2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739122 بازدید | 44705 پست

سلام  سلام 

من ی مدت خروجی نداشتم تا دیروز :

شال ک دیگه دوسش نداشتم 

تاپ بندی ک گشاد شده بود رو تنم قشنگ نبود توش حس خوبی نداشتم 

کتونی  ک جایگزین شد 

ی پارچ چینی ک دهنه اش خیلی گشاد بود و عملا قابل استفاده نبود  

خرید هیجانی بود اونم گذاشتم داخل خروجی ها

کلی هم دور قرص ها و مکمل های استفاده شده رو قیچی کردم کوچیکتر بشن کمتر جا بگیرن ک خیلی این کار بهم حال میده 😁😁

این بود انشای من 😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان .....دیروز خونه خواهرم اسباب کشی داشتن رفتنم کمک ولی هر چه سعی در دادن خروجی داشتیم عملی نشد

اما خودم اومدم روی بعضی از برنامه های گوشیم تایمر گذاشتم .....که از برنامه کمتر استفاده کنم و بیشتر با دخترم وقت بگذرونم ......  

اگر تمایل داشتید از صفحه یرهشت شروع کنید تمرینات از اونجا شروع میشه  یمقدار که بخونید دیگه گزا ...

ببخشید عزیزم از صفحه چند؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
عهههه سلام 😍شمارو تو تاپیک ها یادمه... خیلی وقته نبودین خوشحال شدم پستتون و دیدم😘♥ امروز ...

سلام عزیزم 🌹❤️ چقد شما مهربونی 😘

هستم ولی خاموش دنبالتون میکنم میخونم استفاده میکنم از حرفهای بچها 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

ما دیشب برگشتیم خونه

امروز نوبت گردگیری وجارو

خونه جارو زدم گردگیری نصف اش انجام دادم نصف اش مونده

یه سری لباس شستم.لباس های دیگه جا به جا کردم.

به خاطر مینیمال بودن خونه سریع مرتب میشه.

تازه این‌مینیمال مورد نظر من نیست.

شادی صدام کنید

این چند روز که خونه مادرم بودم:

حیاط خلوتشون یه میز بزرگ که روش کولر گفتم چرا دور نمی اندازی گفت بذار حالا بمونه مقداری اجر وکاشی بدون استفاده گوشه حیاط گلدون ها پراکنده وبی هدف تو حیاط

دبه تشت یه وان فلزی از بچگی های ما مقداری کتاب ودفتر

اصلا باورم نمیشه این خونه مادر من.

من همیشه گفتم پول نظم وزیبایی وتمیزی نمیاره

بحث سلیقه است. 

یه درب فلزی برای در قبلی سرویس بهداشتی

اصلا همه جا پر وسیله

شادی صدام کنید
این چند روز که خونه مادرم بودم: حیاط خلوتشون یه میز بزرگ که روش کولر گفتم چرا دور نمی اندازی گفت بذ ...

راه پله با طبقه بالا که برادرم هستن مشترک تعداد کفش هاشون از فضای جا کفشی بیشتره گفتم زیر راه پله یه کمد بزرگ بزنید تمام کفش ها بره توش شرایط مالی اش دارن انجام نمیدن.

یه باغچه کوچیک که مادرم همه جور گلی توش کاشته قاطی پاتی اون باغچه اصلا فضای گل کاشتن نداره.

به نظرم اگه کسی گل دوس داره دوتا گلدون قشنگ وتازه هزار برابر بیشتر از باغچه بزرگ وبی نظم زیبایی داره

این ها نظر شخصی من نیست من معمولا نطر شخصی ام یا نمیگم یا اگه بگم میگم من اینطور می پسندم این چیزی که نیگم ده تا ادم عاقل قبول دلرن.

شادی صدام کنید
این چند روز که خونه مادرم بودم: حیاط خلوتشون یه میز بزرگ که روش کولر گفتم چرا دور نمی اندازی گفت بذ ...

مادرتون رو به فروش لوازم بی کاربرد تشویق کنید و براشون هدف دلخواهشون رو نمایان کنید 

اگر موافق هستن یکبار که کنارشون بودید بعضی چیزها رو بفروشید مثل در سابق سرویس 

و پولی که بدست میاد هرچند کم باشه رو صرف چیزی کنید که میپسندن کم کم می‌بینید وسوسه میشن و به فروش علاقمند میشن

ققنوس
سلام عزیزم 🌹❤️ چقد شما مهربونی 😘 هستم ولی خاموش دنبالتون میکنم میخونم استفاده میکنم از حرفهای بچه ...

هر جا هستی شاد و سلامت باشی انشاالله 😘♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

خونه پدر من هم وسایل اضافه هست گاز و کابینت و سینک و منتها پدر مرتب یکجا چیدتشون تو پشت بوم و رد نمیکنه برن 

شرایط مالی خونه باغی چیزی هم ندارن که بگیم برای اونجا نگه داشته

تو خونه اما خداروشکر انباشتگی ندارن مدام چک میکنه همه جارو😅

خداروشکر میونه زیادی با خرید و انباشت کردن ندارن نه پدر و نه مادر اما خوب باز جا داره که خلوت شه

امروز نوبت پاکسازی کمددیواری بود که انجام شد🤌🏻

چندتا وسیله بود که فعلا لازم نداشتم گذاشتم انباری📦

چندتا خروجی ریز هم داشت که عصر همسرم با بازیافتی ها میزاره کنار سطل زباله شاید کسی نیاز داشت...