2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738997 بازدید | 44705 پست
من مدل تسبیح پایین این عکس رو پسندیدم البته بدون اون لیبل نوشته شده  چون هرگونه نوشته ای چه در ...

هر کدوم از مدل ها که انتخاب کنم میگم گل اون‌پلاک نوشته اون چیزاش بردارن ساده باشه

من چون تسبیح زیاد دست می گیرم باید یه چیز ساده باشه

شادی صدام کنید
هر کدوم از مدل ها که انتخاب کنم میگم گل اون‌پلاک نوشته اون چیزاش بردارن ساده باشه من چون تسبیح زیاد ...

پس قیمتی خیلی بالاست ... مهره خالیشو برو خرازی انتخاب کن و به تعداد بنداز روی بند ... خیلی کمتر پات درمیاد... اینم یه نوع کنترل هزینه میشه😀. وقتی چیزی رو خودت درست کنی لذت بخش تر هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داشتم فکر می کردم فقط منم که کلی جانماز دارم برام جالب بود که بقیه فقط2،3تا دارن،باز یکی مثل من پیدا ...

درمورد چادرنماز منم یدونه ازاینا که کش دارن وجلوشون بستس دارم برای خودم یدونع سوغاتی بودع برای مهمان. چادذ عقدمم گذاشتم برای نمازمهمان. یدونم رنگی دارم برای دم دری یامهمون میادبرام یدونم سه بعدی برای وقتی مهمونی میرم

لطفالایک نکنین. 

بحث راجع به تعداد سجاده و چادر هست 

من قبلا نوشتم ولی باز می‌نویسم که با دوستان همراه باشم 

منزل ما سه عدد سجاده داره سه عدد چادر نماز قبلا دوتا بود پارسال مادرم یک چادر جلو بسته برامون از کربلا خریدن که من گذاشتم دم دست و برای نماز خودم مصرف میکنم 

سه عدد مهر بزرگ تک هم داریم چون جز همسرم مابقی آقایون بدون سجاده نماز میخونن و حتی اگر سجاده بدم بهشون مهرش رو برمیدارن سجاده رو برمیگردونن

در منزل چادر دیگه ای نداریم جز یک عدد چادر مشکی ساده که من برای رفتن به مکانهای زیارتی مصرفش میکنم

برای تسبیح هم بنده جز تسبیح داخل سجاده یک عدد تسبیح سنگ سبز برای توی کیفم دارم یک عدد تسبیح ام البنین برای نذر کردن هام ( نذر میکنم تسبیح رو به میخ آویزان میکنم وقتی حاجت گرفتم از روی میخ برمیدارم و ذکرم رو میگم باز می‌ره تو کشو تا نذر بعدی)

همسرم هم جز تسبیح سجاده یک تسبیح خاک کربلا دارن و یک تسبیح برای نذرهاشون 

پسر بزرگم هم یک تسبیح خاک کربلا پارسال برای خودش از سفر کربلاش خریده

ققنوس

سلام دوستای مینیمالم😍💜

دیروز از ساعت ۴ و نیم تا ۶ درگیر تمیز کردن گاز صفحه ای بودم حسابی با گاز پاک کن و سیف و مایع ظرفشویی سابوندمش بعد چربیایی که هنره خانومای قبلی این خونه بوده هیچ جوره پاک نمیشد و خیلی انباشتگی تو ذهنم ایجاد کرده بود با یک کاردک تیز همشونو تراشیدم و حسابی گازم برق افتاد🤩✨

بعدش سینک و حسابی شستم و تمیز شد💧

صفر تا صد خونه رو (آشپزخونه؛هال؛اتاق‌ها؛ تمامیه کانترا و میزا،آینه‌ها، اکسسوری، چای‌ساز و...) دستمال کشیدم و گردگیری کردم...🫧

فرش آشپزخونرو همسر جان جمع کرد و زحمت شستن کف آشپزخونرو کشید و سرامیکا برق میزنه👌🏻

تمام خونه رو جارو برقی کشیدم و به این صورت خونه حسابی پر انرژی شد و منم با دیدن خونه ی تمیز پر انرژی تر شدم🥰

در آخر اسپند دود کردم و حال جسمی و روحیم به کل تغییر کرد!

خدایاشکرت که توانایی انجام کارامو دارم🤲🏻

خدایاشکرت که خونه ی زیبا و پر انرژی خوب دارم🤲🏻

خدایاشکرت که هر لحظه مراقب و محافظ من و عزیزانم هستی🤲🏻

با اجازه هونامیک عزیز 

بچه ها بیاید یه چالش بزاریم ببینیم انگیزه موش‌های انبار کننده مون از این همه وسیله نگه داشتن چیه

البته باید زمانی ازشون بپرسیم که حالشون خوب باشه نه وسط دعوا کردن که اونا هم بخوان سریع جبهه بگیرن

مثلا چند شب پیش که داشتم خروجی هام رو جدا می کردم یه کارتن گوشی دیدم که واسه خیلی سال پیش بود ولی چون گوشیش رو هنوز داریم البته کاملا بدون استفاده هست ، به همسرم گفتم می خوام بندازمش دور ، گفت واسه چی بزار بمونه چکار به تو داره مگه چقدر جا می گیره ، گفتم خب وقتی خود گوشیش اوراق شده دیگه کارتونش به چه دردی می خوره؟  باورتون نمیشه از جوابی که بهم داد نمی دونستم بخندم  یا گریه کنم، گفت شاید یه روزی شرکت سازنده ش اعلام کرد که هرکی این مدل گوشی رو به همراهش جعبه ش داشته باشه بهش جایزه میدیم

گفتم اگه به جایزه دادنه هنوز کلی گوشی از این قدیمی تر تو بازار هست که بخواد جایزه بگیره و جلوی چشماش  انداختمش دور

اووووف واقعا من نمی فهمم که چی تو این مغزشون می گذره

خروجی های دیروز:

گاز پاک‌کن که تموم شد و مجدد نمیخرم!

یک مقدار کمی پودر زیره تو ظرف بود که تو ظرف ادویه ها ریختم و ظرف پلاستیکیشو خروجی گذاشتم!

همون کاردکایی که گازو باهاش تمیز کردم دیگه تو خونه استفاده نمیشد و همسرم محل کارشون بردن!

یک بسته قرص ویتامین تموم شد و دور انداخته شد!

نصف بسته سدر که استفاده نمیشد!

یک دستمال که برای خشک کردن سینک استفاده میکردم چون رنگ و روش رفته بود خروجی گذاشتم!

ترانس کوچیک برای بخاری برقی برای پدرشوهرم اینا بود که درست شد و تحویل داده شد!

یک جا عودی که میخوام تو دیوار بزارم چون نیازی بهش ندارم!

بعد از تموم شدن کارها رفتم ی دوش حسابی گرفتم و روتین پوستیمو انجام دادم و شام مهمون همسرجان بودیم که سفارش دادن و یک شب خوب و گذروندم💜✨️

از این سبک و زندگی فوق العاده راضی‌ام و خیلی لذت میبرم😍

سلام دوستای مینیمالم😍💜 دیروز از ساعت ۴ و نیم تا ۶ درگیر تمیز کردن گاز صفحه ای بودم حسابی با گاز پ ...

برای چربی چدن ی کم لوله باز کن تو هوای باز به چدن اسپری کن ی دو ساعت بمونه با آب گرم آبکشی کن قشنگ تمیز میشه

امروز رفته بودیم جایی ختم کیف کردم خونه بزرررگ تمیز خلوت

با اینکه برای نهار پذیرایی شده بودن  ولی آشپزخونه تمیز ومرتب بود اتاق ها تمیز فقط فرش وپرده است.

روی کانتر واپن به نسبت اینکه صاحب نوه وعروس وداماد هستند فقط ادویه وقند وچای

در مناسبت های قبلی کابینت هاشون دیدم که ظرف ها یکدست وتمیز والبته زیاد نیست.

این حجم مهمان و درخواست مکرر اقایون برای صرف چای ولی دوتا کتری  وقوری ویه سماور وقوری پاسخگوی نیازشون بود.

انقدر همه چیز منظم ومرتب واندازه است که پذیرایی خیلی سریع انجام میشه ظرف ها شسته میشه جمع میشه.

شادی صدام کنید
با اجازه هونامیک عزیز  بچه ها بیاید یه چالش بزاریم ببینیم انگیزه موش‌های انبار کننده مون از ای ...

فقط باید قلقشون بیاد دستمون. همسرم با گفتن و صحبت  و... توجیه نمیشه، بامداومت من در پاکسازی گاردش شکسته شده و تازگیا بعضی چیزا رو ازش دل میکنه.