2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740968 بازدید | 44733 پست

من شوهرم خرید هیجانی زیاد داشتیم هرکدوم یه جور

من تو لباس،شوهرم ابزارهای مختلف شارژر،کلا برای هیچ چیز دنبال ابزار کاربردی هست به صورت کلی خرید می کنه 😬مثل ازچسب شیشه ای بگیرتا میخ وپیچ... خروجی هم کم بوده🤣

آدم فنی هست و باید ابزاری کامل باشه🥰😭 نه اینکه شغلش باشه

برای همین فکر کنید چه خبره دیگه

البته یه سالی هست کمترخرید کرده فشار مالی به خاطر قسطا هم بی تاثیر نبوده😅🤣

منم یه دوسالی متنبه شدم و تجربه م هم بیشترشده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای که چقد دلم میخواد کابینت حبوباتم اینجوری مرتب بشه ولی خب هیچوقت اونجوری که میخوام نمیشه☹️ امیدو ...

من بانکه های اریسام رو خیلی دوست دارم

هم قیمتشون مناسبه هم ساده و کاربردی هستن

هفته پیش رفته بودم ارایشگاه شینیونم مقداری سنجاق مو داشت اون ظریف ها ونازک ها امروز ریختم دور اون که ضخیم تر ومحکم تر بودن نگه داشتم چون موهام بلنده گاهی نیازم میشه.

شادی صدام کنید
ولی از طرفی هم نظم اتفاقا با وجود بچه ها خیلی کمک کننده است.مثلا اینکه با وجود بچه ها اتفاقا الویت غ ...

ممنونم درست میگین حق با شماست. 🙏

من تا یه خورده تو برنامه ام تغییر ایجاد بشه همه چیز به هم میخوره.  مثلا دیشب پسرم خیلی از خواب بیدار شد و گریه کرد. اینبار یکم دیرتر ساعت 8 از خواب بیدار شدم. دیگه تا ساعت 11 همه چیز به‌ هم ریخته بود به زور تونستم صبحونه شون رو حاضر و خونه رو جمع و جور کنم. 

ورودی خزوجی یعنث چی

ورودی خرید ها و هدیه ها و سوغاتی و...  که تازه وارد خونه میشن

خروجی هم وسایل کهنه که دور میندازیم یا وسایلی که ازش چندتا داریم و به بقیه میبخشیم یا میفروشیم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

امروز جعبه دارو ها رو یه برسی کردم همه قرص ها هنوز وقت دارن ولی دوتا قرص که نصفه مصرف شده رو فکر کنم دیگه به کارمون نیاد (متاسفانه مامان و داداشم میرن دکتر، تا دکتر و میبینن حالشون خوب میشه به ادامه درمان اعتقادی ندارن😑😂) 

یه قرص ملوکسیکام 

یدونه باکلوفن  

این دوتا فقط دو تا قرص از یک ورقش کم شده😅کسی میدونه برای چیه؟ میشه سرخود استفاده کرد یا بریزم بره؟ 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام خدمت دوستان گل،بعد از مدتها اومدم،خروجی زیاد نداشتم تیشرت کهنه دخترم،یه کایه سوپ خوری که شکست،مقداری کاغذ،ولی به خاطر اسباب کشی کلی ورودی چسب و کارتن و سلفون داشتم، البته اساس کشی چند ماه دیگه هست ولی من چون دست تنها هستم وکمردرد شدید دارم که دکتر گفته باید عمل کنم از الان شروع کردم ریز ریز کارامو انجام بدم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود