2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739658 بازدید | 44717 پست
من این جور چیدمان ها خیلی دوس دارم برای خونه مادربزرگ ها برای عزیزانی که خونه باغ یا ویلا دارن البته ...

من به امید خدا یه روز بخوایم باغمون رو بسازیم آشپزخونش این شکلی میسازم

before i die i want to be happy and make others happy

سلام

تو یک ماه گذشته ورودی لباس فقط داشتم،

مانتو برا خودم

کفش و شلوار برا دخترم

دمپایی و تل مو و برای پسرم

که همه اش خرید ضروری بود 

خروجی هم کتابهای پسرم جمع شد که فعلا گذاشتم زیرزمین تا مهر ماه که مرور بکنه بعد میره بازیافت

دفترهای مدرسه که برگه هاش پر بود رفت بازیافت، دو تا دفترش تا نصفه نوشته بود گذاشتم دم دست که همین تابستون چیزی خواستن بنویسن یا برگه لازم داشتن استفاده بکنن...

و تعداد زیادی کاربرگ رفت خروجی

خروجیام همه مربوط به مدرسه بچه ها بود

دلم یه پاکسازی اساسی میخواد از نظر روحی واقعا نیاز دارم ولی چیزی پیدا نمیکنم😄🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مثل لیلی دلیلی ویلا وخونه باغ دوس ندارم یا اینکه در دوشهر خونه داشته باشم در رفت امد باشم

مگر ابنکه اون ویلا مثل عکسی که دادم همه چیزش کم باشه واینکه سنتی باشه.مثلا من نباید ۱۲ تا بشقاب وچه وچه وچه داشته باشم می دونم مهمون میادا ولی دوس ندارم برای شستنش نمبگما یا جمع جور کردنش به لحاظ ذهنی اذیتم می کته واینکه سلیقه من این خوته ویلایی باید شکل بافت اون روستا باشه  البته سلیقه ای ها جسارت به کسی نباشه.

یا مثلا ما می ریم روستا یا ویلا دوس دارن همه چیز تکمیل باشه خوب خونه ادم نیست که همه چی باشه 

شادی صدام کنید
منم مثل لیلی دلیلی ویلا وخونه باغ دوس ندارم یا اینکه در دوشهر خونه داشته باشم در رفت امد باشم مگر ا ...

دقیقا با نظرتون موافقم

چند سالیه پدر و مادرم تو شهر مادرم که خوش اب و هواس یه خونه گرفتن فقط برا تعطیلات برن

خب وسایل و امکاناتش کمتر از خونه خودشونه، ولی انقدری که اونجا براشون مهمون میاد ،خونه اصلیشون مهمون نمیاد

مامانمم تا یکسال مدام در حال وسیله خریدن و کم و کسری ها بود که مهمون میاد ظرف و ظروف کم نیاره

منم مثل لیلی دلیلی ویلا وخونه باغ دوس ندارم یا اینکه در دوشهر خونه داشته باشم در رفت امد باشم مگر ا ...

بابت عکسها خیلی خیلی ازت ممنونم شادی جان 

خیلی لذت میبرم و استفاده میکنم. 

یه چیزی که با دیدن عکس ها و تجربه خودم از زندگی به ذهنم رسید اینه که هرچی از لحاظ خوراکی به حد نیاز خرید بشه تو استفاده ازشم بیشتر صرفه جویی میشه 

مثلا ما قبلا که 6نفر بودیم همسرم چه مهمون داشته باشیم یا نداشته باشیم اصولا میوه رو جعبه ای برمیداشت. گوشت رو گوسفند میکشت موارد بهداشتی رو یه ظرف بزرگــــــــــــــ مایع ظرفشویی و...  میخرید 

الانم که 4نفریم باز به همون منوال🫤

و در برابر اعتراض من میگن که اینجور باصرفه تره. در صورتی که اینطور نیست 

وقتی ما به جای دوتا شونه تخم مرغ، 10تا دونه بخریم از لحاظ ذهنی کمتر مصرف میکنیم نمیگیم حالا که زیاده چه دوتا بخوریم چه سه تا!! 

همیجور بقیه چیزها.... 

یه وقتایی همون رفتن برای خرید هم(تنبلی یا کار داشتن) خودش دلیل بر به اندازه مصرف کردن میشه 

❌لایک❌
با دخترم سرما خوردیم قبل از اینکه بریم دکتر به زحمت بلند شدم خونه جمع کنم که میام خونه مرتب باشه در ...

انشاالله هرچه زودتر خودتون و دخترتون حالتون خوب بشه

چقدر عالیه که خونتون انقدر خلوته من با اینکه کلی خروجی داشتم ولی بازم خونم هنوز به اون مرحله نرسیده که تو ۴ ۵ دقیقه جمع و جور بشه

البته اینکه دخترم همش در حال بیرون ریختن کابینت و کشو هاست هم بی تاثیر نیست😁

نهال🌱

دقیقا باهاتون موافقم ومن تو زندگی واقعی می بینم ببشتر خانم ها این دغدغه با همسراشون دارن از طرفی هم واقعا مقدور نیست خودمون خرید کنیم چون با توجه به مسولیت های دیگه مون سختره.همسر من برای یه مهمونی اندازه سه تا مهمونی خرید می کنه وچه چه چه.من خودم انچنان سمت طعم های جدید نمی رم مگر اینکه مواد تشکیل دهنده اش بخونم ببینم با مزاج ما سازگاره ولی همسرم بسته های بندی جدید تو هایپرمارکت می بینه می خره ومدتها تو یخچال وفریزر می مونه جالب که خودشم نمی خوره. ولی من  برای حل این مسئله یه ایده تو ذهنم  اگه نتیجه بخش شد با شما عزیزان به اشتراک‌می ذارم.

شادی صدام کنید
انشاالله هرچه زودتر خودتون و دخترتون حالتون خوب بشه چقدر عالیه که خونتون انقدر خلوته من با اینکه کل ...

شما فکر کنم‌پیام من ندید سه تاکشو اشپزخونه خالی کردم درب زیر سینک با یه دستمال کوچلو بستم

تمام کشوهای اتاق خواب خالی کردم گذاشتم تو کمد دیواری فعلا نمی تونه ور کمد باز کنه.

کشوهای میز تلویزیون چسب زدم.اتاق خودشم‌سرویس چوب نداره در واقع براش سبسمونی نخریدیم

شادی صدام کنید