2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738787 بازدید | 44705 پست
ای کاش دلیل اینکه استفاده نکردین هم توضیح بدید،من فکر میکردم اینا کاربردی باشن،مثلا تو ذهنم بود که ه ...

من هفت ماهه ازدواج کردم. میز اتو نخریدم. رو فرش ی ملافه کوچک میندازم و روش اتو میکنم. راضی هستم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
من هفت ماهه ازدواج کردم. میز اتو نخریدم. رو فرش ی ملافه کوچک میندازم و روش اتو میکنم. راضی هستم.

مادر منم با اینکه میز داشت مثل شما اتو میزد

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم حس کردم اکثریت اعضای اینجا مذهبی هستن میدونی من همیشه دوست داشتم بار گناهانم سبک باشه که ز ...

ان شاءالله 120 سال زنده باشی ولی خدا همه گناهارو میبخشه♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

درباره میز اتو حرف افتاد منم بگم که میز اتوی جهیزیه مادرم از این معمولی ها بود ولی به نظر من خیلی جاگیر بود اون که خراب شد مامانم یدونه میز تاشو خرید که الان میذاریم تو کشو 😁 مینیماله مینیمال

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

میز اتو تو زندگی من خیــــــــلی کاربردی بوده 

3میز اتو تابحال خروج دادم 

بعد همسرم به نجار سفارش داد یه میز معمولی و نسبتا بزرگتر برام ساخت، این تو کمد دیواریمه اتو و آب مقطرشم همونجاست 

و برای اینکه بخار اتو میز رو خراب نکنه یه سلفون و یه پارچه کشیدم روش، بین این دوتا هم یه ورق فویل گذاشتم برای اتوی سریعتر و بهتر لباس. 

❌لایک❌

من تازگی اسباب کشی کردم شهرستان

تا حالا از فامیل دور بودم واس همون جهیزیه ام هرچی می شکست دیگه نمیخریدم ولی الان چون رفت و آمد قراره زیاد شه و حتما مهمان دارم میخوام فنجان و قندون چای خوری بخرم،بدون نعلبکی

کسی مدل خوب و شیک سراغ داره راهنمایی ام کنه 

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
من تازگی اسباب کشی کردم شهرستانتا حالا از فامیل دور بودم واس همون جهیزیه ام هرچی می شکست دیگه نمیخری ...

منم مثل شما دارم میرم شهرستان،اونجا به شدت رفت و آمدم زیاد میشه چون از قبل یه سرویس پذیرایی طرح خورشیدی داشتم دوازده تا دیگه از هرکدوم گرفتم که شد ۲۴ نفره،دقیقا مثل سرویس پذیرایی لیلی دیلی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

منم میز اتو جهیزیه ام کهنه شد دور انداختیم یه جدید تاشو گرفتیم که کنار رختخواب ها به حالت ایستاده جا میشه.

این میز اتویی که دوست خوب مون گفتند برای جهیزیه دخترش ن عزیزم خیلی جا گیره همون ساده بگیر

به این هم سر جهیزیه خیلی فکر کن دختر شما بارداری داره زایمان داره عادت ماهیانه خواهد داشت شاغل خواهد بود به نظر شخصی من وسایل ساده وکم حجم بگیر نمیشه که ۲۴ ساعت اقایون صدا زد برای جا به جا کردن وسایل.

شادی صدام کنید

امروز داشتم به این فکر می کردم بخش اعظم خروجی های من ورودی هایی هست که اطرافیان گرفتن یه بخشی هم خریدای اشتباه خودم یا همسرم.درصد خیلی کمی از خروجی ها هم خوب عمر مفید اون محصول تموم شده.

یه جوری شده از هدیه وسوغاتی وکادو تولد خوشحال نمیشم

شادی صدام کنید
امروز داشتم به این فکر می کردم بخش اعظم خروجی های من ورودی هایی هست که اطرافیان گرفتن یه بخشی هم خری ...

خوشبختانه تو اقوام‌ ما دیگه کادو نمیدن اگرم بدن نقدیه

کادوی تولد، پاگشا،خونه نو، بچه نو😂

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠

یه سوفله خوری و یه مرغ خوری چدن خروجی امروز من✅✅

اینجور که پیش میرم تا چند روز اینده همه ظرف و ظروف تو یه کابینت جا میشه😂

لیلی بیاد پیشم لنگ بندازه😂😂

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠