2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740559 بازدید | 44731 پست

یکشنبه

تاج تولد شش سالگی پسرم که بالاخره شکسته شد و ازش دل کند.

دوشنبه

دفتر مشق و ریاضی پسرجان. که برای ادامه فقط یک دفتر بهش دادم به جای دوتا استفاده کنه.

سه شنبه

مروارید و خنزل و پنزل هایی که از لباس و بدلیجات و ... جدا شده بودن و نگه داشتم که مثلا وصل کنم 😂... فقط اصلیا رو هنوز پیدا نکردم...

چهارشنبه

جوراب خودم که از کف انقدر نازک شده بود که دیگه پاره شد . جنس خوبی داشت و سالها برام کار کرد.

کتاب شعر سهراب سپهری و مدیریت زمان رو گذاشتم کنار بخشیدنی ها.

یه لنگه جوراب که تنها مونده بود و برای ما نیست. میزارم کنار وسایل مهمان. کسی سراغشو گرفت که عالیه وگرنه دیگه میندازمش

پنج شنبه

شش تکه پارچه گذاشتم کنار برای کسی که کش مو درست میکنه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتا تیشرت پسر مدرسه ایم که کوچیک شده بود رفت خروجی 

دوتا تیشرت براش ورودی داشتیم 

یه شلوار کتش هم کوچیک شده بود جایگزین نمیشه چون یه پارچه ای مشکی داره باهم ست میشه 

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

یه بلوز بافت پسر کوچیکم دیگه اندازه ش نبود، رفت خروجی فعلا جایگزین نمیشه چون نیاز نیست

یه تعداد اسباب بازی این پسرم اصلا دیگه باهاش بازی نمیکرد شستم و گذاشتم خروجی

اسباب بازی های شکسته، همونطور که قفسه ش رو مرتب میکنم میره سطل آشغال یا بازیافت. 

یه کاپشن پسر بزرگم دیگه رنگ و روش رفته بود رفت خروجی، جایگزین نمیشه چون چیزهای دیگه برای پوشیدن داره و نیاز نیست

کفش کار پسر دومیم هم انداختم سطل آشغال

چون جایگزین داره نیازی به خرید نیست 

این پاکسازی ها و ورودی های هفته قبل من بود♥

❌لایک❌

یه کلاه دخترم که هدیه بود وتابستونی امروز گذاشتم سرش هم کوچیک بود هم بهش نمی اومد می ذارم کنار بقیه خروجی ها

از فریزر طالبی امروز تموم شد ولی هنوز یه عالمه موز دارم

یه طالبی وهندوانه هم وروری جدید

شادی صدام کنید
من چرا  متوجه نمیشم چی میگید      

گلم از اول تاپیک یه مقداریشو بخون بعد بیا همراه ما 😊

دوستان اینجا دور همیم تا از انباشت هرچیزی که بلااستفاده ست تو خونه جلوگیری کنیم 

و یا ورودی هایی که داریم مثل پوشاک و خوراک و لوازم منزل و...  هدفمند و کاربردی و با کیفیت باشه

اون چیزی که لازم نداریم و انباشت تو کمد دیواری و کمد و کابینت های آشپزخونه و انباری و... شکل گرفته باید بره خروجی. حالا باید بخشیده بشه یا بره سطل آشغال یا فروش بره یا کادو داده بشه یا.... 

منظور از ورودی و خروجی ها همینه عزیزم 

نتیجه یه خونه تمیز و خلوت و پراز آرامش داریم و مهمتر از اون ذهن آرومه🩷

هرچی تو ورودی ها تمرکز کنیم و خریدهای هیجانی نداشته باشیم پس انداز میشه برای هدفهای بزرگ زندگیمون ❤

این روند تو طول روز و هفته و ماه و سال انقدر تکرار میشه تا باورهامون برای این مواردی که گفتم توانمندتر بشن و بشه ملکه ذهنمون👌🏻

اینها یه توضیح کوچیک بود

در باب زندگی مینیمالیستی باید یه سرچ تو گوگل بزنی و یا کل تاپیک رو بخونی و لذت ببری💕

❌لایک❌

سلام امروز بسته ام رسید و ورودی خروجی هام به این شــــرح  میباشد😅: 

ورودی قاب و پاپ سوکت/ قبلی رفت خروجی 

محافظ کابل

یدونه هم کابل گرفتم که متاسفانه به گوشیم نخورد اما چون ارزش مرجوع کردن نداره یا با کابل یه ادم دیگه تعویضش میکنم یا میبخشم 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

خانوما از تجربه اتون درمورد خرید اینترنتی هم بفرمایید 

الان من کابل خریدم پشیمون شدم چون فکر میکردم کابل قبلی قطعی داره ولی این جدیده هم مثل اونه چون اهنش کوتاهه به گوشیم نمیخوره به نظرم این چیزا رو حضوری بخریم بهتره

قاب هم تو بازار پیدا نکردم سر اون از دیـجی سفارش دادم ولی خوب بود

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را