2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739846 بازدید | 44729 پست
من به قیچی ابرو داشتم بچه هام نمیدونم کجا گذاشتن  خیلیم نیاز دارم ولی مقاومت میکنم و نمیخرم می ...

منم یه سوهان ناخن داشتم تو خونه گم شد یک ماه مقاومت کردم دیدم خیلی لازم دارم، خریدم. هفته ی بعدش لای تشک مبل قبلیه رو پیدا کردم ☹️

این هفته یه مسافرت رفتیم و با خودم قرار گذاشته بودم از تموم مسافرت های قبلی سبک‌تر برم. 

یه دست لباس بیرونی و یک شلوار خونگی و دوتا تیشرت خونگی و لباس زیر، حوله نخی و ملحفه و دمپایی روفرشی برای خودم همراه با لوازم بهداشتی شد کل وسیله هام. 

خریدها فقط شامل مواد خوراکی و یک بسته حنا شد. 

خیلی زود همه ی وسیله ها جمع و جور شد و لباس ها رفت تو ماشین. 

خروجی این هفته؛ 

یک پیراهن خونگی که عمر خودشو کرد، جایگزین نمیشه چون سه تا پیراهن نخی از خریدهای قبل دارم. 

در مورد مدارک صحبت شد، فکر نکنم خونه ی کسی اندازه ی ما مدارک باشه. کلیه ی مدارک شرکت همسرم و چندین دفتر مالی و ثبتی سایز بزرگ از اینا که جلدش حالت گلاسه هست داریم که واقعا جاگیره، یک کشو از دراور پر این دفاتر و... تازه دوتا باکس بالای کمد هم کاغذهای قرارداد و.... 

ولی خوب نه میشه بهش دست زد نه پاکسازی کرد. به این بخش اصلا کاری ندارم.(اینم استثنائات زندگی مینیمال ماست که فکر کنم تو هر خونه ای بنابر شرایط و موقعیت یه قسمت اینجوری دارن.) 

فقط یه کیف کوچیک شناسنامه و پاسپورت و کارت ملی ها رو گذاشتم توش، دوتا پوشه دکمه دارم سند و قولنامه و مدارک پزشکی دارم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=341766594]خب این سبک زندگی یکم دیکتاتوری نیست. 

دوست عزیز دارید با چند جمله از زندگی من در فضای مجازی که حتی نمی دونید واقعی هست یا نه چنین سوالی از من می پرسید؟

شادی صدام کنید
خانم ها جا نونی ام قسمت داخلی اش شسکسته نون توش خشک میشه تا خرید جا نونی جدید نون ها تو چی بذارم؟ و ...

عزیزم میتونی تو سفره بذاری  یا تو نایلون اینطوری هوا توش نمیره نونا خشک نمیشن

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

انگار لازمه هر شب اسباب بازی های دخترم پاکسازی کنم

دیشب چندتا تکه از اسباب بازی هاش خارج کردم پستونک اشم دورانداحتم هیچ وقت استفاده اش نکرد.

امروز نوبت کمد دیواری هاست تا اینجای روز فرصت نکردم انجام بدم

دوتا رژلب خوبم وخودکار قرمزم تو خونه گم شده.

خوندن نماز قصاهام داره به سختی پیش میره یه تیر ومرداد سنگین دارم که تموم شه می افتم روی روتین عادی.

شادی صدام کنید

امروز مجدد پادکست اثر مرکب گوش دادم بخشی اش که مربوط به صحبت ماست👇

میگه یه لیست از عادت های بدتون یادداشت کنید بعد بیافتید به جون خونه هر چیزی که مربوط به اون عادت دور بندازید در فرهنگ اونا این طور مثال زده:

اگه شما نوشیدنی می خورید تمام لیوان های مربوط به سرو اون نوشیدنی بطری های قفسه همه دور بریزید

شامل افراد هم می شد

راستی لیلی دیلی چند روزه استوری نذاشته وگرنه براتون می ذاشتم

مارتین عزیزم اگه پیامم می بینی ممنونم دیروز به صورت متمرکز تماس های ورودی خروجی کنترل کردم نتیجه اش برام عالی بود

شادی صدام کنید
امروز مجدد پادکست اثر مرکب گوش دادم بخشی اش که مربوط به صحبت ماست👇 میگه یه لیست از عادت های بدتون ...

چه خوب که از قسمت های پادکست به اشتراک میذارید 

به شخصه روش فکر میکنم و مطابقت میدم با زندگی خودم 

ممنونم گلم

❌لایک❌
[QUOTE=341766594]خب این سبک زندگی یکم دیکتاتوری نیست.  دوست عزیز دارید با چند جمله از زندگی من ...

کلا برام سوال بود؟ این ک ما هر چی میخایم باید حتما بشه اما مثلا طرف مقابل چون علایقش اینه و ما نمیتونیم با علایقش کنار بیایم چکار باید بکنه

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱