2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740539 بازدید | 44731 پست

بخاری گازی رو تو برنامه دیوار فروختم به خاطر اسباب کشی دیگه تو خونه جدید لازمم نمیشه اگه قبل این تاپیک بود حتما نگه میداشتم که شایددددد یه روز نیازم بشم 😐

اندازه ی دو تا کیسه بزرگ هم همسرم از وسایل خودش جدا کرد گفت اینا به درد نمیخوره بزار خروجی 😍

کلا عادت نداشت یه پیچ از وسایلشو بندازه دور ولی از وقتی من با این تاپیک آشنا شدم رفتارم ناخودآگاه روی ایشون هم تاثیر گذاشته و از این بابت واقعا خوشحالم😅😍

بخاری گازی رو تو برنامه دیوار فروختم به خاطر اسباب کشی دیگه تو خونه جدید لازمم نمیشه اگه قبل این تاپ ...

خیلی خوشحالم از پیشرفتتون

یه خودکار که تا قطره اخر جوهرش استفاده کردم رفت خروجی

در حال حاضر دوتا خودکار ابی دوتا مشکی یه قرمز یه مداد دوتا خط کش یه تراش ویه حامدادی دارم.

امروز سعی کردم هر وقت طرف کثیف میشه بشورم کارم سبک تر بود تا اینکه بمونه جمع شه ظرفهای شامم شستم ولی لباس های کثیف از کنترلم خارج شد بند رخت پره.

مقداری اسکرین شات پاک کردم.تو گفتگوهای روزمره به نسبت مینیمال تر بودم 

همین.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تعداد بالش های ما

دوتا برای تکیه دادن ،دوتا بزرگ برای تخت،دوتا کوچیک

۳تا برای خودم و همسرم روزمره

۳تا دخترم یکی الان استفاده میکنه ،یکی بزرگتر و یکی نوجوانی

۸تا مهمان و ی کوچولو برای بچه مهمان

یدونه کوچولو هم پارسال درست کردم واسه توی ماشین و پیک نیک و اینا

خروجی دوقاشق ارد برنج داشتم استفاده نمیشد

نصف شیشه مربا هویچ چندماه بود تو یخچال بود گذاشتم خروجی

سلام به همگی 

خروجی 

یک جفت جوراب خودم

چهار قاشق هم دمنوش به مونده بود که الان دم کردم و تمام

ما کلا پنج تا متکا داریم 

دوتا بالش گرد قدیمی هم از جهیزیه مامانم مونده که اصلا استفاده نمیکنیم 🙁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

[QUOTE=339594831]در مورد بالش من: دوتا بالش شیردهی که دخترم عروسکاشو روش میخوابونه و جزو اسباب بازی ها حساب میشه دو ...[/QUOTE

10 تا چقدر زیاد

البته قبلا خونه مامانم مهمون خیلی میرفت فکر کنم مامان منم حداقل 15 تا20 تا بالش داشته باشه 

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم 
تعداد بالش های ما دوتا برای تکیه دادن ،دوتا بزرگ برای تخت ،دوتا کوچیک ۳تا برای خودم و همسرم روزم ...

بستنی وانیلی بخر مربا هویج را بریز روش میل کنید

کبک درست کن از مربا بذار روش میل کنید عالی میشه 

آرد برنج را هم باهاش فرنی درست میکردی

مواد غذایی درون‌ریز دوست جان❤️

خیلی خوشحالم از پیشرفتتون یه خودکار که تا قطره اخر جوهرش استفاده کردم رفت خروجی در حال حاضر دوت ...

مانتو، بلوز پیراهن میشوری با چوب لباسی آویزون کن کمتر جا میگیره و بعد خشک شدن احتیاج کمی به اتو داره

کامنت ها رو میخونم حال میکنم ولی خودم چون مریضم نمیتونم تکون بخورم قبلا گفتم خروجی رحم و تخمدان کردم😀برا همین حسرت میخورم پاشم خروجی بدم بیرون ..

خدا کنه زودتر خوب شم برم سراغ خروجی ها 

انشالله اولین خروجی هام در کشو لباس زیرهام خواهد بود چون برا پریودام کلی لباس زیر پریودی و پارچه هایی که روی پدها مبزاشتم همشون میره خروجی چون دیگه لازمشون ندارم انشالله

خانم های عزیز وقتتون بخیر من اکثر مواقع تنها هستم و همسرم ماموریته. به نظرتون ماشین ظرفشویی بخرم ...

قبلا دوستان گفتن اینجا مثلا باید چندروز صبر کنی تا پر بشه،میتونی تحمل کنی؟؟چون دونفر هم مگ چقدر ظرف کثیف میکنن حداقل ۳/۴روز طول میکشه پر بشه

مهمون چقدر براتون میاد؟ 

خیلی کم. از اوایل ازدواج که کسی رو دعوت نکردم. خیلی اهل رفت و آمد نیستیم. اگه ی زمانی مهمون بیاد خانواده همسرم یا خانواده خودمه.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique