2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740966 بازدید | 44733 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تنها کلیپس ام شکست😭 در حال حاضر فقط یه کش مو دارم

چه رویایی✨

به زودی جایگزین قشنگ تری براش پیدا می‌کنی🥰

از اون نداشتن هاییه که دوسش دارم

خودمم در حال حاضر دوتا کش دارم که یکیش تو کشوئه و با اون یکی موهام رو بستم

سلام بچه ها 

من ی چند وقت خروجی نداشتم ولی میام میخونمتون هر روز

ورودی داشتم یک سرویس قابلمه استیل که خیلی وقت بود توی فکر خریدش بودم 

یک شلوار مام فیت و یک شال تابستونی 

یکسری رفتار ها رو باید با تمرین درست کرد مثال شما لپه بود و من خودم یادمه اوایل ازدواجم همیشه موقع ...

چرا استفاده نمی کنید حبوبات اونم لوبیا چیتی که نمیشه ازش صرف نظر کرد مخصوصا داخل قرمه سبزی

اتفاقا این اسکرین شات گرفتم که بهتون نشون بدم ایشون که بلاگرن ولقتصای کارشون ولی من تو زندگی شخصی ام این مدلی بودن دوس دارم این نطم واین خلوت با وجود دخترمم سعی کردم این روال حفظ کنم این نطم وحلوت تو روند بچه داری ومهمون داری های اولش خیلی برام کمک کننده بود.

شادی صدام کنید

شبیه این عکس تو گالری ام از زندگی شخصی ام زیاد دارم حالا چه خاته داری چه کارای دیگه مثلا یه دوره ای بافتنی می بافتم یا چند تکه خیاطی همهوچیز منطم می چیدم روی یه تکه پارچه که پهن می کردم همه چیزم به اندازه ومسخص می ذاشتم.

✅️همسرم زیاد خیار خریده بود به هر شکلی که بود سالاد وماست خیار استفاده کردم ولی در نهایت ۴ وپنج تاش پلاسیده شد ریختم دور.امروز یه جا به جایی برنامه داشتم دیروز شستشوی لباس داشتم امروز سرویس ها شستم

شادی صدام کنید

عرض ادب به بانوان زیبا❤

من هم ازوقتی مینیمالیستی شده سبکم بشدت بانظم ترشدم واینکه هرچیزی نیازبه خروجش باشه بلافاصله خارج میکنم فعلا که هرچی چک میکنم خروجی خاصی نیست فقط شیشه وبطری و.... که استفاده روزانه است مث ظرف ماستی قوطی شیر وازاین قبیل و... بلافاصله میندازم میره 

برای جمع کردن  ظروف ولوازم اضافی واقعا تاثیربسیاری درنظم خونه داشته الهی شکر دیگه زحمت اضافه هم ندارم 

ازهمه مهم ترذهنم ازشلوغی آزادشده

میگم لیلی دیلی دوره گذاشته یعنی چی ومیخوادیادبده 

خانمهای عزیز سوال بی ربط به تاپیک میپرسم انشالله همگی سلامت باشین مشکلی برام پیش اومده دکتر برداشتن رحم رو بهم پیشنهاد داده میگم دکتر خوب آنلاین سراغ دارین میخوام مشورت بگیرم ازشون .راهنماییم کنین ممنونتون میشم .این بدنم طوری شده که دیگه نمیتونم به کار خونه برسم 🥲

شبیه این عکس تو گالری ام از زندگی شخصی ام زیاد دارم حالا چه خاته داری چه کارای دیگه مثلا یه دوره ای ...

خیار ها رو تو ظرف روحی داخل اب نگهداری کنید خوب میمونه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خانمهای عزیز سوال بی ربط به تاپیک میپرسم انشالله همگی سلامت باشین مشکلی برام پیش اومده دکتر برداشتن ...

ای خدا ان شاءالله کار به اونجا نمیرسه  💔تنتون سلامت باد

ببخشید من نمیشناسم 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را