2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737360 بازدید | 44691 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پا سماوری من خیلی شبیه این عکسه،ولی طرحش خوشگلتره،از خودش نتونستم عکس بدم چون تو کارتن گذاشتم جمع کردم برا اثاث کشی،ازش خیلی راضیم،راحت با یه دستمال نمدار تمیز میشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بانکه حبوبات و طرفهای ادویه های دیگم که تعدادشون زیاده شبیه بانکه های لیلی دیلیه،منتها لیلی دوسایزشو داره من سه تا سایز،یه سایز بزرگتر از بانکه های لیلی هم دارم،برای لیلی درهاش سفید و نقره ایه مال من طوسی و مشکیه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

دوستان امروز اومدم خونا مامانم اینا و فقط اتاق دوران مجردیم که الان همه چی داخلش میزارن، خیلی سطحی دارم پاکسازی میکنم

بیشتر از ۱۰تا قرآن و دعا گذاشتم بدم مسجد

یه پلاستیک زباله بزرگ پر وسایل بازیافتی

حدود ۲۰تا کتاب 

دوتا پلاستیک بزرگ وسایلی که برسونم بدست فرد نیازمند شامل لباس،اسباب بازی،لوازم تحریر و...

دوستای عزیزومینیمال نظراتتونو درموردسرویس پاسماوری میخوام. چه جنسی خوبه وچه مدلی؟ کلاهرتجربه ای داری ...

قبلا استیل بهاز کالارو داشتم دادم به مامانم الان فقط یدونه بانکه شیشه ای برای چای دارم

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

من عاشق این شدمخونه ی یکی از نزدیکان دیدم، می‌خوام خودمم بگیرم

خیلی قشنگن ولی دیگه زیادتوی بازارموجودنیس. چون مد یکی دوسال قبل بوده. بعدمن دوسدارم چیزب باشه که سرامیکی سفیدباشه وداخلش معلوم نباشه

لطفالایک نکنین. 
پا سماوری من خیلی شبیه این عکسه،ولی طرحش خوشگلتره،از خودش نتونستم عکس بدم چون تو کارتن گذاشتم جمع کر ...

مبارکتون باشه اره همچین چیزی مدنظرمه ولی بااستندچوبی وترجیحابدون گل

لطفالایک نکنین. 
مبارکتون باشه اره همچین چیزی مدنظرمه ولی بااستندچوبی وترجیحابدون گل

من قبل از عید رفته بودم مولوی اونجا چندتا مغازه بزرگ چیزی که شما می‌خواستید رو داشتن،نمیدونم اهل تهرانی یا نه اگر تهران هستید حتما سر بزنید

بانکه حبوبات و طرفهای ادویه های دیگم که تعدادشون زیاده شبیه بانکه های لیلی دیلیه،منتها لیلی دوسایزشو ...

من سرویس اشپزخانه جهیزیم استیلن بادرب مشکی ولی متاسفانه اثرانگشت روشون معلومه وتعدادشونم خب سه تاکوچیک وسه تا متوسط وسه تابزرگ ودوتا توی دوسایز بزرگتر برای جاقند ونخودمه ویدونه جای برنج ویدونم سطل اشغال که من توش گردوریختم. سطل اشغالم کابینتیه. حالااین سرویسم جوابگونبود ومن به ایتم های بیشتری نیازداشتم ومیذفتم پلاستیک فروشی ومیخریدم هرچیومه به چشمم میومد بعد میگفتم بزار متنوع باشه که نتیجش شده چهل جور ظرف توی کابینت وطبقات گاز. وشرایط تعویضشونم نیس والان اینه دق منن😁نمیدونم واقعافازم چی بود که میگفتم هرکدوم بایدیه جورباشن

لطفالایک نکنین. 
من قبل از عید رفته بودم مولوی اونجا چندتا مغازه بزرگ چیزی که شما می‌خواستید رو داشتن،نمیدونم اهل تهر ...

نه عزیزم یکی ازشهرای مرزی هستم. ولی خیلی دوسدارم یه باربرم بازارشوش

لطفالایک نکنین. 
من سرویس اشپزخانه جهیزیم استیلن بادرب مشکی ولی متاسفانه اثرانگشت روشون معلومه وتعدادشونم خب سه تاکوچ ...

حالا انشاالله در اولین فرصت عوض میکنید

نه عزیزم یکی ازشهرای مرزی هستم. ولی خیلی دوسدارم یه باربرم بازارشوش

انشاالله قسمت بشه بتونید برید،کارهایی که من دیدم شبیه همین عکسها بود،فکر می‌کنم همه جا بتونید پیدا کنید،البته اگر همینا مد نظرتون باشه