2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740917 بازدید | 44733 پست
بنظرم فعلا نخرید برید شهرتون یبار مهمونی بدید بعد اگه نیاز بود بخرید

ممنون عزیزم 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
البته یه چیزیم هستا شما که این تعداد مهمون و میخوای دعوت کنی برای ناهار و شام تو چه لیوانی میخوای به ...

نمیدونم من میخواستم لیوان‌های کریستال خورشیدی بگیرم که با بقیه ظروف پذیرایی مثل فنجان،آجیل خوری،پیش دستی،شکلات خوری و.... ست بشه بعد همونو سر سفره هم بزارم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم فعلا طرف اتاقش نرو عزیزم 

چشم،دیگه به قول شوهرم روزای آخره،مراعات حالشو میکنم،آن شاالله برای خونه جدید سر عقل بیاد    

نمیدونم من میخواستم لیوان‌های کریستال خورشیدی بگیرم که با بقیه ظروف پذیرایی مثل فنجان،آجیل خوری،پیش ...

به نظرم لیوانها رو بگیر 

چون هم برای شربت نیازت میشه هم برای دوغ و نوشابه و آب

❌لایک❌
به نظرم لیوانها رو بگیر  چون هم برای شربت نیازت میشه هم برای دوغ و نوشابه و آب

مرسی از پیشنهادتون،الان دوماه هست که دارم روش فکر میکنم،ولی انگار خریدشون واجبه،تو اولین فرصت تهیه میکنم

مرسی از پیشنهادتون،الان دوماه هست که دارم روش فکر میکنم،ولی انگار خریدشون واجبه،تو اولین فرصت تهیه م ...

به نظر من واجب اومد 

ان شاالله به سلامتی و دل خوش استفاده کنید عزیزم 

❌لایک❌
نمیدونم من میخواستم لیوان‌های کریستال خورشیدی بگیرم که با بقیه ظروف پذیرایی مثل فنجان،آجیل خوری،پیش ...

پس بگیر 

ولی موقع مهمونی های کم جمعیتت از اون یکی لیوان ها بذار که اگه شکستن برن تو خروجی و لیوان هات یکدست بشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
به نظر من واجب اومد  ان شاالله به سلامتی و دل خوش استفاده کنید عزیزم

مرسی از محبتتون

#چالش-هفته-پنجم

یکشنبه

کارت پستال

دوشنبه

خمیر اسلایم پسرمو یواشکی انداختم رفت... جعبه اش هم میره قسمت بخشیدنی ها...

سه شنبه

رفتم سراغ وسایل پسرم... ریزه ها رو دسته بندی کردم و بای بای . از جعبه نوک اتود تا قسمت فلزی آنتن و...

چهارشنبه

دوتا جا خلالی که به عنوان ظرف ادویه جات برای سفر استفاده میکردم و دو تا قوطی کوچیک اکرولیک... که نگه میدارم برای مارشو چون خیلی اینا رو دوست داره و جمع میکنه

پنج شنبه

گارانتی هواپز

یه جفت جوراب که قبلا سفید بودن و کششون خراب شده بود ...

قوطی عسل که رفت کابینت بخشیدنی ها

ماژیک وایت برد که تمام شد