2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740475 بازدید | 44731 پست
سلام دوستان عزیز، میشه من رو در دور انداختن کتابهای درسی دخترم کمکم کنید که دل و جرئت دور انداختنشو ...

سلام عزیزم 

کتاب های امسالش رو نگه دارید تا دوهفته اول مهر 

چون تو سطح دبستان حتما دوهفته آغاز سال تحصیلی دوره خوهند داشت. 

بقیه رو از پیش دبستانی شروع به پاکسازی کنید 

حتما دخترتونم حضور داشته باشن و با نظر خودش هرچی اضافه ست رو بریزید دور 

بعضی کاردستی هاشم بدید به خودش تا هدیه بده به دوستاش یا بچه های فامیل 

هرچی نمیذاره به زور دور نندازید چون تو روحیه ش تاثیر بدی میذاره 

یه وقتایی کتاب داستان جدید میخواد بخره بهش بگید اگه اجازه بدی دوتا تکه از انباشت ها رو با انتخاب خودت بذاریم خروجی، چشم برات میخرم. 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  کتاب های امسالش رو نگه دارید تا دوهفته اول مهر  چون تو سطح دبستان حتما دوهفت ...

ممنون عزیزم

عشق من خدای من، من را به حال خودم رها نکن تنها تویی بهترین دوست و یاورمن، خدایا عبادتت در سحرگاهان نشان می‌دهد من را لایق ستایشت می دانی دوستت دارم ای عشق ابدی من.....
سلام دوستان عزیز، میشه من رو در دور انداختن کتابهای درسی دخترم کمکم کنید که دل و جرئت دور انداختنشو ...

سلام 

دلیلتون برای نگهداریشون چی هست ؟ 

اگر بنابر یادگاری بودنشون هست که دخترتون و خاطرات قشنگش بهترین یادگاری هستن 

مدرک تحصیلی هم نیستن که در آینده برای ارائه نیازشون داشته باشید .یکبار با خودتون تحلیل کنید و رها کنید شاید رفتنشون باعث اومدن چیزهای بهتر بشه

ققنوس

سلام عصرتون بخیر؛ امروز سرویس بهداشتی و حمام رو تمیز کردم.خروجی ها؛ 

یک قوطی خالی شامپو. چندتا ژیلت، یه جاصابونی که درش شکسته بود،یه بطری کوچیک که توش سرکه سیب ریخته بودم برای موهام، تموم شد و دیگه نمیخوام تو حموم باشه نهایتا هر وقت خواستم تو ظرفی میریزم اون مقدار رو استفاده میکنم. 

از پاییز تصمیم گرفته بودم تو شوینده ها هم مینیمال بشم، امروز آخرین سیف کرمی رو برای شستشوی سرویس بهداشتی و حمام استفاده کردم، فعلا جایگزین نمیشه.

الان دوتا پودر رخشا دارم که خیلی خوشم نمیاد ولی میخوام تمومشون کنم. ببینم میتونم فقط با پودر لباسشویی و جوش شیرین و سرکه سفید نظافت خونه رو پیش ببرم یا نه. 

سال هاست که شوینده های قوی مثل جرمگیر و سفیدکننده رو کلا حذف کردم. 

سلام  دلیلتون برای نگهداریشون چی هست ؟  اگر بنابر یادگاری بودنشون هست که دخترتون و خاطرا ...

متشکرم حتما از راهنماییتون استفاده میکنم

عشق من خدای من، من را به حال خودم رها نکن تنها تویی بهترین دوست و یاورمن، خدایا عبادتت در سحرگاهان نشان می‌دهد من را لایق ستایشت می دانی دوستت دارم ای عشق ابدی من.....

سلام دوستان نینی سایتی من تقریبا یکساله که شما عزیزان رو دنبال میکنم و از روشهای پاکسازیتون خیلی استفاده کردم میخ   وام من از پاکسازیام بگم       

من ۱۴ ساله که ازدواج کردم وتو این ۱۴سال حتی ۱عدد جوراب ننداخته بودم دیگه خودتون فکرشو کنین همه جا پر از لباس پر از وسایل میخوام دونه دونه بگم چیا رو انداختم

اول وسیله های بزرگم  اما بجاش کوچکترش رو خریدم مثل مبل و غذا خوری ۶نفره بجاش ۴نفره خریدم 

تخت ۲طبقه فلزی دخترام رو فروختم اما بجاش هیچی نخریدم

۱-از ۱۵گلدون فقط ۴تا مونده

۲- ۱۰تا کفش 

۳- ۶-۷تاشال وروسری

۴- ۱۳تامانتو

۵- ۴تالباس مجلسی

۶-فکر کنم ۲۰ تا کیسه لباس راحتی گذاشتم بیرون

۷- ۴دست کت شلوار همسر جان 

۸- سرخ کن

۹- ذرت ساز

۱۰- ۳تا قوری

۱۱- چند دست ظروف 

۱۲- ۲تا لحاف 

۱۳-تا کیسه بزرگ اسباب بازی 

تابلو

زیر پایی 

قابلمه های کهنه 

ضروف پلاستیکی 

شیشهای سس

کابینت فلزی

آکواریوم

قلیان

دستگاه کارت پرس

کامپیوتر اضافه

دستمال های کهنه 

روفرشی اینارو از پارسال دارم بیرون می زارم بازم یادم بیاد میگم ولی واقعا بعد از افسردگی پارسال از وقتی با اینجا آشنا شدم حالم بقدری خوبه که همیشه دعا گوشتون هستم

بزارین بازم بگم 

دیویدی

چن تا سفره

فلاکس چای

۲دست بستنی خوری 

۳تا میوه خوری 

۳تا اندازه جعبه کفش لوازم آرایشی 

برس ها

پرده 

گلهای مصنوعی 

پالتوها 

لباسای دختر بزرگم 

چن تا ساک 

حوله ها

بدلی جات 

ساعت

میز تحریر

صندل بچه ها

فکر کنم ۱۰تا کیف 

گیره و تل مو زیاد

کفگیر وچرا به های کهنه 

آبکش لگن 

خیلی زیاد هست ولی بیشترشرو یادم نیست واقعا من داشتم با وسایل زیاد خودم رو اذیت میکردم اما واقعا الان خیلی راحتم

بازم وسایل زیاد دارم اما باید آروم آروم بریزم دور 

دیروز حیاط تمیز کردیم اندازه ۶۰۰ تومن ضایعات فروختیم حیاط خیلی خلوت شد

خیلی زیاد هست ولی بیشترشرو یادم نیست واقعا من داشتم با وسایل زیاد خودم رو اذیت میکردم اما واقعا الان ...

با خوندن خروجی هاتون حالم خوب شد چه برسه به خودتون. امیدوارم از این به بعد انرژی مثبت تو خونه تون جاری باشه و لذت کمتر داشتن رو ببرید. 

اگه اجازه نمیده کاری نداشته باش به حریمش احترام بذار 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام دوستان نینی سایتی من تقریبا یکساله که شما عزیزان رو دنبال میکنم و از روشهای پاکسازیتون خیلی است ...

الهی شکر😍 ولی ذرت ساز چیه؟ 😅

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را