2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741486 بازدید | 44744 پست

خروجی یه خط لب که تموم شد و جایگزین نمیشه...میخواستم چند تا شلوارک تو خونه ای بخرم دیدم چند تا شلوار بگ دارم که تو استایلم نیست و بیرون نمیپوشم گذاشتم کوتاه کنم به عنوان شلوارک تو خونه استفاده کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریضم امروز برام سوپ فرستادن در جا ظرفش رو شستم پس دادم

البته دلم میخواست یه چیزی جاش تو ظرف بذارم ولی تو اون لحظه هر چی فکر کردم دیدم چیزی ندارم البته بعد که رفت یه چیزایی یادم اومد که دیگه دیر بود

❌️لایک❌️

یه قاشق داشتم که از بس تو ظرفشویی گذاشته بودم و جنسش هم خوب نبود خیلی وقت بود میخواستم بذارم خروجی

امروز پسرم غذا برد دانشگاه این قاشق رو براش گذاشتم چون خود به خود میره خروجی

چیزی که ببره رو بعیده برگردونه گم میکنه جا میذاره ...خلاصه نمیدونم چیکارش میکنه

❌️لایک❌️

میشه یه کم درباره تاپیک صحبت کنی؟

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱

خروجی دستمال رقص،شلوار دخترم،یک جفت جوراب همسرم

چندتیکه از لباسای دخترم که کوچیک شده بود گزاشتم پیش لباس نوزادی ها..چندتیکه از اسباب بازیهاش که باهاشون بازی نمیکرد جدا کردم سبدش شلوغ نشه💫