2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738439 بازدید | 44695 پست
خیلی قشنگه  نمیدونم چجوری بگم  من چادر و سجاده وجانماز ومهر تسبیح قشنگ تو کیفیت نمازم خی ...

برا منم همینطوره تمام وسایل نمازم سفید هس و البته خوشبو.وکیف مخصوص به خودش رو دارم همش رو گذاشتم داخلش .

بحث جانمازه ماهم خودمو همسرم هرکدوم یدونه سجاده سه تیکه بزرگا داریم. منم تسبیح مخصوص خودمو که پسرکوچیکه نخای بالاشو که تزیینین دراورده😁ولی حدودهفت هشت تا سجاده کوچولو بامهرو تسبیح دارم چون گاهی پیش میاد مهمونمون که میاد اقتدامیکنن به همسرم ونمازجماعت برپا میشه بخاطراین نمیتونم بزارمشون خروجی. یه چندتاهم مهرشکسته وکهنه دارم که میخوام بکوبمشون بشن خاک مخصوص تیمم. همه ایناهم توی یه بقچه زیپی هستن

لطفالایک نکنین. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم های گل من مشغول روتین خانه داری هستم بعضی جاهارمپاکسازی میکنم دیروز رفتم سراغ لوازم آرایشم و دو تا رژ که فاسد شدهبود انداختم رفت پشت آینه ی میز توالتم کمد داره اونجارم بررسی کردم

در مورد جانماز بگم که منم از موقع جهیزیه مامانم برام گذاشته یه کیفه پارچه ایی که داخلش چادر نماز ، دو تا سجاده و دو تا تسبیح و قرآن عقدم ! من خودم آدم مذهبی نیستم و اصلا تا حالا تسبیح دستم نگرفتم نمی‌دونم چه شکلین🫠🫠

سلام خانما

خروجی این چند وقت من

کیف ام که آستر خراب شده بود

لباس زیرم و جوراب شوهرم

جعبه گوشی و محافظ و صفحه کلید گوشی عوض کرده بود ولی نگه داشته بود

اسباب بازی بچه ها خراب بود

دوتارژ وسه تا مداد چون تا لوازم آرایشی دیگه گذاشتم کنار استفاده نمیشد

دوتا جاشمعی کوچک که بااینه اش ست بود دخترم شکست

ولی بازیافتی دیگه

سلام امروز پنجره اتاق، بالای کمد و فضای بین کمد و دیوار پاکسازی شد 🥳

توری پنجره رو شستم 

پنجره ها و دیوار و کمد و دستمال کشیدم 

یک جوجه اسباب بازی، یک تابلو، یک آویز ،چندتا گل کاردستی،یه جانماز مسافرتی که بهش زمان داده بودم گذاشتم خروجی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام ،مستاصل موندم ،من یه کمد دیواری دارم و اون یکی اتاقم کند دیواری نداره ،همون کمد لباسامو می‌ذارم ...

شوهرت قرار بوده دختر بشه دقیقه 90 خدا نظرش عوض شده و پسر شده 😅 خب هفته که 7 روزه و اگه هر روز هم کت و شلوار عوض کنه7 تا دست میخواد 

به نظرم باهاش حرف بزن یه تعدادی رو جمع کنه و بقیه رو یه مدت بپوشه و وقتی کهنه شدن اونا رو بذاره خروجی و اون یکی ها رو جایگزین کنه  

برای کمد دیواری هم بگو اتاق کوچیک میشه ولش کن...(اخرشم کار خودشو میکنه حرص نخور😅) 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را