2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740771 بازدید | 44733 پست
خانم های عزیز دیشب ماکارونی زیاد پختم از این‌پیچ پیچ ها گداشتم فریزر تا فردا نهار استفاده کنم [چشمی ...

چون در مرحله آبکشی فریز کردی خراب نمیشه اصلا 

ولی خوب ماده غذایی نیست که طولانی مدت بخوای نگهداری کنی 

کمتر از یکماه دیگه حتما مصرفش کنید

ققنوس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خروجی های بزرگ کلی حس خوب پشت سرشونه حس خلوتگی بعدش بسیار زیباست

دقیقا 

خونه خالی و خلوت 

یه دست مبل ال جمع و جور سفارش دادم

خلوتی خیلی خوبه 

حتی روی دیوار هم هیچ تابلویی ندارم

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
خانمهای عزیز سوال بی ربط به تاپیک میپرسم انشالله همگی سلامت باشین مشکلی برام پیش اومده دکتر برداشتن ...

مهرنوش مطیعی ماما هست تو اینستا پیج داره ویزیت آنلاین هم انجام میده من یه مدت طولانی فالو داشتمش به نظر باسواد میومد

سلام دوستان عزیز، 

دیشب کشوی میز آرایشم رو مرتب کردم خروجیش شد؛ چندتا شیشه روغن مو و یک نظم دهنده،یک لاک که دیگه تموم شده بود،دوتا شیشه ی عطرم آخراشه گذاشتم دم دستم اول اینا رو مصرف کنم تموم شه جا باز شه. 

ورودی؛ یه برند جدید ضدآفتاب خریدم که فقط یکبار مصرف کردم خیلی سفید میکنه صورتمو ☹️گذاشتمش کنار، تابستون به دستام بزنم. باید سرفرصت همون برند قبلیم رو پیدا کنم. 

تو فکر یه پاکسازی درست و حسابی دیگه هستم که به مناسبت اولین سالگرد مینیمالیستیم انجام بدم.

گزارش های دوستان و استوری های لیلی دیلی رو دیدم رفتم سراغ سبزی خشکام و کهنه تر ها رو ریختم دور.

چندتا تاپیک رو که سیو کرده بودم نکاتی که میخواستم رو نت برداشتم و پاکشون کردم. 

فریزر در خالی ترین حالت خودشه، به امید خدا 5شنبه تمیزش کنم و یه خرید ماهانه انجام بدم. 

سبد داروها رو بازبینی کردم و بسته های خالی و نصفه نیمه رو سروسامونی دادم یه مقداری خروجی هم داشت.

آخر اردیبهشت یه سری جوراب و تیشرت که مخصوص سرکارم بود میره خروجی، فعلا دارم نهایت استفاده رو ازشون میکنم تا قشنگ حلال بشن. 

سرکارمم باید یه پاکسازی اساسی انجام بدم، هم فایل های کاغذی هم فایل های کامپیوترم. 

ورودی یه کت برای لباس مجلسی ام.

هفته اینده هم جشن عروسی یکی از اقوام نزدیک باید یه شلوار پارچه ای ورودی می داشتم ولی با شلوار مانتو اداری ام‌ استایل ام‌جفت وجور کردم.فقط یه اتوی حساااااااابی می خواد‌

شادی صدام کنید

سلام دوستای عزیزم

دیروز دو تا فرش قدیمی که به خاطر اسباب کشی دیگه نیازم نیست فروختم به قیمت خیلی کم خیلی خوشحالم 😍

یه جفت کفش پسرم هم رفت خروجی😍

این روزها ورودی و خروجی بزرگ خیلی دارم به خاطر اسباب کشی ولی ورودی ها رو نمی گم چون میدونم شما هم مثل من از خروجی بیشتر لذت میبرید 😍😅

حس خلاص شدن از یه وسیله بزرگ قدیمی و کارکرده که دیگه به درد نمی خوره خیلیییییی عالیه (خدایا شکرت)🙏

دارم فکر می کنم عزیزانی که وسیله زیاد دارن چقدر وقت صرف نگهداری ومرتب کردن این وسایل می کنند یا من چون بچه کوچیک دارم حساس شدم چون کارام زیاد شده

دوتا شلوار خونگی دخترم که هدیه بود ومناسب اش  نیست می ذارم کنار بقیه خروجی ها 

شادی صدام کنید

سلام دوستان

من متأسفانه نمیتونم هر روز گزارش بدم

دیروز روتختی که لازم نداشتم فروختم

یک کیف لبتاب به خواهرم فروختم

یک کفگیر وسه تا در روغن ریزدادم به خواهرم

دوتا قابلمه نو روحی،دوبسته دستمال،روغن مایع یکم حبوبات،یه دست استکان یه دست پیش دستی شیشه ای،یه بسته ابنبات،یه پتو مسافرتی دادم به یک نیازمند چیزهایی دادم که ازش بازم تو خونه داشتم خیلی خوشحالم

یه لباس خواب،دوتاسارافن ،سه تا پیراهن شوهرم،یه شلوارکه زانوش پاره شد،یه کش مو،قیچی ابروخیلی وقت استفاده نمی کردم،خروجی دادم

دوتا ظرف فریزری ترک داشت یه سری ماسوره پلاستیکی،یک دسته گل خشک شده طبیعی،گذاشتم خروجی

چندتاظرف گرد پلاستیکی گذاشتم بدم به نیازمند

من از قبل عید تقریبا لباسی نخریدم،حتی برای بچه ها بیشتر هدیه بوده از قبل

بعضی خروجی ها رو فراموش می کنم تازه 

در راستای پاکسازی از دیروز مقداری بادوم،پسته کوهی فندق،هسته زردآلو هم دارم می شکنم 

دارم هرچی داریم مصرف می کنم البته بیشتر به خاطر اسباب کشی،میخام با کمترین حجم خوراکی بریم 

همین طور لباسام داره کهنه و پاره میشه همینطور بچه ها،میخام خودم به چالش بکشم با لباس کمتر ولی خوب باید زودتر لباس بشورم که بدون لباس نمونیم خصوصا بچه‌ها چون لباس زیادکثیف می کنن