2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740968 بازدید | 44733 پست
عزیزم میشه بگی پذیراییت چند متره؟ چون منم برای پذیراییم مبل هفت نفره خریدم دو تا هم فرش 9 متری گرفت ...

کف خونتون سرامیکه؟ مطمئن آید که فرش۹متری کوچک نیست

پذیرایی ماهم همین قدر ولی قدیمیه یعنی مستطیل کامل نیست ولی فرشام ۱۲متریه زیرش هم موکته

غیر مبل هم تلویزیون میزش گنجه و میز کامپیوتر وبخاری کوچیک ۴,تابلو وچند تا گلدونه همراه پرده ودستک،😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی هرچی گوگل میزنم مینی‌مال همشون مبل هاشون ال 

من میترسم پشیمون شم از مبل ال شایدم خیلی خوب بشه 

ولی خانوما بنظرتون چوب قهوه ه ای یا سفید کدوم سفید خب  دلباز تره ولی الان رنگ چوب اومده خیلی خوشگلن 

سلام خانما روزتون بخیر امیدوارم حال همگی خوب باشه

دیروز سینک آشپزخونرو با جوش شیرین و سرکه تمیز کردم

سطل زباله که روی سینک بود رو داخل کابینت سینک جا دادم و جاقاشقی هم برداشتم  قسمت فلزیش که زنگ زده بود رو گذاشتم خروجی و جای قاشق رو برای کنار دستم حین ظرف شستن  نگه داشتم(البته بعد از شستشو قاشقها و جای قاشق از روی سینک برمیدارم)

سه تا آویز لیوان زنگ زده هم بود که حذف کردم از اون قسمت

وبگم که خیلی خوشگل شد قسمت سینکم فقط با حذف کردن

کامنت ها رو میخونم حال میکنم ولی خودم چون مریضم نمیتونم تکون بخورم قبلا گفتم خروجی رحم و تخمدان کردم ...

شاید درست نباشه اینجا ازت بپرسم ولی چرا درآوردی و چندسالته

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم 
عزیزم میشه بگی پذیراییت چند متره؟ چون منم برای پذیراییم مبل هفت نفره خریدم دو تا هم فرش 9 متری گرفت ...

کار خوبی میکنی خلوت در نظر داری

اگر برای یه طرف دیگه خونه مبل اِل یا یه کاناپه راحتی پر رنگ یا طرحدار بگیری عالی میشه یا دوتا تک نفره دیگه ولی سعی کن رنگ متضاد بگیری

میز ناهار خوری داری داخل پذیرایی؟؟ 

من داخل پذیرایی یه فرش 6متری،ناهارخوری 3نفره که عصای دستمه، مبل هفت نفره چیدم

پذیرایی من شاید 20 مترباشه(درست نمیدونم) 

مهمون بیاد از صندلی ناهارخوری هم استفاده میکنم 

ولی هرچی گوگل میزنم مینی‌مال همشون مبل هاشون ال  من میترسم پشیمون شم از مبل ال شایدم خیلی خ ...

من اگر قصد خرید مبلمان داشته باشم اولویتم مبل فرانسوی هست 

و به طور کلی علاقه بسیار شدیدی به چوب دارم

ققنوس
نه عزیزم. اصلا تحمل نگه داشتن ظزف کثیف رو ندارم. منظورتون اینه که چند تا ظرف رو نمیشه باهاش شست یا ا ...

نمیدونم منم چیزی که شنیدم و گفتم.فکر کنم برای خود دستگاه هم خوب نباشه زود ب ژود با چندتیمه ظرف روشن بشه