2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738521 بازدید | 44697 پست
چه خوب خریدید،من زیاد قیمت‌ها دستم نیست اینا دستمال‌های کره ای هستن،عمرشون خیلی زیاده،دوتا هم قبلا م ...

عکسش رو از نت پیدا میکنم میفرستم براتون 

کدوم شهر هستید ؟؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
عکسش رو از نت پیدا میکنم میفرستم براتون کدوم شهر هستید ؟؟؟؟

مرسی من تهرانم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کتاب قبلا خوندم ، باشگاه ۵ صبحی ها ، اونجا هم توصیه به زندگی مینیمالیستی کرده بود .مثلا گفته بود علت اینکه ادارات و...لباس فرم دارن یکیش اینه که کارمندا ، صبح ها وقتشون برای انتخاب لباس هدر نره .

من خودم کارم آزاده ولی بازم لباس ثابت دارم تا هم وقتم و هم اعصابم آروم باشه 

امروز تا پای خرید یه لباس اینترنتی رفتم ومنصرف شدم.ورودی یه عینک هدیه برای دخترم که وااااااقعا نیاز ...

من قبلا چند تا پیج لباس و...فالو داشتم ، پاک کردم و زیادم اینستاگرام نمیرم ، درواقع خیلی خیلی کم میرم در حد سرزدن فقط

بچه ها من امروز كلى خاطره كه درباره يك موضوعى نوشته بودم، يك مقدار عكس و پيام هايى كه در پيامرسان هاى مختلف از آدم هاى مربوط به اون موضوع داشتم رو

همه رو پاك كردم 

مغزم با اين كار از گيرِ اون موضوع رها شد 

قبض نداریم همه پبامک میشه

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

قبض نداریم همه پبامک میشه

منظورشون به پاکسازیه 

الان پیامک میاد شما نگه میداری یا پاک میکنی؟  این یه مثاله اگه به پاکسازی علاقه دارید تاپیک و بخونید و با ما همراه بشید♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
درکت میکنم.منم یادمه سه سال پیش که با مینیمالیست آشنا شدم با اینکه مجرد بودم تا دو هفته روزی حداقل ی ...

خوش بحالت واقعا ..چیکار کردی؟؟من اونقدر پتو و لباس و ظرف و ظروف دارم که نگو ...تو اسباب کشی ۵ سال پیشم دو تا وانت خروجی داشتم بعلاوه راحتیام و فرشام و مبل استیل و ناهار خوریم و پرده هام که بخشیدم به کسی ...   اما الان باز کمدام دارن میترکن موندم چیکار کنم ..

من امروز ورووووودی داشتم بیایین تنبیهم کنین😀😀😀😀ولی قول میدم فردا بگردم خروجی پیدا کنم😆😆

یه جای سیخ که برابیرون رفتن لازم داشتم قبلی خراب شده بود .یک دستکش سیلیکونی و یک فرچه روشویی.برای لحافم پارچه گرفتم ولی مغازه انقد وسوسه شده بودم برا خرید چیزای ناواجب دیگه مقاومت شدید کزدم.😊

الان یه کم حال ندارم ولی بی صبرانه منتظر فردام تا به جای اینا خروجی بزارم دلم خنک شه😀