2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738265 بازدید | 44695 پست

یه سری لباس دارم که چندان باب دلم نیست باید استفاده بشن برن خروجی کلافه کننده است برام چندتا هدیه است چندتاش میگم من واقعا چرا این ها خریدم الان دارم می پوشم تو خونه که برن خروجی.

✅️دوتا شلوار بگ،دوتا تی شرت

✅️یه پیراهن حریر که گفتم برای باداری

✅️یه بافت که خودم خریدم

✅️یه بافت بلند که مادرم خریده نخواستم تو ذوق اش بزنم

✅️یه شال آبی که بی نهایت لطیف اصلا نمی دونم چطوری باید سر کرد

✅️یه دامن شنل،یه دامن که پارچه اش چون سوغاتی سفر زیارتی بود دوختم ولی دوختش افتضاح شد.

اصلا نگم براتون‌ تقریبا ۷۰ درصدش هدیه است.

ولی به جاش یه لباس هایی دارم مثلا یه شومیز سه چهارسال پیش گرفتم هر وقت نمی دونم چی بپوشم اون می پوشم فوق تکراری شده ولی کارم راه می اندازه

یا مانتو شلوار مشکی ساده از نطب دکتر تا نجلس ترحیم تا زمانی که شاغل بودم می پوشیدم کهنه که شد عین همون یکی دو هفته پیش رفتم خریدم

شادی صدام کنید

سلام خانما میخام پاشم برم اتاقم مرتب کنم کلیییی خروجی بدم بیرون  سعیمومیکنم زیاد وسایل غیرضروری نخزم و خیلی کم وسیله دارم ولی پاشم نمیتونم چیزی خروجی ندم التماس دعاااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبقه همکف و طبقه اول .با حیاط خونه شخصی خودمونه. قبلا خیلی خونم مرتب بود ولی الان یه طبقه رو نمیتونم ...

یک طبقه رو مرتب کنید و برای استفاده از طبقه دیگه ای استفاده کنید . طبقه مرتب شده رو هفته ای یکبار جارو و گردگیری کنید 

سبک منزل ما هم مثل منزل شماست 

من اجاق گاز و یخچال یک طبقه رو فقط روشن میکنم و طبقات دیگه حتی یخچال و تلویزیون رو هم از برق کشیدم و مصرف نمیکنم . 

برای من دو طبقه و نیمه دو طبقه کامل یک طبقه سوییت 

برای سوییت یخچال و گاز نگرفتم و فقط از سرویس ها و اتاق خوابش استفاده میکنم 

وسط رو به نیت مسکونی خودمون استفاده دارم و پایین فقط اتاق خوابش برای پسرا استفاده میشه  

تو هر دو طبقه دیگه گاز ، یخچال،تلویزیون و ظروف هست اما مصرف ما طبقه وسطه 

مهمان داشته باشم یا مراسمی باشه طبقه پایین هم استفاده میکنیم 

ققنوس
یه سری لباس دارم که چندان باب دلم نیست باید استفاده بشن برن خروجی کلافه کننده است برام چندتا هدیه اس ...

دامن شنل وپیراهن حریر رو بده بره گلم 

بافتها رو بذار فصل خودش یکی دوبار بپوش ببین چطوره اگه راحت نیستی واقعا اونها رو هم خروج بده

من به پوشیدن شلوار بگ و تیشرت خیلی علاقه دارم 

شما ببینید اگه راحت نیستید خودتونو اذیت نکنید اگه کسی ندارید بهش بدید، بذارید تو نایلون و ببرید سر کوچه سریع میبرن گلم 

❌لایک❌
از من به تو پیشنهاد بیا طبقه پایین میبینی چقد آرامش داری و کارهات کمتر میشه.البته اگه شرایط زندگی کر ...

شرایط و داره ولی بالا دلبازتره بچه ها نمیان پایین. پسرم موقع مدرسه می‌رفت درس میخواند.

فروختیشون؟ یا بخشیدی؟لیلی خیلی وسایل داره هم یه ست ۱۲ نفره هم ۱۸ نفره اصلا بنظرم اینهمه ظرف مهمون لا ...

اره همون یه ست ۱۲ نفره کافیه بنظر من

فروختم هردو رو دادم ۵۰۰😑

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
یک طبقه رو مرتب کنید و برای استفاده از طبقه دیگه ای استفاده کنید . طبقه مرتب شده رو هفته ای یکبار جا ...

چقد ماکسیمال😂

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠

ماهم خونمون دو طبقه س ولی طبقه بالا خالیه ب مستاجر ندادیم چون نمیتونیم سروصدا رو تحمل کنیم و اکثرا مستاجرا هم بخونه نمیرسن ادمو پشیمون میکنن

خودمونم نمیتونیم بریم طبقه بالا چون پله هاش اذیتم میکنه

همیمجوری خالی ولش کردیم😐

ماهم خونمون دو طبقه س ولی طبقه بالا خالیه ب مستاجر ندادیم چون نمیتونیم سروصدا رو تحمل کنیم و اکثرا م ...

بدین به ی تازه عروس داماد

با قیمت کم

ثواب دنیایی و اخروی داره

شاید ی کوجولو اذیت بشید

ولی برکات زیادی داره

کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من

ی لیست براتون آماده کردم فقط خروجی های اتاق خواب ک ن سرویس خواب داره ن کمد فقط ی کمد دیواری کوچیک بایک فرش داخلشغ ولییی کلللییییی خروجی دادم بیرون بااینکه فک‌نمیکردم خالیع براتون شب مینویسم کیف کنین

در راستای خلوت سازی فریزر یکم نون لواش بسته بندی که کسی نمی خورد تبدیل به ته دیگ شد . دو بسته نخود چرخ شده داشتم که برای فلافل نگه داشته بودم . اما از بس روعن میبره پشیمون شدم . اگه غذای دیگه ای به ذهنم نرسه مجبورم دور بریزم . بقیه مواد توی فریزر مصرفی هستن و انباشته نشدن . 

یخچال هم خلوته 

یه سری باید به ادویه هام و سبزی خشکام بزنم .