2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740150 بازدید | 44731 پست
ببخشید عزیزم شما ملافه کش دار رو می‌خرید یا میدوزید؟ اصلا آماده اش تو بازار موجود هست؟

بازار هس .

البته من روی تشکمون یه محافظ تشک(زیرش یه لایه محافظ هس که نمیزاره چیزی زیرش نفوذ کنه و تشک تمیز میمونه) خریدم بعد خودم ملافه کشدار هن براش دوختم

سلام و صدتا سلام😌 

دست پر اومدم حسابی 

خروجی‌هام: 

یه کاپشن ۷ ساله 

یه کیف دستی ۹ ساله ک پوسته پوسته شده بود 

یه زیرمانتوی مشکی پاره 

یه کفش اسپورت که زیرش پاره شده بود 

یه کیف دستی بزرگ که روش نوشته انگلیسی بزرگ داشت و من از این مدل بدم میومد نمیدونم چرا خریده بودم 

یه قوطی خالی کرم 

یه خودکار نامرئی خراب 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید عزیزم شما ملافه کش دار رو می‌خرید یا میدوزید؟ اصلا آماده اش تو بازار موجود هست؟

نه عزیزم آماده خریدم

بله فروشگاه هایی که کالای خواب دارن معمولا از اینا هم دارن

ورودی یه قطره چکان برای داروی دخترم که از نظر من غیر ضروریه وقتی همسرم داد دستم گفت دور نندازیا.

موشی جان خرید طلاتون مبارک باشه

بچه ها من همسرم خیلی دوس داریم حلقه های ازدواج مون عوض کنیم به نظرتون از نظر شگون اینا بده همسرم رینگ ساده دوس داره بخره منم از اینا که ظریف ان یه نگین روش

شادی صدام کنید
ورودی یه قطره چکان برای داروی دخترم که از نظر من غیر ضروریه وقتی همسرم داد دستم گفت دور نندازیا. مو ...

در حال حاضر یه انگشتر طلاا دارم که خیلی دوستش دارم ویه حلقه ازدواج قشنگه هه ولی اون جور بخوام بگم شیک وخاص نه دوس دارم عوض اش کنم یه انگشتر دیگه هم نمی خوام بخرم همین دوتا باشه برای مهمانی ها....چون روزمره انگشتر نمی اندازم همش در میارم به عنواین مختلف اذیتم می کنه

شادی صدام کنید
ورودی یه قطره چکان برای داروی دخترم که از نظر من غیر ضروریه وقتی همسرم داد دستم گفت دور نندازیا. مو ...

به نظرم در مورد شگون حلقه یه چیز خرافاته 

من و همسرم حلقه های سومیمونه البته همسرم طلا نمیندازه 

هیـــــچ اتفاق بدیم تو زندگیمون نیافتاده 

دفعه اول ایشون حلقشون گم شد 

دفعه بعد من حلقمو عوض کردم 

الانم یه ست دستمونه 

❌لایک❌

چرا بد باشه.خواهر منم بعد 10سال حلقه های خودش و همسرش براشون کوچیک شد رفتن عوض کردن، خداروشکر الان 23ساله دارن عاشقانه کنار هم زندگی می‌کنن.

اتفاقا برید بخرید و تجدید پیمان کنید، عشقتون همیشگی 💞

در حال حاضر یه انگشتر طلاا دارم که خیلی دوستش دارم ویه حلقه ازدواج قشنگه هه ولی اون جور بخوام بگم شی ...

بخر عزیزم 

مبارکت باشه 

منم یه انگشتر برلیان دارم و یه حلقه 

هر دوشونم سبکن ولی تو دستم سنگینی میکنه اکثرا یه جایی میریم میندازم 

❌لایک❌

من قطره چکان برای دارو های پسر کوچیکم استفاده میکنم چون دهانشو باز نمیکنه ولی با قطره چکان راحتم مخصوصا ساعتهای داروی شبانه ش

❌لایک❌
من قطره چکان برای دارو های پسر کوچیکم استفاده میکنم چون دهانشو باز نمیکنه ولی با قطره چکان راحتم مخص ...

برای آهن وومولتی ویتامین اش خودشون چسبیده به درب شون قطره چکان دارن.دیگه حالا خریده واصرار که استفاده کن

مرسی که همگی حواب دادین انشاا..جزو برنانه های امسال تعویض حلقه هاست

سه تا النگو هم داشتم دونه ای ۷۰۰ خریده بودم تقریبا دونه ای ۱۵ فروش رفت برای جراحی بینی ام فروختم.

بعد از مدتها دوباره علاقمند به اکسسوری ها شدم فرصت اش پیش بیاد شاید خرید داشته باشم خیلی تنوع شون زیاده و خوشگلن.

شادی صدام کنید
برای آهن وومولتی ویتامین اش خودشون چسبیده به درب شون قطره چکان دارن.دیگه حالا خریده واصرار که استفاد ...

همین که استفاده کنی و انباشت نداشته باشی با دل خوش بخر و لذتشو ببر💕

❌لایک❌

سلام من آماده خریدم ،واسه تشک قبلیم اندازه بود ،واسه این تشک جدیدم چون قدتشک بلندتره کوچیکه ، شما حواستون باشه اندازه تشکتون بخرین