2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740550 بازدید | 44731 پست
ی کوچولو تو شیشه خیارشور داشتیم،خراب شده بودن ریختم رفت شیشه رو شستم خشک کردم گزاشتم کابینت یخچال ...

ایشون متاسفانه نمیتونن هزینه هاشون رو مدیریت کنن

چندین دست از یک وسیله باعث شده نقدینگی خوبی براشون نمونه و این  ظروف بدل و بی کیفیت خریدن هیچوقت نمیتونه اشتیاق به خریدشون رو تموم کنه

جنس بی کیفیت باعث میشه همیشه ناراضی باشن بی کیفیت ها زود میشکنن و ناقص میشن .به راحتی کدر میشن و خط و خش میفتن برای همین هرساله خرید جدید دارن 

اگر یکبار پول خوبی پرداخت کنن و جنس باکیفیت حالا نه آنچنانی کیفیت در حد معقول بخرن دیگه نیازی به ظرف جدید مشابه پیدا نمیکنن

ققنوس
وای خدای من ۱۵ تا قوری! 😯 عجب اشفته بازاریه.  

تازه فقط قسمت قوری و فنجون و گفتم,قسمت همه ایتم هاش اینشکلی هست،قابلمه ها

بشقاب پیش دستی ها

کیف هاااااا،،این خانوم از یک کیف خوشش بیاد ازش دوتا میخره،از یک لباس خوشش بیاد دوتا میخره،حتی تیشرت و اینارو از یک مدل یک جین میخره😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این نظم رو تو زندگی شخصیم ندارم متأسفانه. مثلا ساعت درست شدن غذام مشخص نیست یه روز زود درست میکنم ...

عزیزم قطعا سه تا بچه کوچیک تاثیر داره.من با وجود یه بچه این نظم ام گاهی مختل میشه چه برسه به سه تا

می خوام بگم خودتون سرزنش نکنید

شادی صدام کنید
عزیزم قطعا سه تا بچه کوچیک تاثیر داره.من با وجود یه بچه این نظم ام گاهی مختل میشه چه برسه به سه تا ...

ولی از طرفی هم نظم اتفاقا با وجود بچه ها خیلی کمک کننده است.مثلا اینکه با وجود بچه ها اتفاقا الویت غذاست من صبح که بیدار میشم اول نهار می ذارم بعد ظرفهای صبحونه می شوزم

شامم معمولا بسته به اینکه چی بلشه بین ۳ تا ۴ می ذارم که خیالم راحت باشخ.اینجوری اگه بخواهم بیرونم برم در برگشت خیالم راحته شام دارم.

یا اگه بخواهم کار بکنم در صورتی انجلم مدم که غذام اماده باشه

خونه مرتب بلشه بعدش مثلا می شینم سبزی پاک می کنم

یا یه کشو آشپزخونه می زیزم بیرون تمیز می کنم

شادی صدام کنید
ولی از طرفی هم نظم اتفاقا با وجود بچه ها خیلی کمک کننده است.مثلا اینکه با وجود بچه ها اتفاقا الویت غ ...

دقیقا موافقم باهاتون منم قبل اینکه بچه دار بشم برنامه خوابم خیلی به هم ریخته بود ولی الان دیگه نهایتا ساعت نه صبح بیدار میشم که بتونم صبحانه دخترمو آماده کنم و باقی کارها

و این زود بیدار شدن هم باعث شده کیفیت زندگیم بالاتر بره هم اینکه اینطوری انرژیم تو طول روز بیشتره کمتر غر میزنم یا حوصلم سر میره

و در مورد غذا درست کردن و کارهای خونه هم همینطور 

الان که بچه دارم دیگه از وقتم نهایت استفاده رو میکنم و اینطوری همه کارهام طبق برنامه پیش میره البته درمورد شام درست کردن یکم تنبلم و همیشه میذارم سرشب که همسرم میاد خونه شام درست میکنم ولی خب دارم تمرین میکنم که این عادتو بذارم کنار و زودتر شام درست کنم اینطوری آخر شب وقت آزاد بیشتری دارم و میتونم استراحت کنم

نهال🌱

ایشون متاسفانه نمیتونن هزینه هاشون رو مدیریت کنن چندین دست از یک وسیله باعث شده نقدینگی خوبی براشون ...

ب نظر من اصلا نمیدونن با زندگی چند چندن،خیلی بلاتکلیف هستن

ن دوست عزیزم دلیل خریدشون شکستن یا ناقص شدن نیست،چون هرچی میخرن تو همون کارتنش نگه میدارن 

کلا فکر میکنن هرروز باید چیز جدیدی بخری!۴/۵سرویس قابلمه تفلون دارن،۵۰/۶۰تا قابلمه روحی متوسط و کوچیک

بعد از نبودن کابینت ناله میکنن،درحالی که اشپزخونه ۱۴متری کلا کابینت خوردارن،بالای کابینت و بالای اپن هم پره،دوتا کمد دیواری عرض ۳متر تا سقف دارن طبقه و کشو دار

دوتا دراور ۵کشو بزرگ،دوتا کمد ایستاده😐ولی نه جا برای لباساشون هست نه ظرفاشون

حضوری رفتم نمونه برداری اینا شدم دو تا دکتر یه حرف گفتن گفتم با یک آنلاین هم صحبت کنم

آنلاین نه عزیزم حالا من اسمشون ومیگم بزن نت شاید آنلاینم باشن بشدت دلسوزن دکترمریم خادم بسیارباسوادوباسابقه شیراز هستن بیاییدخصوصی