2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739007 بازدید | 44705 پست

یه تاپیک دیگه براتون اوردم 

((میشه عکس از کابینت حبوبات و ادویه هاتون بزارید.)) 

این عنوانش سرچ کنید میاره 

سایت نمیذاره لینک بذارم 

بعد جالبه دیدم قبلا چندتا پست هاش لایک کردم‌

اما الان یادم نمی اومد من این تاپیک خوندم😅😅

یه نفر هم صفحه دو کابینت لیلی رو گذاشته اما نگفته مال خودم نیست و حتی نگفته مال خودمه

بعد یه کاربرا گفته اینکه مال لیلی چرا گذاشتی انگار که مال خودته 

جواب داده حال نداشتم پاشم عکس بگیرم این از نت گذاشتم قضاوت نکن

جوابش باحال بود😅😅

بنظرم بدش نمی اومد فکر کنن مال خودشه وگرنه باید میگفت بچه ها عکس از نت میذارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله دقیقا همینطوره ترجیح میدادم این هزینه سوغاتی که برای ما اوررن یه بسته زعفرون میاوردن چون مصرفمون ...

اگر اینطوره که میگید سالی چند بار اینمدلی سوغات میارن براتون به نظرم یه جوری عنوان کنید که ترجیح میدید زعفران بیارن براتون

[QUOTE=342430253]سلام خوبین خانما خواستم تبریک بگم به اون دسته از دوستانی که به تازگی به منزل جدیدش ...

فدای دل مهربونت عزیزم جات خالی بود واقعا

خیلی ممنون از دعای خوبت❤️

میدونم انتظار خیلی سخته  این شرایطو تجربه کردم صبر ایوب میخواد

انشاا... به زودی تکمیل میشه خونت همونطور که هیدوا جان گفتن ایکاش خودتو با کاری سرگرم میکردی تا راحتتر بگذره برات عزیزم

رو گرفتن؟!طلق باعث ایستایی روسری میشه و جلوی روسری بسیار صاف میمونه هرچندساعت که سرتون باشه

منظورم اینه که اگه کسی بخواد موهاش دیده نشه تل بدرد نمیخوره ، ولی با طلق میشه روسری رو بیاری جلوتر که هم صاف و شیک بایسته هم موها دیده نشه

ماهم انشالله از پونزدهم تیر میخوایم خونه رو یه تعمیرات اساسی بدیم احساس میکنم خیلی بهم سخت بگذره چون ...

بسلامتی عزیزم 

بله یکم سخته ولی آخرش لذت بخشه بخصوص اگه یه پاکسازی اساسی هم انجام بدید 

سلام دوستای خوبم من اومدم با گزارش حال خوب کُن☺️😁

چند روزی میشد بر خلاف همیشه که خونه رو برق مینداختم کاری انجام ندادم و کلا در حالت لشینگ بودم🦦

چون انرژی نداشتم و میخواستم بیشتر استراحت کنم پس به خودم سخت نگرفتم...!

دیروز ساعت ۷ غروب بود که دیگه به خودم انرژی تزریق کردم و به لطف خدا بلندشدم برای انجام کارها😍

اول از اتاق خودمون شروع کردم و همینطور که تو پستای قبل گفتم از کنسول میز آرایشی فقط یک کشو توش لوازم ارایشی بهداشتیم بود که در آوردم و گذاشتم تو کشوی کمد دیواری و کنسول کاملا خالی شد(به امید فروش)

بعد آینه و کنسول اتاق کاملا گردگیری شد و برق انداخته شد و در نهایت اتاق جارو زده شد🧹

اتاق دیگه که بعنوان اتاق اضافی تو خونه شناخته میشه یک بخاری و جاروبرقی و پنکه و میز اتو خیلی مرتب گوشه ی اتاق گذاشته شده ‌که اصلا باعث به هم خوردن نظم اتاق نشده! تو این اتاق ی بخاری کوچیک برای مادرشوهرم اینا بود که گذاشتم بیرون تا هر وقت رفتیم تحویلشون بدیم!

یک جاسیب زمینی پیاز هم (از این مدلای ایستاده ی چوبی) استفادم نمیشد که گذاشتم برای خونه باغ ببریم!

به این ترتیب اتاق دیگه هم رفع انباشتگی و پاکسازی شد و در آخر جارو زده شد🧹

سرویس بهداشتی شسته شد و برق افتاد🚽

میز ناهار خوری، میز تلویزیون و میزای عسلی گردگیری شد و هال و مبل ها جارو زده شد🧹

نوبت رسید به آشپزخونه که یخچال حسابی پاکسازی شد و مرتب شد و در آخر با یک دستمال نمدار داخل و خارج یخچال دستمال کشیده شد👌🏻✨️

کانترا و چای ساز و استند گردگیری شد! ظرفا شسته شد و سینک رو برق انداختم🫧

چدنای گاز برفمالی و شسته شد و صفحه ی گاز برق افتاد🤩

آشپزخونه هم جارو و دستمال نمدار به سرامیکا کشیده شد💧

و لباسا هم در مرحله ی آخر تو ماشین لباسشویی رفتن و حسابی همه جا خوش بو و تمیز شد🧺

بعنوان اختتامیه ی کار به خودم یک دوش آب گرم جهت از بین رفتن خستگی و روتین پوستی بعد از حموم هدیه دادم😍🚿

خروجی: یک بسته تخم شربتی و یک بسته خاکشیر- مقداری شکر- نصف بسته سس شکلات- یک دونه عود و مهم تر از همه حجم زیادی انرژی منفی از خونه و جسم و روحم از صفر تا صد خروجی گذاشتم و حال خوب و انرژی مثبت رو ورودی قرار دادم💆🏻‍♀️👌🏻

راستی از این سرویس های حبوبات برای جهیزیه ام گرفتته بودم که امسال توی ظرف حجم متوسطش برنج شمالی ریختم و گذاشتم فریزر هر موقع بخوام از تو همون ظرف برمیدارم و اون ظرف بزرگش رو توش برنج پاکستانی ریختم که برای مهمون پخته میشه...

یک ظرف دیگه اندازه ی همون حجم متوسطه ای که توش برنج هست اضافه دارم دیشب به سرم زد تا اونو جای سیب‌زمینی و پیاز قرار بدم👌🏻

چون همونطور که گفتم جای سیب‌زمینی پیازم چوبی بود از این مدلای جدید و احساس کردم الکی فقط گوشه ی آشپزخونه گذاشته شده منم از چند ماه پیش خروجی گذاشتمش برای خونه باغ و احساس بهتری دارم!

پذیرایی منم همین حدوده یه ست هشت نفره راحتی وجلومبلی وتیوی توشه. تاچندماه پیش اینه وشمعدونم بودکه بخ ...

ممنون که جواب دادی ست ۸ نفره گذاشتین یعنی دو تا سه نفره و دو تا تک نفره ؟؟

بعد اینجوری فضای خالی خونه هیچی نذاشتین ؟؟

فرش ها چند تا و به چه ابعادیه

در جهت خرید آسان‌تر و با اطمینان تر خدمتتون عرض کنم من خودم تو کار مراقبت پوست هستم و محصولاتی که تا الان ازشون راضی بودم رو میتونم بهتون معرفی کنم تا با خیال راحت خریداری کنین🥰

یکی از اون محصولات مهم آرایشی و مراقبتی: ضدآفتاب هست که حتما حتما حتما جدی بگیرین واقعا بعد یک مدت استفاده نتیجشو میبینین👌🏻

ضدآفتاب سیسپرسا( بی رنگ) که برای انواع پوست هست و باید بگم بهترررررررین ضدآفتابی بوده که تا الان داشتم🤤

نیاسینامید مخصوص پوستای مختلط و چرب از برند برایت مکس که اینم فوق العادس🤤

ژل شستشوی صورت از برند برایت مکس هم مدل ویتامین سی داره هم نو آکنه که هردوش عاااااالیه🤤

اینایی که معرفی کردم بخرین و دعا به جونم کنین😘💜

انشالله برای شما هم عاااااالی باشه☺️

در جهت خرید آسان‌تر و با اطمینان تر خدمتتون عرض کنم من خودم تو کار مراقبت پوست هستم و محصولاتی که تا ...

سلام صبح عالی متعالی 

ضدآفتاب که گفتی قیمتش چقدره میشه عکس بذارین ؟

سلام صبح عالی متعالی ضدآفتاب که گفتی قیمتش چقدره میشه عکس بذارین ؟

قیمتش فک میکنم ۶۰۰ شده بازم دقیق اطلاع ندارم گلم من ۲  ماه پیش خریدم ۴۵۰

این ضدآفتاب تا به حال به هرکسی معرفی کردم راضی بوده و همیشه گفتن!

انشالله شما ام راضی باشی