2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736802 بازدید | 44690 پست
چه جالب... من حتی از سقف های کاذب هم خوشم نمیاد . از این مدلها که پنل و برجستگی دارند... این همه تغی ...

سقف ما هم ساده و بلنده هیچی نداره راستش با حرفهای دوستان از شور و شوق لوستر افتادم به نظرم خرج اضافیه و زحمت پاک کردنشم میافته گردنم اتاق خوابهای مادرشوهرم یه جور لامپ کم مصرف بزرگ شکل گل داره خیلی دوسشون دارم به نظرم دو تا از اونا واسه پذیرایی کافیه😍

خوش اومدی به تاپیک ما💐 عزیزم تاپیک که نمی تونی این همه صفحه بخونی هر روز به اینجا سر بزن با ما پیش ...

ممنونم فکر کنم از من بیشتر از این حرفا طول بکشه 🥲

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درکت میکنم.منم یادمه سه سال پیش که با مینیمالیست آشنا شدم با اینکه مجرد بودم تا دو هفته روزی حداقل ی ...

نمیدونم انگار هنوز دلم نمیاد همشو دور بریزم 

بیشتر دلم‌میخواد بفروشمشون 

از یه طرفم میگم حیفه این حجم بخواد زباله بشه کاش برمیگشتن به چرخه مصرف برای کسی که لازم داره 

یا بتونم بدم خیریه ای جایی که اونم سراغ ندارم

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
نمیدونم انگار هنوز دلم نمیاد همشو دور بریزم بیشتر دلم‌میخواد بفروشمشون از یه طرفم میگم حیفه این حجم ...

منظورم این نبود که بریزید سطل زباله.

من بیش از صد جلد کتاب رو دادم به یک آقای کتابفروش که دستفروش بود.

لباسهای نو رو که زیاد داشتم رو هم دادم به خانواده.

استفاده شده ها رو هم میزاشتم کنار سطل زباله (تو یک نایلون تمیز) برای زباله گردها

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
دوستان بقیه هم راهنمایی کنید دالتون میکنم

عزیزم. من دوتا قابلمه استیل دارم برند کرکماز ترکیه. برای 12سال پیشه نمیدونم الان به کیفیت اون موقع هست یا نه. من راضی ام ازش، البته همیشه و دائم استفاده نمیکنم و تاحالا برنج توش درست نکردم.

من تازه با این تاپیک اشنا شدم 

راستش من از قبل مینیمالیست بودم 

ادم چیزی ک نمیپوشه رو باید بندازه

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
خانما پیج مینیمالیست اگ سراغ دارید معرفی کنید به جز لیلی دیلیاصلا ازش خوشم نمیاد ی جوریه

نظر شخصی خودم بگم، اینه که پیج ها و بلاگرها به واسطه شغلشون و دیده شدن خیلی کاراشون نمایشیه و با زندگی نرمال آدم ها فاصله داره. 

از لیلی خیلی چیزها یاد گرفتم ولی خوب دوست ندارم روزمرگی ها و مابقی زوایای زندگیشو بدونم و ببینم.

ولی اینجا «تجربه ی زیست شده» ی دوستان در زندگی مینیمال هست و خیلی ملموس تر و واقعی تره و ایده و انگیزه ی بیشتری بهم میده. 

نمیدونم انگار هنوز دلم نمیاد همشو دور بریزم بیشتر دلم‌میخواد بفروشمشون از یه طرفم میگم حیفه این حجم ...

اولش سخته، انگار دلبستگی همراه با عذاب وجدانه،

کم کم و حساب شده تصمیم بگیرید که پشیمون نشید. راستش من تصمیم گرفتم اون وسیله هایی که نیاز ندارم رو دیگه نفروشم. انگار انرژی بیشتری با بخشیدن و هدیه دادن تو زندگیم میاد تا فروششون. 

سلام دوستان مینیمالم من به امید خدا تا چند وقت دیگه اسباب کشی دارم میخواستم بگم تجربه های اثاث کشی تونو از صفر تا صد اگه میشه لطف کنین در اختیارم بزارین تا بتونم راحت تر جا به جا بشم!

در ضمن دارم در این حین مجدد وسیله هارو بازبینی میکنم که اگه موردی بود خروجی گذاشته بشه💜

چقدر عالی و لذت بخش و دوست داشتنی میتونم بپرسم شما چقدر از مادرتون ایده گرفتین؟ تا ایده برا ما باشه

مادر من سه دختر داره که یکیشون منم 

هر سه همین سبک زندگی رو داریم .برای همین مینیمالیست بودن من از تلاش و زحمت نبوده ولی دوستان اینجا همه با تلاش خودشون مینیمالیست شدن 

البته قبلا نوشتم که کل خانواده پدری بنده مینیمالیست هستند و مبدا این کار مادربزرگم بودن .خصلت ایشون به دخترها و عروسا سرایت کرد . 

چون خانواده مادری من اصلا مینیمال نیستن که ماکسیمال در کنار شلختگی افراطی دارن 

ققنوس

اگر کالای قابل فروختن اولویتتون فروش باشه ولی خیلی درگیر قیمتش نباشید . یوقتا کمتر از قیمت اصلی فروختن تنبیهی میشه برای جلوگیری از خرید هیجانی

اینکه اگر یکروزی تصمیم به خرید هیجانی گرفتید به خودتون یادآور میشید چقدر برای فروش قبلی ها اذیت شدید 

ققنوس

عزیزم وقت بزارروزی ده صفحه ازاول تاپیک بخون. صفحات اول تمرینات رونوشتهکه ازکجاهاشروع کنی به پاکسازی. 

هروسیله ای که لازم نداشتی اول سعی کن توی دیوار بفروشی، اگرتشد بادوستی خواهری کسی طاق بزنی اینطور که تواونوسیله روبهش بدی درعوض اونم چیزی که تولازم داره بده بهت، اگرنشد ببخش به خیریه ودراخر اگرهیچکدوم نشد بندازبره. ولی خب خیریه وادم نیازمند کم نیستن. هی توی دیوارم بزاری کسی نیازداره بیادببره سریع شخصش پیدامیشه

لطفالایک نکنین. 

اگر تهرانی توی هایلایت های لیلی یه خیریه مهرفی کرده که وسیله ولباسای اضافی تو ببخشی، اگرم شهرستانی که خودت باید زحمتشو بکشی. من کرمانشاهم اینجایه خیریه میشناسم اگرکسی ازاینجاس تابهش معرفی کنم. 

لطفالایک نکنین. 
سلام دوستان مینیمالم من به امید خدا تا چند وقت دیگه اسباب کشی دارم میخواستم بگم تجربه های اثاث کشی ت ...

سلام دوست عزیز منم تا چند وقت دیگه جا به جا میشم کارهایی که من کردم رو اینجا مینویسم شاید به دردتون خورد،اول اینکه رفتم از کارتن سازی کارتن های مخصوص پست خریدم،من تهرانم اونجا سایز ۴۰ در۴۵ رو دونه ای ۲۶ هزار تومن خریدم خیلی کارتن های محکمی هستن،بعد ظروف رو شستم و همه رو سلفون پیچیدم گذاشتم تو کارتن که دیگه تو خونه جدید فقط باز کنم و بچینم،در گیر شستن نباشم،کار دیگه اینکه وسایلی که نیاز نداشتم رو یه مقدار بخشیدم،یه مقدار فروختم،یه مقدار رفت بازیافتی،برای لباسها هم بقچه های آماده دارم همه رو تو اونا میزارم،برای رخت خواب ها خودم چندتا ملحفه بز گ داشتم از خواهرم هم چندتا گرفتم که بتونم تشک و بالش ها رو بسته بندی کنم،من حتی دور کارتنهارو هم سلفون پیچیدم که محکمتر باشن،یه سری لباس یا حوله کهنه هم داشتم قیچی کردم اندازه دستمال آشپزخونه که باخودم ببرم برای تمیز کاری خونه جدید،روی کارتن ها شماره زدم و توی دفترم مثلا نوشتم کارتن شماره یک چه چیزایی توش هست،آبکش و لگن های بزرگ،و کفشها رو هم تو گونی میزارم،چندتا ساک و چمدون هم دارم که خرده ریزها رو میریزم توش و شاید یکی دوروز زودتر با ماشین خودمون ببریم خونه جدید،فعلا همینا یادم اومده انشاالله که به دردتون بخوره

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود