2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738724 بازدید | 44704 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خروجی _ورودی

سر جاروبرقی(قسمت پارویی) با یه دونه نو جایگزین شد✨

یه بسته کافی میکس نسکافه تو خونه داشتیم دادم به پسرم ببره با خودش، تو خونه به جز پسر بزرگام کسی استفاده نمیکنه.جایگزین نمیشه✨

دوتا شربت انبه و آلبالو از نمایشگاه گرفتیم از طعمش خوشمون نمیاد ولی کمکیم دوست داشت، دادمش به ایشون. ✨

یه قابلمه کوچیک رویی هم غذا داخلش کردم دادم به مهمون، امروز گفت دخترش ازش خوشش اومده و نمیذاره برگردونه منم گفتم برداره واسه خودش✨

یه کاسه از کاسه های ماست خوری مهمان شکست، جایگزین نمیشه چون نیاز نیست ✨

❌لایک❌
دوستان بیاین به تاپیک عمق بیشتری بدیم.خیلی سعی کنیم از خرید اشتباه جلوگیری کنیم.من یه کش مو قرمز خری ...

در راستای خرید اشتباه:

چند روز پیش اینجا نوشتم که سری جدید لباس زیر و جوراب هایی که خریدم از کیفیت خوبی برخوردار نبودن و خیلی زودتر از موعد خروجی شدن 

و خرید اشتباه دیگه که قبلا داشتم و الان دیگه انجام نمیدم 

1_ خرید لباس حریر ( احساس گرما و عدم راحتی و اینکه دوبار دو مدل متفاوت و تک رنگ تهیه کردم اما بدون اینکه در معرض چیزی قرار بگیرن با عرق بدن یا لک آب ،لکه گرفتن و دیگه تمیز نشدن و بعد یک الی دوبار پوشیدن حذف شدن)

2_ خرید شومیز بدون حجاب( ترجیح من لباس پوشیده ست در هر شرایطی اما شومیز هایی که خریده بودم بخاطر مدلشون برای جمع کاملا زنانه زیادی پوشیده بودن برای جمع مختلط زیادی باز .و اینکه دستم برای استایل کردن بسته بود )

در حال حاضر اگر بخوام لباسی مختص جمع بانوان بخرم ترجیح میدم مدلی باشه که قابلیت تغییر داشته باشه تا بتونم در هر جمعی استفاده کنم برای مثال پیراهن آستین حلقه ای با یک کت 

که در جمع بانوان بدون کت و ساپورت پوشیده بشه و در جمع مختلط با کت و ساپورت استایل مد نظرم رو بهم بده یا مدل های مشابه 

ققنوس

من امروز بعد مدتها بیماری و خونه موندن با خواهرم رفتم بازار.یه پیراهن مجلسی نیاز ضروریم بود چون چند تا جشن و عروسی انشالله تا ماه محرم دعوتم البته فامیل دور هستن.لباس مناسب نداشتم .یکی مناسب سلیقه م دیدم و خریدم .ار خریدم راضیم چون بعد عمل سایزم کوچکتر شده.

بچه ها بیاید بگید چن تا کفش و صندل دارید. خودم میگم یه دونه کفش مجلسی. سه تا اسپرت. سه تا صندل. یه ن ...

اسپرت یکی

مجلسی پاشنه دار یکی

مجلسی بدون پاشنه یکی

دمپایی رو فرشی سه تا که مهمان هم استفاده میکنه

استخری یکی

پلاستیکی یکی

صندل بیرونی دوتا که اینجا استفاده نمیکنم.

سلام امروز به خرده کاری ها و خرده وسایل رسیدگی کردم 😇

خروجی ها

یدونه  خار طبقه یدکی داشتم برای کمد  

استفاده  کردم

دوتا لباس و تغییراتی دادم... بند های لباس و بریدم و چهارتا از دکمه هایی که نگه داشته بودم و بهش چسبوندم

من یدونه کیف آرایش دارم توش وسایل کوچیکی که به تعمیر احتیاج داره یا باید جا به جا بشه و... میریزم و هر چند وقت یکبار میرم سراغش و کاراشو انجام میدم. اینجوری هم پخش و پلا نیستن هم سریع بهشون رسیدگی میکنم( امروز چندتا کش مو و سنجاق و گوشواره که چسبشون کنده شده بود و چسب زدم بقیه وسایل و هم 

جابه جا کردم) 

چندتا ربان

کاموا

چندبرگه باطله

دوتا شمع مشکی که شکسته بود

چندتا تیکه پارچه

سه تا کلیپس که برای تقسیم مو نگه داشته بودم ولی به کارم نیومد

تفنگ چسب حرارتی اضافه و تقریبا خراب

موچین 

قلاب بافتنی

تور

یه جامدادی یادگاری که نهایت لذت و ازش برده بودم 

یدونه عروسک که پاره شده بود گذاشته بودم تعمیرش کنم اما پشیمون شدم

یدونه اکلیل

چسب نواری اکلیلی که استفاده کردم تموم شد

یدونه کاغذ کادو

ورودی

روغن گیاهی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
اسپرت یکیمجلسی پاشنه دار یکیمجلسی بدون پاشنه یکیدمپایی رو فرشی سه تا که مهمان هم استفاده میکنهاستخری ...

اسپرت مشکی هم یکی دارم که همسرم استفاده میکنه . از این مدل جورابیا هست که همه سایزی میشه 

دوستان بیاین به تاپیک عمق بیشتری بدیم.خیلی سعی کنیم از خرید اشتباه جلوگیری کنیم.من یه کش مو قرمز خری ...

در رابطه با این موضوع بگم که من قبل خرید خیلی تحقیق میکنم حتی برای کوچیک ترین چیز ها هم هی تو نت و دیجیکالا میگردم و نظراتو میخونم یا عکساشون و نگاه میکنم سر همون خیلی کم پیش میاد که خرید اشتباه بکنم

از 100 درصد 10 درصد خرید های اشتباه دارم که اونم تقصیر فروشنده میشه که منو تو رودروایسی میندازه و اون لحظه نمیتونم بگم نه 😑😂

🌸خانوما لطفا بگید چند تا مانتو دارید و کافی هست یا خیر؟ 🌸امروز داشتم کمد مانتو هامو پاکسازی میکرد ...

سلام مانتو روزمره یکی تازگی خریدم و قبلی فعلا مونده تو کمد که اگر تفریح رفتیم بپوشم 

در طول سال برای موقعیتهای مختلف به جز مجلس عروسی میپوشم و هر وقت دلمو زد میره کنار و یکی دیگه میخرم تا حدودی هم لباسم همراه با مد پیش میره 

یه سایه دو رنگ داشتم یه رنگ اش نمی دونم چرا شکست رنگ دومم خراب می کرد گذاشتمش خروجی

یه مدت سایه وخط چشم نخرم ببینم چطور پیش می ره اگه شد حذف کنم.

این بحث خریدای اشتباه به نظرم ادامه بدین خیلی ایده از توش در میاد.

یه جفت دستکش همین جا گفتم که خریدم موقع انجام کارای خونه بپوشم خوب نمیشه یادم می ره بپوشم حالا دور نمی اندازم بمونه ولی خرید اشتباه بود اخه مگه میشه موقع انجام کارای خونه دستکش پوشید اونم با بچه کوچیک

شادی صدام کنید

یه بادبزنم دارم  تو خونه بلاتکلیف دیگه الان همه جا کولر هست ولی قشنگ حالا میگم بمونه شاید لازم شد البته

تو دوره بارداری اگزمای شدید گرفته بودم تو هوای دی ماه نمیشد کولر روشن کنم خودم با این باد بزن باد می زدم.

شادی صدام کنید
خروجی هاش💞همه دخترونه💕

یه زمانی خیلی کارای هنری انجام میدادم ولی بعد یه مدت دیدم فقط فضا اشغال میشه و دلمو میزنه 

سعی کردم فقط چیزای کاربردی درست کنم و وسایلایی که نگه میدارم برای تعمیرات باشه 

الان نصف جعبه خالی شد خداروشکر😅