2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739638 بازدید | 44717 پست
حس کردم باید خیلی سوسک و مارمولک داشته باشه!!!  کاش هم پاکسازی هم مرمت اساسی این نمونه سقف ...

فکر کنم طرفای لرستان باشه. 

انباری های قدیمی حتما سوسک و مارمولک داره. 

استوریا رو دیدم یاد خونه ی پدرو مادر همسرم افتادم، بقول همسرم یه کامیون دور ریز تو انباری هاشون دارن، فکر کنید 3تا انباری تو حیاط و یه فضای مسقف پشت خونشون پر ضایعات و چیزهایی که در طی 45سال که تو اون خونه هستن انباشتگی دارن. هنوز دوچرخه ی 5سالگی همسرم رو نگه داشتن دیگه خودتون حساب کنید چه چیزهایی اونجا هست. کاش منم  دستم باز بود اونجا رو پاکسازی میکردم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این بعدش  تو استوری ها نبود از فیلمش اسکرین گرفتم، 3 تا کتری هم نیست 4 تاست😑

احتمالا فقط وظیفه مرتب کردن رو بر عهده گرفته و اجازه نداره خروج بذاره

چون هرچی نگاه میکنم این انباری ای نیست که توسط یک مینیمالیست مرتب شده باشه

ققنوس
فکر کنم طرفای لرستان باشه.  انباری های قدیمی حتما سوسک و مارمولک داره.  استوریا رو دیدم ...

منزل فعل حاضر ما یک آپارتمان سه طبقه ست 

دو طبقه آپارتمان کامل و یک سوییت 

در هر واحد قسمت بالای سرویس بهداشتی ها فضای انبار تعبیه شده 

صاحب قبلی اینجا هم مثل ما هر سه طبقه رو با هم خریده بودن به این نیت که فرزندانشون در بزرگسالی در کنارشون زندگی کنند ولی تقدیر جور دیگه ای بود و فرزندانشون ترجیح داده بودند جای دیگه ای منزل داشته باشند

یک زوج و یک بانوی جوان در این منزل ساکن بودند آنها علاوه بر استفاده از انبارهای موجود در منازل از کل سوییت بعنوان انبار استفاده میکردن

ققنوس
 از وقتی سبک مینیمال شدن رو در پیش گرفتم. بیشتر مراقب وسیله هام هستم ولی اگه خراب بشن یا بش ...

بله دقیقا همینطوره 

مثلا همین چند روز پیش من یکی از ظرفای پذیراییم شکست که اگه قبلا بود کلی ناراحت میشدم که وای این مال جهیزیه م بود و فلان روز با فلانی رفته بودم بخرمش و‌... ولی خب عوض اینا کلی خوشحال شدم که بوفه م یکم خلوت میشه و به راحتی گذاشتمش خروجی😁

نهال🌱

فکر کنم طرفای لرستان باشه.  انباری های قدیمی حتما سوسک و مارمولک داره.  استوریا رو دیدم ...

وای چقدر شباهت منم با توصیفاتون دقیقا یاد انباری خانواده همسرم افتادم که خیلیم بزرگه اتفاقا دوچرخه دوران بچگی همسرمم نگه داشتن که با اینکه کلا فرسوده شده و دیگه چرخ نداره ولی بازم همسرم نمیذاره ردش کنن

تو انباریشون یعنی از سبد های شکسته پلاستیکی تا یخچال و میز تلویزیون و... همهههه چی پیدا میشه 

واقعا کاش بشه انباریشون رو پاکسازی کرد البته میدونم که خوششون نمیاد از این کار

نهال🌱

باید لیلی دیلی بیاد اینجا عضو بشه بگه دلایلشو

دقیقا من خوابم نمیبره😑😂اخه وقتی کسی اونجا نیست اون همه دبه میخوان چیکار؟ 😂😂

خروجی امشب 

اوتی جی که خراب شده بود /جایگزین نمیشه چون داداشم داره ، داداشم میگفت قیمتی نداره که یدونه بخر گفتم منم استفاده نمیکنم نهایت از خودت قرض میگیرم 😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را