دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
موقع انجام کارای خونه وقتی چیزی از یخچال و فریزر و کمد و کابینت ها کم میشه تو ذهنم انگار دارم گزارش میدم: خب بستنی ها تموم شد جا باز شد یه تمیز کاریم اینجا بکنم ببینم چیزی برای پاکسازی هست یا نه؟
موقع انجام کارای خونه وقتی چیزی از یخچال و فریزر و کمد و کابینت ها کم میشه تو ذهنم انگار دارم گزارش ...
فکر کنم این شرایط هممون.
تابناک جان همه جور بلایی سرش میارم از ته دیگه ماکارونی تا کیک وشیرینی تا روی سالاد ها می ریزم توپک خرمایی درست می کنم تو کنجد می غلتونم زیاااد می خره خواهرم زیاد.
پدر مادر منم هر دوشون هر دفعه که میرن پلاسکو یه چیز جدید میخرن با خودشون میارن خونهیعنی از حجم این خ ...
نمیدونم چرا انقدر به وسایلشون وابستگی دارن در صورتی که استفاده نمیکنن یا کهنه شده یا خرابه و.... خداروشکر مامان من تنهایی خرید نمیره سر همین من باهاش باشم مراقبم که چیزی نگیره
ولی چند وقته با بابام دوتایی میرن یهو میبینم یه چیزی خریدن اوردن😂البته وسایل ضروری میگیرن اما اگه من بودم نمیذاشتم بخرن