2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738362 بازدید | 44695 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه چاره ای ندارم،باید همین کارو بکنم،خودشم گفت چندتا کتاب رو لازم ندارم باید رد کنم بره و جاشون چن ...

منم پارسال شرایط شما رو داشتم عین شما دختر متم دندان میخواد یکسال پراز سختی رو گذروندم فقط بایدصبرتون رو ببرین بالا انشاله به اون چیزی که دلش میخواد برسه.انشالله دختر منم امسال به آرزوش برسه زحمت زیادی کشیده

اح حیصلیدیم دمدیم گلن سری دیرم🤣🤣

😂😂😂😅

امشب فریزر و سریع یه پاکسازی کردم ولی شستشو بمونه برای وقتی که مامانم خونه نبود

خروجی یه بسته دنبه که مامانم گفت خیلی وقته مونده بنداز بره

بقیه چیزا رو هم که پخش و پلا بود یک جا گذاشتم که مامانم فکر نکنه تموم شدن و ورودی بده مثلا یک بسته کرفس تو یه کشوی دیگه بود گذاشتم پیش بقیه کرفس ها 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
زندگی همین ذوق کردن های کوچیک.چقدرم مرتب وقشنگ شدهایدی جان پنکه دستی نخریدم برای هیدوا جان عکس گذاشت ...

پنکه ای که من میگفتم چون به گوشی وصل میشه دیگه کابل و باطری نمیخواد و خیلی هم کوچیکه ولی به قول هیدوا خانم اونم صدا داره. ولی مزایایی که پنکه شما داره اینکه هم خیلی خوشگله هم به گوشی فشار نمیاد دیگه

منم پارسال شرایط شما رو داشتم عین شما دختر متم دندان میخواد یکسال پراز سختی رو گذروندم فقط بایدصبرتو ...

انشاالله که نتیجه دلخواهشونو بگیرن،دخترم سه ساله یه بیرون درست و حسابی نرفته،چشماش گود رفته،خدا کنه به آرزوشون برسن

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
انشاالله که نتیجه دلخواهشونو بگیرن،دخترم سه ساله یه بیرون درست و حسابی نرفته،چشماش گود رفته،خدا کنه ...

الهی آمین.عین دختر من .انقد بی خوابی کشیده دلم براش کباب میشه .میگه یعنی یه روز میتونم یه خواب راحت و طولانی داشته باشم

نه قانون که نیست خوب ممکنه یه اتفاقاتی بیوفته مثلا نتونه کنکور سال بعد رو شرکت کنه،خدای نکرده بیماری ...

بازم با مشاور مشورت کنه بعد تصمیم بگیره این روش هم ایرادات خودشو داره. ممکنه سال بعد رتبه پایین تری بیاره اونجوری هم دانشگاه و از دست میده... هم هزینه دانشگاه کرده هم وقتشو گذاشته برای رفت و امد به دانشگاه 

ممنونم از همه کسایی که تبریک گفتن😍تک ب تک ریپلای نمیکنم دوستان اذیت نشنایشالا همیشه همه‌مون ورودی ط ...

الهی امین و همیشه تو خوشی ها استفاده کنید♥

الهی آمین.عین دختر من .انقد بی خوابی کشیده دلم براش کباب میشه .میگه یعنی یه روز میتونم یه خواب راحت ...

الهی،چقدر شبیه هم هستن،من به دخترم گفتم هرچی قبول شدی برو،بعد موقع دانشجویی،هم زمان برای کنکور بخون،یا یک سال مرخصی بگیر که اگر خدای نکرده به هر دلیلی نشد لااقل دانشگاه و رشته قبلی رو از دست نداده باشی،حالا ببینیم خدا چی میخواد

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
منم پارسال شرایط شما رو داشتم عین شما دختر متم دندان میخواد یکسال پراز سختی رو گذروندم فقط بایدصبرتو ...

آرزومه بیام تو این تاپیک پیامهای خوشحالی شما و بالشی عزیز رو راحع به موفقیت بچه ها تو کنکور رو ببینم منم بگم که پسر منم قبول شده 😍

ای خدا یعنی میشه اون روز رو ببینم؟🤗