2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740903 بازدید | 44733 پست

دوتا سبد اسباب بازی پسرم که دیگه لازم نداشت

دادم به کسی... 

دوتا استکان و نیم لیوانی(ظرفهای کاکائو صبحونه) رفت خروجی

مهمونمون از دوتا ظرف در دار مربا، خوشش اومد دادم بهش 

ورودی ها خوراکیه فقط 

سعی میکنم اسراف نکنم

❌لایک❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام امروز جعبه ابزار و پاکسازی کردم 

یه سریاش و که سر در نیوردم چیه😅وگرنه میذاشتم خروجی

یه سری میخ و ابراز که کج و کوله بود یا بی ریخت شده بودن😁

یه قوطی فلزی و یه جعبه چوبی 

جعبه رو هم دستمال کشیدم و همه وسایل و دسته بندی کردم و گذاشتم داخلش و تمام 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام سلام 

خروجی من :

شال ک یک هفته پیش خریدم چون زیر نور مغازه خریدم و اومدم بیرون فرداش ک پوشیدم دیدم اصلا رنگش  رو دوس ندارم 

و رنگش زیر نور خورشید اصلا یک رنگ دیگه بود.

چون میدونستم تعویض نمیکنه گذاشتم خروجی

یک تجربه شد زیر نور مغازه با نور طبیعی رنگها فرق میکنن 

سلام سلام  خروجی من : شال ک یک هفته پیش خریدم چون زیر نور مغازه خریدم و اومدم بیرون فرد ...

چه جالب. منم وقتی چیزی بخرم و حس خوب نگیرم ازش سریع میزارم خروجی

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
چه جالب. منم وقتی چیزی بخرم و حس خوب نگیرم ازش سریع میزارم خروجی

اره چون هر بار با دیدنش اعصابم خرد میشه

با خودم میگم پولش فدای سرم 

اعصاب و روانم مهمتره

چیزی رو ک دوس ندارم هم وقتی می‌پوشم هم اعتماد به نفسم میاد پایین 

اره چون هر بار با دیدنش اعصابم خرد میشه با خودم میگم پولش فدای سرم  اعصاب و روانم مهمتر ...

آره عزیزم. منم همین حسو دارم 

خروجی امروز

کتری دوران مجردی همسرم رفت بیرون. کتری قوری خودمو گذاشتم دم دست. 

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

خروجی های امروز؛ 

یه طرف کتیرا داشتم که هیچوقت استفاده ش نکردم و برای خیلی وقت پیشا بود. 

مقداری گلپر ییلاقی داشتم، دوقسمتش کردم، یکمش رو آسیاب کردم بقیه رو ریختم تو یه ظرف بدم به همکارم چون چند وقت پیش گفته بود نیاز داره. 

ورودی؛ 

یه مسافرت نصفه روزه رفتیم که حاصلش شد، کمی آویشن تازه و پونه کوهی و یه ظرف سرشیر. 

فقط برای اینکه کمی تاپیک متنوع بشه:

جشنی که رفته بودیم خیلی طول کشید فکر می کنم اگه جشن تا ساعت ۱۲ بود مناسب بود برای عزیزانی که بچه کوچیک شون نیاورده بودن برای عزیرانی که راه دور بودن خونه مریض داشتند روز بعد باید سفر برن یا سرکار برن.خلاصه می خوام بگم مینیمال فقط رنگ سفید مبل سفید تو یه خونه خالی نیست مینیمال برای من کلمه انداره داره یعنی نه کم نه زیاد به اندازه انقدر که برای کم بودن یا زیاد بودنش به زحمت نیافتی.

شامل همه چیز میشه من خیلی وقتها میگم حتی اگه محدودیت مالی نداشتم فلان چیز در حد زیاد نمی خریدم یا سفر زیاد وطولانی نمی رفتم.حتی تو اخلاقیات تو عشق ومحبت که نباید زیاد بشه تو عباده که توصیه شده نباید مانع کسب وکارتون بشه

خلاصه تو همه چیز.

شادی صدام کنید
فقط برای اینکه کمی تاپیک متنوع بشه: جشنی که رفته بودیم خیلی طول کشید فکر می کنم اگه جشن تا ساعت ۱۲ ...

من برای موضوعی نذر صلوات برداشتم واقعا خیلی زیاده البته نمی دونستم انقدر زیاده ولی همینم میشه یه مثال که چرا اتقدر زیاد با اینکه روزانه صلوات میدم ولی حالا حالاها تموم نمیشه

تو انجام کار زیبایی وقتی یگ مورد زیبایی انجام میشه قشنگ

ولی وقتی چندتا انجام میشه چهره از حالت نرمال خارج میشه.

شادی صدام کنید
من برای موضوعی نذر صلوات برداشتم واقعا خیلی زیاده البته نمی دونستم انقدر زیاده ولی همینم میشه یه مثا ...

دقیقا همینطوره

امروز ما رفته بودیم جایی برای عزاداری

انقدر مراسم طولانی شد که واقعا از حوصله بچه ها خارج شده بود، خواستیم بریم، دیدیم درها رو برای دادن غذا بستن، کلی اذیت شدیم 

یا یه خونواده هایی رو میبینم که زمان زیادی رو برای گردش و تفریح و دورهمی و مسافرتهاشون میذارن به حدی که همیشه خسته هستن و نمیتونن به تمیزی خونه و زندگیشون برسن 

صرفا خونه براشون جاییه که چند ساعتی بعد مهمونیشون میخوابن و باز دوباره حاضر میشن برن یه دورهمی دیگه، گاهی اون خونه تو حالت مینیمالشم افتضاح به هم ریخته ست... 

بله هرچیزی حد و اندازه ای داره 👌🏻

❌لایک❌