2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740769 بازدید | 44733 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخوای مبل بخرین چقدر هزینه می کنید و چه مدلی

الان که قیمت مبل ها دستم نیست 

ولی چند سال پیش که گرفتیم  دو دست 7نفره مدل رئال گرفتیم هنوزم از نظر کیفیت عالین و نیازی به تعویضشون نیست 

ولی برام راحتی و کیفیت مبل خیلی مهمه 

❌لایک❌
حتما همینطور وقطعا خونتون همیشه تمیزه منظور منم همون تمیزی کردنی که مدنظرتون

🙏💫

هرازگاهی از یکنواخت بودن خونمون خسته میشم،دوس دارم قبل و بعد تغییر اساسی داشته باشه،مثلا رو تخت پر لباس باشه جمع کنی،خونه پر اسباب بازی باشه،رو کانتر پر ظرف و ظروف سینک پر

اینم ی نوع فانتزی حساب میشه

(من تو مسافرت برای خودم و بچه ها یه دست لباس بیرونی و یه کفش برمیدارم و دودست راحتی و یه جفت دمپایی ...

ببخشید این لباس هایی که گفتید غیر از لباس هاییه که تنتونه؟

یعنی یک دست لباس بیرونی همون لباسیه که میپوشید یا غیر از اون یه دست دیگه هم برمیدارید؟

نهال🌱

ببخشید این لباس هایی که گفتید غیر از لباس هاییه که تنتونه؟ یعنی یک دست لباس بیرونی همون لباسیه که م ...

نه گلم همونیه که تنمونه 

(البته مسئله یه مسافرت رفتن ساده ست 

نه اینکه مثلا شهر دیگه عروسی جایی دعوت باشیم) 

❌لایک❌
مینیمالیست یجورایی همون ساده زیستیه.هردوشون سعی درگذراندن با حداقلی هاوبدوراززرق وبرق الکیه. 

یه جورایی همین میشه: 

« ساده زیست، یه مینیمالیسته

هر مینیمالیستی ساده زیست نیست» 

من با انباشت و خرید بی مصرف و زیاد به شدت مخالفم 

ولی اگه بخوام برای پوشاک و لوازم منزل و حتی خوراکی ها هزینه کنم ترجیحم به کیفیت بالا و مقدار کم(مناسب)  

❌لایک❌