2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738195 بازدید | 44695 پست

درمورد مانتو؛ 

هرسال از طرف محل کارم دو دست لباس فرم بهمون میدن که معمولا یه دست رو آخر سال نگه میدارم تا اگه یه زمانی لباس های جدید دیرتر آماده شد لباس داشته باشم. 

دوتا مانتو دم دستی 

یه کت مشکی مهمونی 

سه تا شومیز 

دوتا مانتو بلند برای جاهای اداری و... 

همه هم برای یکی دوسال گذشته س و تا زمانی که اینا رو خروجی ندم چیزی اضافه نمیکنم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خروجی های من. لباس مجلسی کوتاه. لباس زیر دخترم. چهارتا کفش. چهار تا شلوار بیرونی هم واسه خودم هم همسرم. دوتا شلوار خونگی خودم. خط چشم تموم شده. پنج تا شال. یه کیف بزرگ که خواهرم بهم داده بود. یه بلوز آستین بلند که لک روغن روش بود شش ساله نه میپوشیدم نه مینداختم دور. یه تاپ واسه ده سال پبش  یه شیشه آبغوره استفاده نمیشد میزارم بیرون هر کس خواس ببره. بطری که یک ساله دارمش. یه بالشت از کودکی همسرم میخوام وقتی خونه نیست بندازم بره دیگه بو گرفته. 

سلام خروجی های من. لباس مجلسی کوتاه. لباس زیر دخترم. چهارتا کفش. چهار تا شلوار بیرونی هم واسه خودم ه ...

اینم بگم چن سه ماهه که بخاطر وضعیت مالی هیچ خریدی نداشتم حتی یه چیز کوچیک هم واسه خودم نخریدم و ورودی نداشتم البته ناراحت هم نیسنم چون دارم پاکسازی میکنم خوشحالم هستم که داره خلوت میشه و هنوز به چیزی نیاز پیدا نکردم

هر دو که یه مقداری از سر علاقه و خاطره نگه داشته بودم که انداختم رفت یه مقدار هم وسایل ضروری مثل شنا ...

اگه کتاب هارو نمیخواید، اهدا کنید به کتابخونه

کل وسایلاتون و هم دسته بندی کنید مثلا کتاب ها یک کشو 

مدارک داخل پوشه یک کشو

و... 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

هایلات های پیج لیلی دیلی گذاشتم واسه کسایی که اینستا ندارن. من این عکسا رو دیدم گفتم وای من خیلی شال دارم پنج تا رو خروج دارم ولی یه مدت همش شال ارزون میخریدم والان کلی شال هست که باید خروجی بشه

به نظرتون کتاب هام رو چکار کنم بیشترش روانشناسی و خانواده است آلان تو کشو هست به فکرم رسید یه شلف دی ...

باید ببینید نظر خودتون همسرتون چیه 

آیا دوست دارید کتابها رو هرچندوقت یه بار بخونید یا بهش مراجعه داشته باشید؟ 

آیا تو خونواده تون از کتاب ها استفاده میکنن؟ 

آیا همه رو خوندید؟ 

آیا به خاطر مستاجر بودن موقع جابه جایی اذیت میشید؟ 

و... 

من قبلا کتاب خیــــــلی زیاد داشتم 

چون مستاجریمم تو اثاث کشی فوق العاده اذیت میشدم هم به خاطر غر زدنهای همسرجان، هم اینکه کتابهام خراب میشد و اینکه هر خونه ای باید متناسب با اون جا یه جای مناسب براش در نظر میگرفتم و... 

در عین حال یه زمانی رسیدم به این فکر که چرا دیگران به طور وسیع از کتابهام استفاده نکنن؟! هرچند دوست و آشنا کتاب رو امانت میگرفتن که یا برنمیگشت یا بالاخره یه گوشه ش پاره بود یا گم میکردن یا اصلا یادشون میرفت پس بدن که این رفتارا باعت ناراحتیم میشد. 

بالاخره همه رو بخشیدم به کتابخونه و الان هر کتابی که میگیرم مقصد نهاییش بعد خوندن حتما کتابخونه ست

❌لایک❌