نمیدونم دقیق منظورت چه وسایلی هستن ولی من تجربه خودمو میگم. من هیچ کشو ودراوری توی خونه ندارم میز تلویزیون هم ندارم. کمددیواریم خیلی بزرگه و اتفاقا طبقه ای هم هست. ولی عملا طبقات بالاش که دست نمیرسه خیلی استفاده نمیشن. طبقات پایین هم که مجبورم چیزای سنگین مثل چرخ خیاطی و ... بذارم. میمونه دوتا طبقه وسط که اونا هم خیلی عمق دارن و دسترسی به وسایل عقبی سخت تره
من مجبور شدم همه وسایل مرتبط و غیرمرتبط رو کنار هم بچینم، ولی باور کن هیچی جای کشو رو نمیگیره ( مگه اینکه کمددیواری رو خودت طراحی کرده باشی بسته به نیازت ارتفاع و عمق و طول وعرضش مناسب باشه)
به نظر من دسترسی به وسایل توی کشو خیلی خیلی راحت تره تا این روش که میگی، از نظر بصری هم زیباتره. نیازی نیس برای باکس جدید هزینه کنی. توی این باکس ها که میگی هربار برای برداشتن چیزی باید کل باکس رو از کمد خارج کنی تا بتونی راحت به وسایلش دسترسی داشته باشی و.... شاید روزای اول به نظر خوب برسه ولی بعد از چندروز تازه میفهمی کشو و دراور چه نعمتی هستن!
میتونی یکی از کشوهای دراور رو اختصاص بدی به وسایل داخل کشوپاتختی. و پاتختی کلا حذف بشه. یا اگه اندازه ش مناسبه مثل یکی از دوستان پاتختی رو منتقل کنی توی کمددیواری و اونجا به عنوان نظم دهنده ازش استفاده کنی
به هرحال به قول خودت کاملا سلیقه ایه و کاملا بستگی به شرایط داره. ولی حتما قبل از خریدن این باکس ها با وسایلی که توی خونه داری این فکری که داری رو عملی کن و بعد از چندروز ببین اگر باهاش راحتی دست به تغییرات بزن