2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738603 بازدید | 44700 پست
سلام ،مستاصل موندم ،من یه کمد دیواری دارم و اون یکی اتاقم کند دیواری نداره ،همون کمد لباسامو می‌ذارم ...

عزیزم وقتی ازهمشون استفاده میکنه پس غصه نخور مدلشه. فقط مراقب باش ورودی حدیدنداشته باشه. چون مرتب استفاده میکنه اینام زود کهنه میشن ومیتونی خروجی بزاریشون. میتونی یکی دوتاایتم ازهرکدوم رومخفی کنی تا بقیه روبیشتربپوشه بعد که خروجی رفتن اوناروبیاری جلوی دست

لطفالایک نکنین. 
خدا بخواد ماامسال کلی ورودی داریم برای خونه جدید البته ورودی هامون مربوط به ملزومات خود خونه است و ض ...

اگه دوستدارین از این آینه هاکه پشتشون نورمخفی داره داره بزنین فکرکنم اسمشون بک لایته

لطفالایک نکنین. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندوقت پیش پسرکوچیکموبردیم دکتربراش سرم نوشت وچون یکسالشه نزدیم براش دیگه دیشب یکم حالش بدبود مجبورشدیم اخرشب ببریم درمانگاه همون سرم رواستفاده کردیم. 

خروجی دردناک دیشب😔

لطفالایک نکنین. 
سلام ،مستاصل موندم ،من یه کمد دیواری دارم و اون یکی اتاقم کند دیواری نداره ،همون کمد لباسامو می‌ذارم ...

چرا خندم گرفت استیکر آخر هفته برید خرید رو دیدم؟! 😂😂

اینکه همه رو میپوشه که خیلی خوبه 

اینکه لباسی که دیروز پوشیده و امروز نمیپوشه خیلی خوبه

خودتو اذیت نکن راهی جان 

اجازه بده او سبک خودش رو پیش بره، همینکه استفاده میکنه عالیه خب

و اینکه قراره کمد دیواری ایشون جدا بشه خیلی خوبه

اگه ایشون دوست داره، شما تنوع لباسی داشته باشی تا جایی که دچار انباشت نمیشی واسه دل او بگیر و استفاده کن 

بعضی از آقایون هم خودشون اهل تنوع لباسی هستن و هم واسه همسرشون اینو میپسندن و در صورت تکراری پوشیدن های مداوم یکی از ایرادهایی که میتونه بهتون بگیره همینه

✨فقط سعی کن دچار انباشت نشی✨

من و همسرم تعداد لباسهامون خیلی کمه 

هر دومون این مدلی هستیم 

نه من بهش ایراد میگیرم و نه ایشون

ولی اگه ایشون اینجور نبود قطعا تو تصمیمم تجدید نظر میکردم

❌لایک❌
خدا بخواد ماامسال کلی ورودی داریم برای خونه جدید البته ورودی هامون مربوط به ملزومات خود خونه است و ض ...

به نظر من فقط آینه ی تنها کافیه 

البته اگه مثل ما مسواک رو داخل دستشویی نمیذارین 

من اصلا نمیتونم تحمل کنم مسواک تو دستشویی باشه😷😷 

ولی اگه مسواک رو میذارین اونجا اون شلف بغل میتونه کمک کننده باشه وبرای بعضی محصولات پوستی

به زودی منم مامان میشم😍

سلام خوبین خانما 

خواستم تبریک بگم به اون دسته از دوستانی که به تازگی به منزل جدیدشون رفتن یا در حال تکمیل هستن و بزودی قراره برن 

واقعا خوشحال میشم پیام های این مدلی میبینم کاربر نازنین جان هم نیستن فک کنم حسابی در این مورد مشغول هستن🙂

به امید روزی که قسمت من و امسال من هم بشه همچین روزی🙏

در مورد مهر و تسبیح و سجاده تعداد دقیقشون دستم نیست 

خودم یک سجاده داشتم و جانماز که کادوی مدرسه بود

اما همسرم کلی جانماز و مهر و تسبیح و سجاده  و کلی

مهر و تسبیح که همسرم از کربلا آورده بودن وپارسال دادم مسجد 

در حال حاضر دوتا سجاده و چند تا جانماز دقیق نمیدونم چون تو انباری به علت نبود جا 

اینم بگم یکی از جانمازها که دادم رفت بعد ها که به همسرم گفتم گفت اون هدیه عقد خواهرم بود که داده بود من نماز بخونم باهاش راستش شرمنده شدم و با خودم گفتم ای کاش قبلش میگفتم

همسرم توی لباس مینیمال هست  دو دست بیرونی و دو سه دست خونگی فقط داره .خودم لباس زیاد داشتم اما دیدمهمش دوسه تا رو میپوشم وبقیه رومدتها نپوشیدم منم خروجی واینا دادم الان راضی ام پسرم هم سه تا تیشرت بیرونی داره یه شلوار لی و دوتا تیشرت خونگی و سه تا شلوار خونگی .دخترم یکم بیشتر لباس تو خونه ای داره چون زود به زود کثیف میکنه

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون

سلام به دوستای عزیز، عصرتون بخیر؛ 

تو پاکسازی چند روز پیش یه تعداد کارت پستال و تبریک و... بود دلم نیومد بندازم،ولی امروز همه رو انداختم تو سطل بازیافت. یه سر باید برم انباری چندتا کارتون و کاغذ بازیافتی هست که باید بیارم کنار بقیه بذارم، آخر هفته همه رو میبرم خونه ی مامانم، سرکوچشون دکه ی شهرداری هست. 

حدود 200تا عکس و فیلم رو از گوشیم منتقل کردم. یه تعدادی عکس و فیلمم پاک کردم. 

در مورد مهر و سجاده هم که دوستان گزارش دادن، نگم که چقدر زیادن. اون موقع ها تو خانواده پدریم یه خانمی بودن که چادر نماز های خیلی قشنگی می‌دوختن و تموم خانم های فامیل به تعداد قابل توجهی از ایشون خرید کردن و تموم دختر خانم های دم بخت هم دوره ای من حداقل 3یا 4تا چادرنماز یه شکل تو خونه هاشون دارن که معروفه به چادرهای  «حاج خانم» 😌

مادر منم 4تا چادر نماز و یه چادر معمولی و یه چادر جشن تکلیفم رو همراه 3تا سجاده ی بزرگ گذاشتن تو جهیزیه م. که چون فعلا بهشون دسترسی ندارم تصمیمی درمورد نگرفتم. ولی تو برنامه هامه که بجز دوتاشون بقیه رو به مسجد هدیه بدم. 

تسبیح ندارم، بجاش یدونه ذکر شمار دارم که برای من کاربردی تره. 

من روشویی ام یه باکس داره که مسواک وروتین پوستی ام

با دستکش ومایع دستشویی بزرگ اونجاست

خود آیینه ساده است یعنی حتی قاب هم نداره.

کنار روشویی ام فقط مایع دستشویی وصابون می ذاریم.

شادی صدام کنید

سلام خانما،من امروز رفتم سراغ حوله تن پوش همسر،نمیدونم چرا همیشه حوله هاش از قسمت کلاه پاره میشه،قسمت پارگی رو ترمیم کردم،بعضی جاها نخ کش شده بود،نخ هارو چیدم،هرجا پرزها بلند شده بود اونا رو هم چیدم،خیلی مرتب و خوب شد،البته هرکدوم یه حوله تن پوش آکبند هم کنار داریم،با خودم گفتم بزار اینو تا آخر سال استفاده کنه،برای سال جدید حوله نو بهش بدم،اینطوری از یه خروجی هم فعلا جلوگیری کردم،چون محیط زیست هم برام مهمه،و حوله هم هنوز کاربردی بود،بعد رفتم سراغ جعبه نخ و سوزن،اونجا رو حسابی سر و سامون دادم،مقداری کش،ته مونده صابون خیاطی و یکم دکمه و نگین که کاربردی نبود رو گذاشتم خروجی،خیلی مرتب شد

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود