2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738522 بازدید | 44697 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان در جریان هستید که دخترم امسال کنکور داره،من چقدر خوشحال بودم که چند ماه دیگه بعد از اعلام نتا ...

فکر کن از امروز قراره برای اولین بار شروع کنه به خوندن 

یه پاکسازی کوچولو همراه با دختر گلت داشته باش 

❌لایک❌
خب اگه رشته مورد علاقه اش نبود دوباره میخونه و کنکور میده دیگه مگه مقررات عوض شده؟ یعنی الان هر رشته ...

نه قانون که نیست خوب ممکنه یه اتفاقاتی بیوفته مثلا نتونه کنکور سال بعد رو شرکت کنه،خدای نکرده بیماری یا چیزی،برای همین میگه اقلا اگر نتونستم و مشکلی پیش اومد لا اقل فرصت قبلی رو از دست نده

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
مامان منم همیشه با من میره خرید. یکبار تنها رفت دیدم رفته این هسته گیره رو خریده اورده 😂چقدر دعواش ...

😂😂

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
فکر کن از امروز قراره برای اولین بار شروع کنه به خوندن یه پاکسازی کوچولو همراه با دختر گلت داشته باش

دیگه چاره ای ندارم،باید همین کارو بکنم،خودشم گفت چندتا کتاب رو لازم ندارم باید رد کنم بره و جاشون چندتا کتاب دیگه بخرم

البته نقره دست دوم گرفتم مثل طلای دست دو

مبارک باشه،به خوشی استفاده کنید