دستم میکنم دیگ هیچ اکسسوری اضافه دستم نمیکنه

سبک زندگی ما هم همین بوده و هست 

از زمان جوانی مادربزرگم این الگو در خانواده نهادینه شده و هرکس گزینه ای مختص به خودش داره .ایشون حتی رنگ مختص خودشون داشتن

علاوه بر فرمایش شما که عطر هر آدمی امضای اون آدمه 

در خانواده ما حتی سبک پوشش و مدل کفش هرکس مختص خودش هست و از اینکه دیگران بگن کفش یا لباسی دیدیم و یاد شما افتادیم لذت میبریم

ققنوس
پیام هاتون رو میخونم از خروجی ها لذت بردم دوست عزیزی که جابه جایی دارید امیدوارم هرچه زودتر به منزل ...

ن اتفاقا منم تقریبا دوساله پیش تازه شروع کردم مینیمال بشم یا سه سال پیش ..دقیقا یادم نیست 

منم دقیقاخروجیام زیاد بودبنظرم به خودتون بگین قرار نیس هرچی مده بخرم چون من استایل و سبک لباس خاص خودمو دارم ..اون موقع دیگ فقط تو سبک خودتون خرید میکنین 

من خودم به شخصه چیزی که مد بشه و همه گیر و همه بپوشند رو نمیخرم ..یجورایی دوست دارم خاص باشه لباسام ..همه پوش رو نمی‌پسندم ..حتی برا طلا هم اینجوریه چیزی بیش از حد تو دست اینو و اون ببینم نمیخرم 

صبا هستم