2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740789 بازدید | 44733 پست
ادامه،حالا تصور کنید آشغالها رو از ابن فاصله دست میگیره ببره بزاره تو سطل،توی سالن مهمون نشسته و بوی ...

این خانم چه زباله دانی ای ساخته از منزلش

واقعا خودشون از بوی زباله توی سالن آزار نمیبینن و عذر میخوام موقع سرو غذا از کنار سرویس بودن میز معذب نمیشن

ققنوس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عزیز خدا مادرتون رحمت کنه.

خواهرم به زودی اسباب کشی داره بهش گفتم وسایل اصافه ریخت وپاش با خودت نبر با اینکه هر ساعتی از روز بری خونه وحیاط وتراس اش مرتبه.گفت شادی شاید باور نکنی دوتا وانت وسیله دادم بیرون.

میز نهار خوری اشم اورد برای مامان گفت مامان اگه دوس داشتی استفاده کن اگه دوس نداشتی بده بیرون

شادی صدام کنید
این خانم چه زباله دانی ای ساخته از منزلش واقعا خودشون از بوی زباله توی سالن آزار نمیبینن و عذر میخو ...

فکر کن چقدر عجیبه،و وقتی ما با دلسوزی راهنماییش کردیم گفت تو زندگی من دخالت میکنید

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
دوست عزیز خدا مادرتون رحمت کنه. خواهرم به زودی اسباب کشی داره بهش گفتم وسایل اصافه ریخت ...

مرسی شادی جان،چه کار خوبی کردن،من خودم اگر کسی راهنماییم کنه یاببینم چیزی بلده که من بلد نیستم فوری استقبال میکنم،میگم بزار بهتر از این باشم اصلا ناراحت نمیشم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
گفتید مس.... نمیدونم نظر بقیه هم همینه یا نه اما به نظر من کلا ظروف مسی خونه رو شلوغ نشون میده و یجو ...

حس من اینه چون انعکاس نورداره شلوغترمیکنه فضارو. دکوری های مات بهترن

لطفالایک نکنین. 
وسایلش بهش اعتماد به نفس میده  شاید فکر میکنه اگه وسایلشو بفروشه و از وسایل مادرتون استفاده کن ...

حرف شما رو قبول دارم ولی ایشون حتی یه استکان از وسایلش رو استفاده نمیکنه،حتی حوله حمام مادرم رو به تنش میزنه همه وسایلش رو روی آرک آشپزخونه و توی کمد و در ودیوار جاکرده حتی حاضر نیست تو انباری بزاره،چون وسایل مادرم همه نو و تر و تمیز بودن،اونا رو استفاده میکنه اما حاضر نیست چیزای سوخته یا شکسته یا پوسیده رو دور بریزه،من خودم احساس میکنم ابن جور افراد دچار یه اختلال هستن و باید زیر نظر روانشناس باشن،شایدم روزگار بهشون سخت گرفته نمیدونم ولی خوب ما هم وقتی دیدیم شخصیتش خاص هست دیگه کاری به کارش نداریم وسعی میکنیم به جای اینکه بریم اونجا و حرص بخوریم پدرمون رو دعوت می‌کنیم و تو خونه خودمون با آرامش از حضورش لذت میبریم

بچه هامنم بگم خونه مامانم هم شلوغه هم نا مرتب البته نه اون جور شلوع ها از اون ها شلوع ها که ما ما خسته هستیم خونه مرتب نمی کنیم اون جوری بهشم میگم میگه به هونه زندگی من دست نزنید.واقعا دلم می خواد خونه اش مثل خونه یه مادر مرتب باسه خداروشکر توانش داره اگه هم نداشت ما خواهرا هستیم.بذارید براتون توصیف کنم چون الان اینجام:

رو به روم یه مبل سه نفره است که روش پارچه کهنه کشیده تلویزیون به دیوار بالاش ساعته جلوی در ورودی یه ایکه موکت انداخته که اصلا ضرورتی نداره یه بار برداشتم دوباره پهن کرد.

یه مبل دو نفره تو یه اتاق بلاتولیف دوتا مبل تک نفره تو یه اتاق بلتکلیف ما هیچ وقت چیدمان این مبل ها ندیدیم.

جالبه که الان از خاله ام دلخوره به خلطر فلان حرف گوس ندادنش در حالیکه خودشم حرف گوش نمیده

رو اپن یه عکس خاوادگی یه گلدون بزرگ مصنوعی هدیه خواهرم دستمال کاغذی تعدلی ظرف وطروف دوتا گلدون پتوس 

میگم انچنان شلوع نیستا ولی می تونه خیلی قشنگ تر اشه.

گاهی ما ادم ها حتی وسایل کمم نمی تونیم درست چیدمان کنیم.

یخجالش ولی خلوت چون هفتگی می ره بازار روز خرید می کنه.

حیاط شلوووع.اتاق بزرگه دوتا نبل ها ومشتی ها وچندتا گلدون بلاتکلیف

اتق کوچیک تخت ورختخواب ها وکابینت خای قبلی خوته وچرخ خیاطی ومقداری از وسایل دادسم ومبل دو نفرخ بلاتکلیف

شادی صدام کنید
بچه هامنم بگم خونه مامانم هم شلوغه هم نا مرتب البته نه اون جور شلوع ها از اون ها شلوع ها که ما ما خس ...

ببخشید به خاطر تایپ ام دخترم بغل ام خواب بود الان گذاشتم زمین.یه حسنی که ایسنتا دیگه نرم افزارهای اجتماعی داشتند من هی سرچ می کنم عکس چیدمان کابینت ها وکمدها خلاصه همه چیز شاید گاهی به دلایلی به خوبی اون ها انجام نشه ولی به نسبت خوبه.نکات خوبی که به طور مداوم با دیدن عکس ها یاد آوری میشه.جوری که با وجود کوچلوم خداروشکر داره خوب پیش می ره.

من خواهرم دوتا بچه داشت ولی همیشه خونه اش مراب بود

شادی صدام کنید
مرسی شادی جان،چه کار خوبی کردن،من خودم اگر کسی راهنماییم کنه یاببینم چیزی بلده که من بلد نیستم فوری ...

قربونت برم "جایگاه" فرق میکنه

مثلا زن داداش من هرکی نصیحتش کنه یا تو کاری بگه این کار بهتره انجام بدی شاید خیلی خوب پذیرا باشه 

ولی از اگه همون حرف از زبون من یامادرم بیرون بیاد گارد بگیره،طبیعیه شاید منم اینجور باشم عزیزم 

او،شما رو کنار خودش نمیبینه بلکه روبروی خودش میبینه و این طبیعیه گلم هرچند درست نیست. 

اگه برای همه اینجوریه، دیگه برمیگرده به شخصیتش و با توجه به سنش، خودشم نمیتونه به خودش کمک کنه چون باورهاش تو طول زمان قدرتمند شدن 

در هرصورت باید تحمل کنی نازنینم

❌لایک❌
بچه هامنم بگم خونه مامانم هم شلوغه هم نا مرتب البته نه اون جور شلوع ها از اون ها شلوع ها که ما ما خس ...

متاسفانه خونه مادر منم شلوغه و اصلا دوست نداره یا بهتر بگم دلخور میشه پاکسازی کنیم مگر اینکه خودش بگه فلان جا رو هرچی لازم نیست بدید بره 

ولی در مقابل خدابیامرز پدرم و خونواده پدریم بسیـــــــــــــــــار تمیز و مرتب خلوت هستن 

❌لایک❌
شادی جان چرا خوهرتون از میزناهار خوریش استفاده نمیکنه؟! 

چون می خوان جدیدترش بخرن.

کلا الان دیگه این میزش دوس نداره

من امروز ورودی،خروجی نداشتم.تمیز کاری هم نوبت شستنی ها بود که شستنی نداشتم.

شادی صدام کنید