2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738875 بازدید | 44705 پست

پاکسازی های من ک باید انجام بشن

کتابها.

نوشته روی کتابها.

لباسهام

لباس بقیه

مهر و تسبیح

عکس و فیلم ها

گالری خودم

یادداشت هام

کشوی وسایلم.

گل و گلدان ها

کابینت ها

لیست خریدهام

کمد پدرم

پرده و لباسهای قدیمی

شبکه های اجتماعیم

مخاطبین

پیامهام

سیم کارتها

مخاطبین مادرم

شستن لباسهام

یسری وسایل خونه

لیست کارهای مختلفم

مهمتر از همه اهداف و روابطم

اینا باید ب بهترین نحو پاکسازی و سازماندهی بشن

دونه دونه پاکسازی میکنم و گزارش میدم ک بقیه هم تشویق بشن

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 

لیست خروجی پارت اول

چندتا تا کتاب کنکوری قدیمی

چندتا دفتر

یه گونی برگه باطله

یسری جزوه

چندتا جلدخالی خودکار

یه کارتن خالی پست

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

✅️خانم ها یه چیزی راجبع خودم می خوام حالا نمی دونم چقدر گفتتش درستهمن کلا فضای ذهنی ام خلوت مثلا شبه ...

عزیزم میدادی به همسایه های مادرشوهرت 

یا اطلاع میدادی بهشون که ظرف بیارن و آش ببرن گلم

❌لایک❌
گزارش پاکسازی روز ششم:۱.بطری دلستر۲.بطری دوغ۳.بطری شیر۴.ظرف خالی زیتون۵.ظرف خالی مایع لباسش ...

عزیزم بعضی بچه ها علاقه زیادی به نگهداری همچین چیزهایی دارن مثل پسر من

اول اینکه کم کم،تو موقعیتهای مختلف باهاش حرف بزن 

گاهی این حرف زدن باعث میشه شما با توجه به سنش و علاقش و دلایلش قانع بشی و گاهیم برعکس،شما ایشونو قانع میکنی

پسر من یکی از دلایل نگه داشتن اینها درست کردن کاردستی میدونه،البته اون کاردستیشم تا مدتها نگه میداره!!! با این حال به نظرش احترام میذارم و بهش زمان میدم بزرگتر بشه و خوش دل بکنه

هرچند قبلا اینطور نبودم

کسانی که پست های منو تو صفحات اولیه این تاپیک دیدن میدونن چی بودم،چی شدم:)))

و من به این رشد افتخار میکنم 

❌لایک❌
یه انتقادی که می تونم از خانه داری خودم بگیرم وقبلا اینجا گفتن اینکهمن جا گذاری وسایل تو خونه بلد نی ...

ببین کجا راحتتری 

مثلا من حبوبات و ادویه ها و قابلمه ها رو میذارم تو سه تا کمد زیر گاز

لیوان و استکانها و سینی و قندون و ..رو میذارم کمدهای زیر چایی ساز،البته کنار چایی ساز فضا کاملا خلوته و شربت رو هم میارم همونجا میریزم تو لیوان ها

ظروف مهمان ردیف پشت میز ناهار خوریه،چون استفاده روزانه ندارم پس جایی گذاشتم که کمتر میرم اون قسمت

و...

نگاه کنید ببینید برای برداشتن یه وسیله ای که نیاز دارید چقدر باید اینطرف و اونطرف آشپزخونه برید 

این مسیرها رو تا حد امکان کم کنید

❌لایک❌
بله دقیقا@هیدوا جان اسم ات آبی نشد نیستی عزیزمانشا...به شادی مشغول باشی

قربونت برم 

بله حاجی و حاجیه خانم از مکه داشتیم 

حسابی سرمون شلوغ بود 

امروز اومدم خونه حسابی استراحت کنم دلم واسه این تاپیک یه ذره شده بود

دل به دل راه داره مهربانوجان

❌لایک❌
یه چیزی برام خیلی جالبه.... فکر کنم 99 درصد دوستانی که تو این تاپیک هستن عقایدشون یکسانه ! حس میکنم ...

دقیقا 

قبلا فکر میکردم من فقط اینجوریم که علاقه ای به انباشت ندارم!!

❌لایک❌
منم مشکل آینه شمعدون رو دارمپیچیدم جمع کردم و بلااستفاده و جاگیره فقطخیلی دوست دارم بفروشماما نمی دو ...

ن من اصلا اینجوری که شما میگین نیستم 

حتی یادمه یکی از شمعدون هاش بعد خرید آوردیم خونه مادر شوهرم ..و فرداش دستش خورده و لب پر شده بود 

به شوهرم گفته بود  بدون اینکه من بفهمم ببر یکی دوباره بخر تقصیر من بود و این حرفا ..شوهرم البته به من گفت و من گفتم فدای سرت 

شکستنی ها بشکنه دل نشکنه ..اصن ایرادی نداره و ممکن بود این اتفاق توسط خودمون میشد مهم نیس 

صبا هستم 
منم مشکل آینه شمعدون رو دارمپیچیدم جمع کردم و بلااستفاده و جاگیره فقطخیلی دوست دارم بفروشماما نمی دو ...

و اینکه من استفاده نمیکنم بخاطر بچه کوچک داشتن جمع کردیم کلا...

شاید همین اینه شمعدون که بعدها همسرم خریدو بیشتر دوست دارم تا اون ..برا همین خروجی گذاشتمش برام راحتتره

صبا هستم 

و اینکه من استفاده نمیکنم بخاطر بچه کوچک داشتن جمع کردیم کلا...

شاید همین اینه شمعدون که بعدها همسرم خریدو بیشتر دوست دارم تا اون ..برا همین خروجی گذاشتمش برام راحتتره

صبا هستم