2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738194 بازدید | 44695 پست

امروز سه تا ظرف فریزری گرفتم دوتا بزرگ یه دونه کوچیک

یه دونه از بزرگ ها گذاشتم توش ماکارونی سبزیحات بریزم چون

بسته باز می کنم نصف اش می مونه برای ماکارونی رشته ای ظرف ایستاده بلند قبلا گرفتم.

اون سایز کوچیکه می ذارم برای لوازم قنادی ام تو این شکلات تلخ می ریزم دیدید گاهی وسایلامون تو پلاستیک گره خورده است الان شکلات من همچین شرایط داره تو پلاستیک گره خورده

اون یکی طرف ام می ذارم برای لوبیا سبز تو فریزر

فکر کنم یه ۴ و۵ تا دیگه ام لازم دارم به مرور می خرم.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا پس نمیگیرن یا عوض نمیکنن؟ یه تجربه از خودم بگم براتون که کمتر خرید اشتباه داشته باشید..... ه ...

واقعا درسته حرفتون 

اینا رو که پس گرفت و من با دقت بیشتری انتخاب می کنم 

انشالله خدا از دهنتون بشنوه خدا رو چه دیدی از یک دانشگاه قبول شدن😍😍وماهم از طریق اونا دوست واقعی ش ...

انشاالله،اگر بشه چه اتفاق جالبی میشه،به امید موفقیت دخترامون و واقعی شدن دوستیمون

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
آرزومه بیام تو این تاپیک پیامهای خوشحالی شما و بالشی عزیز رو راحع به موفقیت بچه ها تو کنکور رو ببینم ...

الهی آمین،من برای همه کنکوریها دعا میکنم،ان شاالله همه جوونا خوشبخت و عاقبت به خیر و موفق باشن،گل پسر شما و دخترای ما هم در کنار اونا به آرزوشون برسن

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

خروجی امروز یه بطری مایع لباسشویی،یه جفت جوراب همسر،یه شلوار همسر،دوتا کیسه بازیافتی داشتم همسرم برد تحویل داد،یه مقدار گوجه فرنگی خشک داشتم امروز ریختم تو غذا مصرف شد،یکم سرکه سفید داشتم اونم ریختم تو سالاد و تموم شد،یه ظرف از جنس طلق بود برای زیر کیک اونم شکست و رفت بازیافت،اندازه چندتا قاشق برنج هم از ناهار اضافه اومده بود داشتم فکر میکردم چیکارش کنم چون اصلا مواد غذایی رو دور نمیریزم،که طی یک حرکت خودجوش دخترم گفت گشنمه ویه گوجه فرنگی کوچولو تو برنج خرد کرد و خورد،اصلا تاحالا از این غذاها نمیخورد،هم تعجب کردم هم خوشحال شدم برنج مصرف شد رفت

فردا نوبت کابینت های آشپزخونه بود دیگه الان وقت داشتم یکی اش مرتب کردم.از این کابینت راضی ام

فقط کنجدهاش زیاده که کم کم استفاده می کنیم همسرم زیاد خریده

دوتا شیشه کوچیک فلفل قرمزم هست اونم همسرم گرفته ولی استفاده نداریم.

ارد سوخاری ام دارم تموم شه دیگه نمی خرم آنچنان مورد استفاده نشد‌

ظرف ماکارونی فعلا گذاشتم فریزر توش لوبیا سبز ریختم

ماکارونی ها یه فکری باید براش بکنم. 

شادی صدام کنید