2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740436 بازدید | 44731 پست

سلام دوستای گلم 

عیدتون مبارک ✨💕✨

امروز خونوادگی رفتیم راهپیمایی خودرویی عید غدیر 

دوتا پرچم گرفتیم 

وسط راه بخشیدیم به دوتا خونواده که از میونه راه رسیده بودن و بچه هاشون چشمشون به پرچم ها بود😍

دوتا مشت بادکنک باد نشده بهمون دادن 

دوتاشو نگه داشتم برای بچه های خودم و بقیه ش رو تو راه یکی یکی بادش میکردیم و میدادیم به ماشین هایی که بچه کوچیک داشتن، برق چشماشون موقع گرفتن بادکنک دنیایی ارزش دادشت 😍

این از ورودی خروجی های امروزمون😇

❌لایک❌
✅️ورودی:مانتو وشلوار اداری جدید ❌️از نظر من قبلی باید بره خروجی ولی همسرم میگه فعلا بذار بمونه

عزیزم شما شاغل هستین الان یعنی مرخصی استعلاجی هستین 

بعدش دخترت کجا می‌ذاری بری سرکار 

تا ساعت چند ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما شاغل هستین الان یعنی مرخصی استعلاجی هستین بعدش دخترت کجا می‌ذاری بری سرکار تا ساعت چند ؟

در حال حاضر شاغل نیستم

مانتو وشلوار اداری روزانه استفاده می کنم.

شادی صدام کنید

خروجی یه تیشرت کهنه خودم و یه شمع نیمه سوخته .دو تا ساق دست که برای دوران لیسانسم بود اون زمان حراست گیر میداد 😁دادم به کسی که میخواست بخره

ورودی.مانتو شلوار و شال خنک برای تابستان و یه تیشرت هم هدیه گرفتم

من کتابامو دادم کتابخونه محلمون خیلی استقبال کرد و اینکه گفت یکی دوتاشو خودمون داریم کتاب‌های شما رو ...

خیلی خوبه والا منم ۷تا کتاب خوب در حد خیلی نو داشتم با محتویات عالی بردم کتابخونه شهرمون برگشت گفت کتاب جدید قبول نمیکنیم  

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون

سلام دوستان 

عیدتون مبارک 

من امروز کار نخ چینی لباسارو انجام دادم 

این کارو از لیلی دیلی یاد گرفتم .که لباس جدید میخرم نخای اضافشو میچینم ..یا هرز از گاهی موقع جمع کردن لباسا سرجاشون نهایت اضافه رو میچینم ..تقریبا با نامزدم لباسا و جای‌گذاری سرحاشون ی ساعتی زمان برد 

صبا هستم 

خروجی ی تاپ خودم رو گذاشتم کنار 

.اصن تاپ نمیپوشم و این تاپیک فقط موقع لیزر رفتم میپوشیدم که دیدم کهنس ..هر موقع فرصت کنم یدونه جایگزین میکنم 

ی مانتو تابستونی پارسالم و ی مانتو اداری رو خروجی گذاشتم ..دوتا شومیز سفید تترون اینا ست بودن با وست که کادو زنداداشم بودن اما من اون مدلی شومیز نمیپوشم وست رو نگه داشتم و شومیزای سفید رفتن خروجی  

صبا هستم 

سلام 

ورودی ها 

پارسال این موقع ها یه آویز طلا گرفتم چون زنجیر نداشت استفاده نمی‌کردم فعلا یه زنجیر بدل گرفتم  اگه قسمت شد طلاشو بگیرم جایگزین میکنم.

پارچه گرفتم و واسه تخت دخترم یه ملحفه کشی و روبالشی دوختم اولین بارم بود این نوع دوخت رو انجام میدادم حسابی از نتیجه کار لذت بردم. 

یه شلوار جین 

خروجی ها 

کلی بطری نوشابه و آب معدنی 

یه پادری 

یه مجمع استیل 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

از لباس های خواهرم یه شلوار جین خروجی گذاشتیم که شد ورودی من.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil