2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738842 بازدید | 44705 پست
سلام خانما خروجی این چند وقت من کیف ام که آستر خراب شده بود لباس زیرم و جوراب شوهرم جعبه گوشی و ...

دیروز دیگه نشد ادامه اش بنویسم 

چندتا گلدون کوچیک پلاستیکی رفت بازیافتی

۷ تا گلدون فروختم به خواهران با قیمت خیلی پایین،😊

قراره شوهرم چندتاگلدون ببره سرکار

با یه آشنا که لوازم خانگی داره صحبت کردم قرار شد سماورم که تا حالا استفاده نکردم ببرم برام بفروشه اگه فروش بره خیلی خوشحال میشم،،🥰

یک چیز دیگه خیلی وقته که میخام انجام بدم و چن وقته بهش فکر کردم خروجی دادم ادویه پاسماوریه چینی هست سراش شکسته چند بار چسب زدیم دسته کوچیک داره شکسته وچسب زده بودیم الان دیگه میخام بندازم دور

ادویه‌هام توی ادویه جات دیگه دارم شیشه ای ولی یکم کوچیکه

بحث جانمازه ماهم خودمو همسرم هرکدوم یدونه سجاده سه تیکه بزرگا داریم. منم تسبیح مخصوص خودمو که پسرکوچ ...

داشتم فکر می کردم فقط منم که کلی جانماز دارم برام جالب بود که بقیه فقط2،3تا دارن،باز یکی مثل من پیداشد ماهم اگه دورهم جمع بشیم نماز جماعت میخونیم

ما دوتا سجاده دم دست برای خودمون دوتا جانمازم برای بازی بچه ها چون وقتی نمازمی‌خونیم اونام میگن مال ما باشه

یه سجاده وفکرکنم تا 5تا جانماز برای مهمون دوتا سجاده زیپی دوتا جانماز زیپی وکلی مهرکربلا وتسبیح داریم چون مهمون میاد 

وفکر کنم 7تا چادر رنگی چون وقتی خانوادگی هستیم که معمولا خانواده هامون هستن چادرشون عوض می کنندوچادر کم میاد،🤣

ویک چادر نماز مخصوص خودم ویه چادر خوشگل سه بعدی دارم که وقتی مهمون میادسرم می کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غیر از اینا 5تا پارچه چادری سوغاتی دارم که میخام حداقل دوتاش بدوزم 

حالا شاید از تسبیح هام کم کنم

مهرهام که گذاشتم بدم جایی چون زیاده

پیرو حرف هیدوا جون منم خوشگل ترین سجاده برداشتم برای خودم خیلی قشنگ نیست ولی خوب ازاونا بهتره،ایشالله رفتیم کربلا یه خوشگل میخرم برای خودم

در مورد طلا من درحال حاضر گوشواره وپلاک چند سال پیش باسنگ فیروزه خودمون سفارش دادیم ساختن دارم خیلی دوستش دارم ویه انگشتر ویه حلقه ساده،یه دستبند ظریف،یه زنجیر

یه پلاک انگشتر ظریف دارم که با پس انداز خریدم استفاده نمی کنم

دخترم 3تا گوشواره کوچولو النگو وپلاک

منم طلاهام چندسال پیش فروختیم 

البته چند تا سکه پارسیان هم دارم که به مناسبت‌های مختلف هدیه گرفتیم که اختیارش باخودمه

یه چیزی که این چند ماه خیلی رعایت کردم کنترل ورودی واز طرفی استفاده از موادی که داریم 

واقعا داره حجم کاهش پیدا می کنه یخچال داره خالی میشه 

فریزر همینطور،به طوری که از 4طبقه اگه همه یکجا بزارم دوتا خالی هست این برای من که تقریبا همیشه پر بود خبیلی خوشحال کننده هست یه کمد 4طبقه که توش همه وسایل مصرفی اضافه مثل شوینده حبوبات عرقی جات و بهداشتی بود اونم نصف شده همین طور کابینت ادویه و دم نوش

از دوستان عزیزم تشکر می کنم چون از پیام هاشون استفاده کردم و تجربه شد

البته باید خرید بریم چون یه سری چیزها تموم شده فعلا عقب انداختم چیزهای اضافه که مونده،تموم بشه

ولی فقط ضروری ها رو میخرم و به مرور چیزهایی که لازم باشه اونم کم اگه فقط شوهرم همکاری کنه اضافه و زیاد نخره😭🤣

شوهرم وای نگم که مثل خیلی آقایون دیگه توی همین چند وقت هندزفری بلوتوثی، پاور بانک ، دوتا زیرانداز مسافرتی😬😭چون قبلیه یه بخشش خراب شده ولی حاضر نیست اون دور بندازه چون میگه هنوز قابل استفاده هست،

کف پوش ماشین،سر شیر برای شستن ماشین و چن چیز دیگه الان یادم نمیاد خریده این درحالی هست که الان از نظر مالی اوکی نیستیم

داشتم فکر می کردم فقط منم که کلی جانماز دارم برام جالب بود که بقیه فقط2،3تا دارن،باز یکی مثل من پیدا ...

دوست عزیز هر کس با توجه به سبک زندگی اش لوازم ووسایل داره ورودی خروجی های متفاوتی داره‌

شما مهمون چادری واهل نماز دارید پس این شرایط شماست واگه نداشته باشید باید از شما خرده گرفت

کسی هست مهمان اهل نماز نداره خوب چرا الکی انباشتگی مهر وتسبیح وچادر ایجاد کنه نهایت یکی یا دوتا داشته باشه جهت اطمینان چون ما گاهی تو زندگی با افراد جدیدی معاشرت می کنیم حالل دوستی باشه عروس یا داماد جدید خانواده والی آخر

شادی صدام کنید

خوب صدای من از خونه مادرم می شنوید بسته به شرایط دیروز یه سی درصد از صد در صد غیبت داشتم ولی غیبت یه فردی که ذهنم درگیر هم کرده نکردم.صبح ام مادرم داشت می گفت که دیگه ادامه ندادم.

نماز قضاهامم همین جا دارم می خونم.

شادی صدام کنید
یه سریاش جزء بازیافتی هاست  یه سری ها زباله ...  ولی من به شخصه دیدم تو خونه ای که در ک ...

برای منم خوندن گزارش ها خیلی کمک کننده س که قسمت هایی از خونه که شاید از یادم رفته یا وسیله هایی که از دستم در رفته رو یه بررسی بکنم تا از کنترلم خارج نشه. 

نمیدونم چجوری بگم ولی از وقتی تو این جمع اومدم انگار علاوه بر نگاه خودم از دید چند نفر دیگه هم میتونم خونه و وسایلم رو بررسی کنم و تصمیم درست تری درموردشون بگیرم. امیدوارم منظورمو رسونده باشم. 

متوجه شدم فکر میکردم زباله ها جزو خروجی به حساب نمیان ممنون

من هم مشابه شما فکر میکنم 

بازیافتی و زباله رو خروجی نمیدونم چون بنظرم اینا قابل نگهداری نیستند بنابراین گزارشی برای این قبیل خروجی ها نخواهم داد 

ولی لباس از بین رفته و لوازم شخصی رو گزارش میدم که فقط انگیزه ای باشه برای دوستان و البته یادآوری برای خودم 

ققنوس