2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738965 بازدید | 44705 پست
حالا که اینقدر زحمت خوندن دارید میکشید لطفا اگه مطالب خاصشو یا مفیدشو اگه تونستید دوباره بگید یا کپی ...

وای😂🤣 اتفاقا این جوری می نویسم گفتم حالا بچه ها میگن این تقلب میکنه و میانبر میزنه

ولی خب ببین یه دونه با چهار تا فرق می کنه دیگه

در مورد یه چیزایی که واقعا کوچیکه مثل قاشق چایخوری شما یا همزن شربت خودم، یه دونه حساب می کنم

ولی یه چیزایی مثل کتاب یا لباس خب یکیش با چندتاشون فضایی هم که تو خونه و ذهن ما اشغال می کنن متفاوت دیگه😉😁

حالا که اینقدر زحمت خوندن دارید میکشید لطفا اگه مطالب خاصشو یا مفیدشو اگه تونستید دوباره بگید یا کپی ...

چشم عزیزم

اصلا زحمت نیست

با عشق و لذت می خونم

و بعد از این هم چشم انجام وظیفه می کنم🫡

هرچند از قسمت های آموزشی اولیه گذشته و بیشتر روزمره شده ولی اگه چیز جالبی دیدم چشم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه انتقادی که می تونم از خانه داری خودم بگیرم وقبلا اینجا گفتن اینکهمن جا گذاری وسایل تو خونه بلد نی ...

شادی جان انقد تغییر بده که باب میلت بشه 

و ی نکته هم اینکه شرایط هرکس فرق داره مثلا من حبوباتم ط بالاس به لحاظ خانه داری درست نیس ولی خب من بچه کوچک دارم و اون د ر کابینت های پایین رو باز میکنه و همه چیو بهم میزنه 

یا مثلاً شوینده هام باز طبقه  بالای کنار آبچکانه ..خب اونم بخاطر دخترم که باز می‌کنه و براش خطرناکه 

صبا هستم 
سلام عزیزم سبک زندگی جدید مبارک 🥳♥من از پیج لیلی دیلی یه نکته ای یاد گرفتم که خیلی به دردم خورده بر ...

چقدر خوبه که اینجا چیزای خوب به هم یاد میدیم

حالا ایشون که بلاگرن و درآمد دارن از این راه

ولی اینجا بچه ها بی چشمداشت و از دل و جون راهنمایی می کنن همو

من احساس می کنم تو این تاپیک خدا حضور داره به واسطه آدمای خوبش🥹

و برای همین التماس دعا گفتم واسه کنکور بچم🤲

یک شنبه. فقط یک چیزدوشنبه... فقط دوتاسه شنبه . سه تاچهارشنبه . چهارتاپنج شنبه ... پنج تا. جمعه و شنب ...

خیلی خوبیه 

پس من بعد از  چالش سی روز که انجام دادم میرم سراغ این چالش 

فقط تا چند هفته باید انجام بدیم اینو؟🤭

خروجی های من 

پالت سایه که انداختم رفت 

سایه ابرو که میدم به خواهرم 

کلی مدارک و قرارداد قدیمی رفت سطل زباله  

ی سری عکس قدیمی ریختم دور 

کشو پلاستیکی که بنا به دلیلی بوی بد گرفته بود و گذاشتم تو بازیافتی ها 

ی سری خرده ریز هم مربوط به همسرم بود ریختم دور. خدا رو شکر که پایه دور ریختن هست.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

سلام دوستان گلم 

یه بلوز داشتم که اصلا نپوشیده بودم چون نمیشه جلوی نامحرم پوشید با اینکه آستین داره ولی تا بالای آرنج دیده میشه ، دیروز گذاشتم خروجی ، ولی امروز که مادروپدر همسرم رو دعوت کرده بودم گفتم برای اولین و آخرین بار بپوشم 

حالا گذاشتم بشورمش و دوباره بذارم تو خروجی ها

عزیزم❤😁اره من خودمم بچه بودم دوست داشتم مامانم انواع ظرفهارو می‌آورد و مثلا می‌گفت این چنگال میوه ا ...

انقده کیوت بود این پست که با این که قدیمیه نتونستم ریپلی نکنم😍

چقدر رفتارای ما مهمه برای بچه هامون

معلومه عزیزم که آدم مهمی بوده و هستید

تک تک ما یه دونه ایم و خیلی مهم

برای خودمون و عزیزانمون

سلام دوستان گلم یه بلوز داشتم که اصلا نپوشیده بودم چون نمیشه جلوی نامحرم پوشید با اینکه آستین داره و ...

اگه تنها مشکل اش حجاب نگه دارید منزل خواهری دوستی همسایه ای می تونید استفاده کنید البته قطعا به ذهن خودتون رسیده

شادی صدام کنید
اگه تنها مشکل اش حجاب نگه دارید منزل خواهری دوستی همسایه ای می تونید استفاده کنید البته قطعا به ذهن ...

مرسی عزیزم ، تا الان بهمین خاطر نگه داشته بودم ، دیدم اصلا پیش نمیاد که بپوشم دیگه گفتم ردش کنم بره ، همیشه یا همسرخواهرم هست یا برادرشوهر ، دیگه گفتم لذت بخشیدنش بیشتره