2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738946 بازدید | 44705 پست
✅امروز نوبت شستن سرویس بهداشتی هاست که انجام دادم. ✅️دوتا کارتن نگه داشته بودم برای موردی که ...

خیلی خوبه که برنامه دارین از این لحاظ دهنتون آرومه فکر کنم،

من متاسفانه اوضاع خونه آشفته هست از طرفی دوتا بچه کوچیک همش بهم میریزن ،میخاییم جا بجا بشیم تکلیف مون مشخص نیست، یه شرایطی هست که از دست ما خارجه 

یه وسایلی باید خروجی بره فروش نرفته،خیلی دلم میخواد دورم هرچه زودتر خلوت باشه ذهنم آروم بشه،از مشاور هم کمک گرفتم ولی کند پیش میرم دارم روی خودم کار می کنم

خیلی خوبه که برنامه دارین از این لحاظ دهنتون آرومه فکر کنم، من متاسفانه اوضاع خونه آشفته هست از طرف ...

من از وقتی یادمه برنامه داشتم البته نه مدل پادگانی خیلی وقتها هم اوضاع از دست من خارج میشه ولی در کل با برنامه ریزی حالم بهتره وبگم که چون بچه کوچیک دارید باید برنامه داشته باشید تا بتونید شرایط مدیریت کنید.

به نظرم تا مشخص شدن زمان جا به جایی دست به چیزی نزن انگار که سالها قراره تو همین خونه بمونی.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوبه که برنامه دارین از این لحاظ دهنتون آرومه فکر کنم، من متاسفانه اوضاع خونه آشفته هست از طرف ...

در مورد بهج ریختگی بچه ها من موقعی که می خواستم اماده شم وسایل ارایشم می دادم دست دخترم که فقط اروم شه بذاره من اماده شم همیشه وسایلم پخش  و پلا بود چندتا ایتم اش گم کردم اخرشم باز گریه اش می کرد الان جوری برنامه چیدم که زمان خوش اخلاقی یا وجود همسرم تو خونه اماده شم یا قید ارایش کردن می زنم می رم تو مقصد ارایش می کنم یا وقتی خوابه اینکار انجام میدم

یا موقع آشپزی می گفت بغلم کن من چندتا وسیله آشپزخونه می دادم دستش بیا وببین چه می کرد الان تا خوابه اول غذا می ذارم یا تا پدرش هست

شادی صدام کنید
در مورد بهج ریختگی بچه ها من موقعی که می خواستم اماده شم وسایل ارایشم می دادم دست دخترم که فقط اروم ...

خلاصه آیتم های بهم ریختگی حذف کردم اسباب بازی ام فقط یه سری دم دستش امیدوارم عادت کنه بزرگ شد به همین روال بمونه جون الان نمی دونه ولی بزرگ شه قطعا تمام اسباب بازی هاش می خواد.لباس هاشونم که گفتم هر سه ماهی یه دست بیرونی دوست خونگی براش می خریم این وسط ها یکی دو دستم لباس هدیه می گیره

شادی صدام کنید

سلام. خروجی های این چن وقت دوتا کفش. سه تا شلوار بیرونی. دوتا لباس زیر. دوتا قاب گوشی. یه ساعت. یه چهار پایه. دو جفت جوراب. گلدون پلاستیکی. دوتا کارتون کفش که خالی بود بیخودی نگه داشته بودم. یه جا مایعی که اگه قبلا بود نگه میداشتم اما راحت دور ریختم. یه گیره لباس.یه گوشی خراب. مانتو شلوار مدرسع دخترمو شستم و اتو کردم که مدرسه جدید تکلیفش مشخص شد قبلیا رو بدم خیریه. کتابا رو متاسفانه میگم شاید امسال اسباب کشی کردم نگه داشتم. هنوز خیلی وسیله دارم اما کم کم دارم رد میکنم. کلی شارژر قدیمه که همسرم نمیزاره میگه الان اینا گرونن شاید یکی اومد خونمون شارژر خواست 😕همین قدر دلیل مسخره برا نگه داشتن آشغال. 

این جای خونمون رو دوست دارم قبلا زیر تلوزیونیمون چوب منبت کاری بود و جا کفشی هم قدیمی و خراب.  ولی فروختم و اینو گرفتم. دکوریا میدونم زیاده هم حای دیگه ندارم بزارم هم اینکه گرونه وبعضیاش کار دسته و دوسشون دارم به نظرتون شلوغه؟ اینو بگم خونمون 50 متره وخیلی کوچیکه دارم کم کم خلوتش میکنم 

این جای خونمون رو دوست دارم قبلا زیر تلوزیونیمون چوب منبت کاری بود و جا کفشی هم قدیمی و خراب.   ...

من میز نگرفتم برای دیوار کنار تلویزیون به نجار گفتم دوتا باکس درست کرد.دیگه روی زمین چیزی ندارم و خونه هم فضای خالی بیشتری داره

اگر سرویس زرینتون رو دوست دارید شعبه شوش تمام چینی های زرین رو بصورت تک فروشی دارن شما ده ساله ازدوا ...

ااخه من تهران نیستم عزیزم. خودم یه شهرمرزی ساکنم که قیمتش هم مناسبه 

لطفالایک نکنین. 
این جای خونمون رو دوست دارم قبلا زیر تلوزیونیمون چوب منبت کاری بود و جا کفشی هم قدیمی و خراب.   ...

زیباست 

به نظرم اگر اون دوچرخه چوبی رو انتقال بدید به گوشه ی جا کفشی شلوغی بصری جلو تلویزیون کمتر میشه 

چون اون دوچرخه خیلی به وضوح باعث اختلال در تمرکزه

ققنوس
ااخه من تهران نیستم عزیزم. خودم یه شهرمرزی ساکنم که قیمتش هم مناسبه 

پس طبق ایده خودتون عمل کنید حتما ظروفی که دارید رو بفروشید تا یوقت با وسوسه اطرافیان موندگار نشن 

برای خرید هم همان تعداد ۲۴ نفره ای که شش عددش دم دستی باشه مابقی برای تعداد بالا عالیه 

ققنوس
پس طبق ایده خودتون عمل کنید حتما ظروفی که دارید رو بفروشید تا یوقت با وسوسه اطرافیان موندگار نشن&nbs ...

اره حتما اینارومیفروشم. فقط نظر خودمم اینه که چینی باارزش تره وبرای مهمون غریبه وپاگشایی ارکوپال نمیشه. 

لطفالایک نکنین. 

خروجی یه انگشتر و گردن بند که تو استایلم نبود دادم به کسی خیلی خوشحال شد.یه مانتو دو تا دامن که سایزم نبود یه پیراهن مجلسی که خرید هیجانی بود دوستش نداشتم فقط یبار پوشیدم.یه کیف یه جفت کفش یه رژلب که استفاده نمیکردم یه دکوری یه تیشرت نو که سایزم نبود همه رو دادم کمکیم...