2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست
یه مانتو کتی عید خریدم ، کاملا نو هست ، گذاشتم تو دیوار نصف قیمتی که خودم خریده بودم ، یه مشتری پیدا ...

به نظرم اون شخص که میاد اینطوری میگه راست و دروغش پای خودشه. اگه از ته دل راضی هستی که ارزون تر بدی پس ردش کن. مهم نیس برسه به دست چه کسی. همین که اون شخص استفاده بکنه کافیه. اگرم دلت راضی نمیشه یا ببخش به یه نیازمند یا بذارش که مشتریش پیدا بشه و به قیمت ازت بخره

من چندوقت پیش میخواستم یه چادر بذارم تو امامزاده که مردم استفاده کنن، شخصی بهم گفت این چادر چون نو هست کسی ببینه برمیداره میبره خونش و حیفه نذار اونجا. گفتم خب لابد اونم نیاز داره که همچین کاری میکنه. من کار خودمو انجام میدم و دلم راضیه، بذار اونم کار خودشو بکنه! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم اون شخص که میاد اینطوری میگه راست و دروغش پای خودشه. اگه از ته دل راضی هستی که ارزون تر بدی ...

کلا هر بار چیزی واسه فروش گذاشتم پشیمون شدم،  اینو به ایشون میفروشم با همون قیمت که میخوان ولی سعی میکنم دیگه لباس نذارم واسه فروش .البته اکثر اوقات میبخشم به کسی ، یه بارم دو تا بارونی داشتم که رنگای خاص بودن ، نمیدونستم ببخشم میپوشن یا نه ، دادم خشکشویی بعد دادم به یه خانم دستفروش که لباس دست دوم میفروشه ، گفتم بفروشه پولشو برداره

خانمای عزیز

چون مینیمالیست هستید و قطعا خروجی زیاد دارید ، من یه کاری که خودم میکنم رو میگم خدمتتون

من هر چیزی رو که میبخشم ، توی ذهنم ثوابش رو به یکی از عزیزانم هدیه میکنم ، مثلا یه بار برای مامانم ، یه بار برای روح پدرم ، برای بچه هام و همسرم و.....

امروز نوبت کمد دیواری هاست کار خاصی ندارم یعنی تا جایی که می دونم هم پاکسازی شده است هم مرتب.✅️یه شی ...

شادی جام این خردکن هاهمینطورن یکم زیاد کاربکشی ازشون داغ میکنن. بایدیه نیم ساعتی استراحت کنن بعددوباره استفاده کنی. بعبارتی داغ میکنن

لطفالایک نکنین. 

امروز اون کاموا ها که گذاشته بودم خروجی رو گذاشتم در اتاقم که با خودم ببرم مسجد که مامانم سر رسید. توی کیسه رو نگاه کرد ولی هیچی نگفت... اشتباه کردم بهش توضیح دادم که میخوام اینا رو بدم به اون خانم نیازمند... خلاصه نذاشت ببرم و منتفی شد😑

اما تا رفت حموم خروجی های قبلی رو سریع بردم گذاشتم کنار زباله ها😃

نتیجه این بخش "به یک ماکسیمالیست اعتماد نکن" 😂

راستی اون خانم امروز اومد مسجد و لباسارو دادم بهش خیلی خوشحال شد♥🌹

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام سلام🌸یه کتابخونه کوچیک قبلا از خواهرم قرض گرفته بودم،امروز پس میبرم🌸اینه شمعدونم رو می خوام ا ...

سلام عزیز 

میشه بگید  اینه و شمعدون تون چه مدلیه؟ چند سال هست ازدواج کردید؟ چه جوری مدید خروجی؟ 

منم خیلی وقته از دست بچه ها جمعش کردم که نندازن بشکنه گذاشتم انباری ازین مدل نقره کاری شده هاس هفته پیش داشتم بهش فکر میکردم بزارم خروجی داشتم فکر میکردم بزارم دیوار فروش میره یا نه الکی وقتمو هدر ندم ولی نیازمند هم نمیدونم از کجا پیدا کنم که نیاز به اینه و شمعدون داشته باشه؟

خانما به نظرتون چیکار کنم نمیدونم واقعا ازین قیمتایاس یا نه

از همه دوستانی که احیانا این چالش رو انجام ندادن تا حالا، دعوت می کنم که شروعش کننبه طرز عجیبی به آد ...

ممنون عزیز من از وقتی پست شما رو دیدم گفته بودید صفحات اول تاپیک این چالش هست  ولی من با این که یه مقدار از صفحات اول رو خونده بودم ندیده بودم  چون زیاده نمیتونیم همه رو بخونیم  ممنون که گفتید منم  گفتم خیلی خوبه حتما انجام میدم از دیروز شروع کردم سی تا گذاشتم امروزم ۲۹ تا ...

خودم فکرشو نمیکردم واقعا اینقدر وسایل در بیارم چون مثلا چند ماه پیش کلی پاکسازی کرده بودم اون موقع با این تاپیک اشنا نبودم تازه یه هفتس اشنا شدم 🤍

آرهولی برعکسش منطقی ترهچون مسلما روزای اول که شروع می کنی خروجی های بیشتری داریبه مرور کم میشن خب

ببین نمیشه گفت کدوم منطقی تره 

برای افرادی که امادگی زهنی و روحی دارن واسه این کار خب قطعا از تعداد زیاد به کم منطقی تره 

ولی برای افرادی که واقعا امادگی ذهنی ندارن  وابستن و نگه داشتن وسایل درونشون نهادینه شده کاملا غیر منطقیه یهو توی یه روز ۳۰ تا چیز بندازن بیرون اونا باید از زیاد به کم برن 

چون من مادرم رو دیدم که چقدر سختشون هست واقعا انداختن 

خانمهایی که لباس عقدتون رو فروختین پس یادگاری و خاطرات چی میشن

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚