2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست

امروز کمد دیواری رو ریختم تا مرتب کنم. دیدم اون پارچه ملحفه ای که کف کمد پهن کردم چیز بی موردیه(کف کمد سنگه)، هم از لحاظ بصری شلوغ نشون میده، وقتی میخوام جارو و دستمال بکشم دردسره برام. 

خروجی کمد دیواری؛ 

ملحفه ی کف کمد. 

یک سبد نظم دهنده. 

یک بقچه زیپ دار. 

مقداری نایلون خرید. 

یه شال که امروز موقع پیاده روی گرفت به جایی پاره شد، البته میخواستم آخر این ماه بذارمش خروجی چون رنگش بور شده بود. 

یه دمپایی روفرشی که رویه ش پوسته شده بود، جایگزین نمیشه چون چندتا دمپایی از قبل دارم. 

نمیدونم گفتم یا نه ولی دوسال پیش اینترنتی یه کفش مجلسی اسپرت خریدم که با اینکه سایز خودم سفارش داده بودم ولی وقتی فرستادن کوچیک بود و تعویض هم نداشت،گرون خریده بودم ☹️. بخاطر همینم کلی باهاش کلنجار رفتم تا بتونم بپوشمش ولی نشد بالاخره ازش دل کندم و تصمیم گرفتم بدم به خواهرم. درس عبرتی شد که دیگه اینترنتی کفش نخرم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

درباره ی کفش نظر میخواستم

کفشی که دارین سالمه ولی ممکنه زیاد مپوشین مثلا سالی دو سه بار رو نگه می‌دارین یا نه؟

من یه پاشنه بلند دارم که خیلی شیک و جنس خوبه ولی یکم سخته و کم میپوشم 

از طرفی میخواستم بزنم سایت دیوار بفروشم که یدفعه زدم پشیمون شدم از بس پیام بد بهم دادن

چیکار کنم بنظرتون؟

کلا کفش پاشنه بلند رو میخرم احساسی بعد پشیمون میشم یدونه جدید هم خریدم که اصلا نمیشه جایی پوشید فقط یه ساعت مهمونی🤦‍♀️🤦‍♀️

صرفا بخاطر علایق دوستان به عکس  ورودی و خروجی همزمان  کلیپس سمت چپ هم بسیار شل بود هم وق.

خیلی خوشگله مبارکه♥

من سمت چپی رو دارم ولی چون موهام بلند شده دیگه جمعش نمیکنه ولی جنسش خوب و محکمه

انشاالله برای اونم یه فکری میکنم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یه سبد خیلی کوچیک داشتم گذاشتم تو کمد دیواری یه پماد زینک اکساید ورودی همسرم یه پماد آد  ورودی روز جراحی ام مقداری گاز استریل وچسب زخم گذاشتم توش گذاشتم تو کمد دیواری 

✅️اگه اینکار جواب بده شاید اصلا باکس نخرم از سبدهایی که گردشی تو خونه دارم استفاده کنم.کمد دیواری ما یه قسمت دو درب قسمت پایین کمد یه فضایی داره که این سبدها اونجا می ذارم.

شادی صدام کنید
سلام دوستان درباره ی کفش نظر میخواستم کفشی که دارین سالمه ولی ممکنه زیاد مپوشین مثلا سالی دو سه با ...

برامن شیک بودن و جنس خوب یه طرفه، طرف دیگه قطعا راحتیه

راحت نباشم خودمو اذیت نمیکنم 

❌لایک❌

[QUOTE=342291045] سلام دوستان درباره ی کفش نظر میخواستم کفشی که دارین سالمه ولی ممکنه زیاد مپوشین مثلا سالی دو سه با ... 

بنظرم هر خانمی لااقل یک جفت کفش مجلسی پاشنه دار نیاز داره. منم دو جفت کفش جنس خوب پاشنه دار دارم که فقط عروسی یا مجلسی چیزی میپوشم. شاید 8یا 9سال بشه که دارمشون.البته کفشام راحتن و برای چندساعت اذیتم نمیکنه 

سلام دوستان درباره ی کفش نظر میخواستم کفشی که دارین سالمه ولی ممکنه زیاد مپوشین مثلا سالی دو سه با ...

من یک عدد کفش پاشنه بلند دارم که البته پاشنه بلندش نهایت به پنج سانت برسه و شاید برای خیلی ها کفش روزمره به حساب بیاد 

باهاش راحتم و فقط در مجالس و مهمانی ها میپوشمش 

اگر با کفشی راحت هستید و برای یک سری موقعیت خاص تهیه کردید نگهش دارید

ققنوس
باید بهتون بگم باز من حس می کنم نسبت به بقیه عزیزانی که می شناسم کم کاری می کنم بعضی خانم ها انقدر خ ...

اره دیدم خیلیارو واقعااراده شون ستودنیه. یه دوستی دارم وقتی واردخونش میشی انگار رفتی توی حباب انقدر تمیزه ولی همیشه دست وپاوکمردردداره. حالامن نمخوام مثل اون باشم ولی حداقل مرتب باشه همه چی که نمیشه الان عمس بدم خندتون میگیره پسرم صدتاماشین چپونده زیرجلو مبلی مثلااونجا انبارمهماتشه برای حنگ باادم بدا

لطفالایک نکنین. 
اره دیدم خیلیارو واقعااراده شون ستودنیه. یه دوستی دارم وقتی واردخونش میشی انگار رفتی توی حباب انقدر ...

بله  از قدیم گفتن اندازه نگه دار که اندازه نکوست

تو هر کاری حتی انجام کارای خونه

شادی صدام کنید

دیشب یه بسته سوهان گزی ونقل که سوغاتی بودن ومانمیخوردیم دادم شوهرم ببره سرکاراونجابخورن

یه سبدنظم دهنده دارم داخل کمد میز تی وی گذاشتم شارژرهاوسیمها اونجان دیشب شوهرم نصفشون روکه کمترلازم میشد برداشت گذاشت بالای کمد اینجاخلوتترشده. 

یدونه اسپری تنفسی وپماد تموم شدن خارج شدن

تصمیم گرفتم تاسال اینده هرچی خروجی لباس دارم ازاونایی که قابل بخشیدن نیستن پرتشون نکنم برای تمیزی خونه خودم که سال اینده میریم توش، چون احتیاج به کاغذ دیواری وکابینت داره گفتم دستمالام خراب نشن

لطفالایک نکنین. 

سلام فضای تاپیک انقد مثبته که من نمیتونم از اینجا دل بکنم.🥰

چند وقت پیش دو تا گهواره، یه روروئک و یه مینی واش خروجی داشتم. هیچ کدوم از اینها خرید درستی نبودند. 

حدود ۱۰۰ تا پیمانه ی شیرخشک داشتم به نظرم حیف بود بندازم دور. دادمشون به عطاری که به هر کی میخواد بده. 

این چند وقت جابه جایی دارم یه میز تی وی رو میدم بیرون و دیگه هیچ وقت تهیه نمیکنم انشاالله. 

و همینطور یه کمد که دیگه قدیمی شده، و میز جلوی مبلها رو. میز رو جایگزین نمیکنم برای من که بچه ی کوچیک دارم میزهای عسلی کافی هستند. 

پشتیها توی سالن با وجود مبل اضافی هستند ولی فعلا همسرم با خروجشون موافق نیست. با این بپر بپری که بچه ها هر روز روشون دارند انشالله تا یکی دو سال دیگه از رده خارج میشند.🙃

برای خونه ی جدید حتما باید موکت تهیه کنیم. موکتهای این خونه رنگشون طوری بود که یه اشغال کوچیک هم سریع روشون مشخص میشد. برای انتخاب موکت به این نکته باید توجه کنم. 

من از اول تاپیک رو دارم می خونم تازه رسیدم به صفحه ۲۰۰ ولی واقعا کنجکاو شدم که ببینم چه اتفاقی افتاد ...

تابستون ۱۴۰۱ چندتا از کاربرا مثل دختر آفتاب  و ماهی تنگ طلا فعال بودن کم و بیش و بعدش شادی جان (ترسو ۶۸)هم اضافه شدن و با گزارش های این چندنفر تاپیک جون دوباره گرفت

من اواخر شهریور همون سال یادمه تو یه تاپیکی بودم و یکی از دوستان لینک این تاپیک رو گذاشت و منم که از قبل با مینیمالیسم اشنا بودم سریع زدم روی لینک و  اومدم اینجا و ازون سال مدام دارم چک میکنم. اوایل گزارش میدادم الان کمتر فعالم ولی همچنان میخونم و لدت میبرم و استفاده میکنم و گاهی هم برمیگردم پست های اوایل تاپیک رو میخونم که توش پر از تجربه و نکته ست 

دو تا قفسه یخچال دراوردم شستم‌متاسفانه مقداری دورریز میوه داشتم خدا ما روببخشه.بقیه میوه ها مرتب چیدم توش.

یخچال مرتب کردم.

تا دخترم خواب بود خارج از برنامه یه سری به کشوی داروها زدم همه کشو خالی کردم دستمال کشیدم ورودی دارو به خاطر سرماخوردگی تموم نشدنی خودم ودخترم زیاد داشتیم.دوتا شیشه شربت و چتد ورق قرص دور انداختم.

چندتا شم باید مصرف کنیم تموم شه بقیه مرتب کردم وچیدم.

شادی صدام کنید