2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست
دوستان یه اسکناس ده هزارتومانی که برامون حنا گذاشتند نگه دارم یا خروجی بذارم؟

بستگی به خودت داره. دوست داری نگه دار و اگر دوست نداری بنداز صندوق صدقات 

... چه خوب که ما حنابندون نداشتیم... البته بیست سال پیش یه جور سنت شکنی بود ولی ارزش داشت 😂... 

#چالش-هفته-دوازدهم...

تاپ پسرم

بلوز و شلوار مدرسه پسرم که بعد از عید دیگه نپوشید ولی مجبوری نگه داشتم که احیانا مدرسه ایراد گرفت بپوشه.

دوتا کلید و جاکلیدی تبلیغاتی

ناخن های خودم 😄... که خیلی دوستشون داشتم.

یه تاپ که فقط برای زیر یه پیراهن گیپور میپوشیدم

یه زیرسارافانی که سالهاست نپوشیدم

دوتا شال طرحدار که برای دوتا از مانتوهام بودند و یک رویه کوسنی که بگردم جفتش روهم پیدا کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به خودت داره. دوست داری نگه دار و اگر دوست نداری بنداز صندوق صدقات ... چه خوب که ما حنابندون ن ...

مد نظر خودمم صندوق صدقات بود منم حنابندان نداشتم از کل مراسم ازدواج یه عقد محضری داشتم ویه شب عروسی که شب عروسی حنا گذاشتن.

پس این اسکناسم خروجی میشه 

امروز نوبت گاز وسینک ویخچال سینک حسابی شستم یه طبقه فریزر در اوردم شستم مقداری خوراکی ها تو کیسه فریزر بودن انتقال دادم به ظرف های فریزری

در حال حاضر هویج وسبزی سوپ تو فریزر زیاده چون چند هفته پیش سرماخورده بودیم حالا وقت کنم ریز ریز درست می کنم تموم شه.

بسته های زغال اخته که انگار قرار نیست نه خورده بشه نه خروجی بشه مربوط به همسرجان

قارچ مرع چرخ کرده

موز فریز شده سبزی آش بامیه سیر 

محتویات فریزر من

شادی صدام کنید
مد نظر خودمم صندوق صدقات بود منم حنابندان نداشتم از کل مراسم ازدواج یه عقد محضری داشتم ویه شب عروسی ...

ما پارسال زغال اخته فریز کردیم انقدر دوس داشتیم و زود تموم شد تصمیم گرفتیم امسال بیشتر بگیریم😁

آلبالوهای باغمون هم همیشه فریز می کنیم

امسال کلی باقالی تازه فریز کردم نه برای باقالی پلو ، واسه این که بریزم تو قابلمه بپزه بخوریم مخصوصا تو هوای سرد

یکی از خوراکی های محبوب

ولی کلا ذغال اخته خیلیی مفید هست خودت هم بخور حتما

before i die i want to be happy and make others happy
ما پارسال زغال اخته فریز کردیم انقدر دوس داشتیم و زود تموم شد تصمیم گرفتیم امسال بیشتر بگیریم😁آلبال ...

دلم آب شد انقدر با آب وتاب تعریف کردی

کلا به این دست خوراکی ها علاقه نداریم.

شادی صدام کنید

سلام، چند روز پیش به خاطر بلایی که پسرم سر گوشیم آورد کل اطلاعات گوشیم  به علاوه حدود ۵۰۰۰ تا عکس و اسکرین شات پاک شدند. 🥺

تنها کار مفیدی که کرده بودم این بود که رمز نی نی سایتم رو یه جا یادداشت کرده بودم. 🙃

۹۹ درصد اون عکسها اضافه بودند ولی برای پاک کردنشان تنبلی میکردم. 

سلام عصرتون بخیر؛ 

ورودی های امروز؛ 

یه مقدار سلفون 

لاک پاک کن 

مکمل کلسیم 

دستمال آشپزخونه 

بشکاف

تره بار 

همه رو دیشب یادداشت کرده بودم و صبح باهدف خرید همینا رفتم بیرون و از نگاه کردن بقیه چیزها فقط لذت بردم. 

خروجی؛ 

بشکاف شکسته 

قوطی خالی لاک پاک کن

قوطی خالی کلسیم

لباس زیر بالاتنه (فنرش امروز دراومد) 

مقداری کاغذ 

ظرف خالی کره بادوم زمینی 

دستمالی که باهاش ماشین لباسشویی رو خشک میکردم کهنه شده بود. 

دوتا پلاستیک زباله پر وسیله گذاشتم ک دوستم ببره به هرکی ک نیاز داره بدهخداروشکر اومد بردالانم دوتا ...

من کتابامو دادم کتابخونه محلمون خیلی استقبال کرد 

و اینکه گفت یکی دوتاشو خودمون داریم کتاب‌های شما رو میدم به کتابخانه های دیگه  

میگم حرف اسکناس شد .منم کلی سکه ۵۰.۱۰۰.۲۰۰و...دارم اگه بشمرشون حدود دویست هزار تومن میشه به نظرتون ک ...

منم  مقداری داشتم چندتا دونه رو برای هفت سین نگه داشتم بقیه رو دادم مادرم تو صندوق صدقات خونشون گذاشت از طرف خیریه اومدن خالی کردن.