2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742021 بازدید | 44756 پست
بعد حموم موهاتو با حوله بپیچ یک ربع بیست دقیقه بمونه بعدش اگه ماسک مو داری بزن   بعد با دمای ز ...

عه پس اول باید حوله بپیچم به موهام؟

من از حموم میومدم مستقیم رو موهای خیسم سشوار میگرفتم😂

دفعه دیگه حتما اینطوری که توضیح دادین امتحان میکنم ممنون که راهنمایی کردین✨️

نهال🌱

دو بسته چای سبز داشتم یه بسته دادم مادر همسرم می خواستم بسته دومم ببرم بدم الان تو نت خوندم میشه بخور داد 

منم روتین بخور دادن دارم بنابراین نگه می دارم استفاده کنم.

مقداری گلاب ته بطری بود امروز استفاده کردم بطری رفت خروجی.[دوسه تا بطری دیگه به لطف همسرم گلاب داریم]

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکشنبه

قوطی خالی فل که گذاشتم کابینت بخشیدنی ها

دوشنبه

مقداری سیخ چوبی داشتم که مدتهاس استفاده نکردم. میزارم توی منقل و اولین فرصت مدل استیلش رو میگیرم

یه انبر سالادی داشتم که هیچ وقت استفاده نکردم.. گذاشتم طبقه زیرین منقل

سه شنبه

چند صفحه از پرونده مدرسه . تا کم کم از باقیش هم دل بکنم.

یه سری صفحات دیگه از صورتحسابهای صندوق و بانک

چهارشنبه

چند تکه مقوا و فیش های واریزی که زمانی برای صندوق مهم بودند.

پنج شنبه

مابقی صورتحسابهای صندوق

دفتر چهارخونه پیش دبستانی پسرم

و چند جلد که برای کیف سازی نگه داشته بودم...

آخه من بیشتر برا صاف کردن موهام میخواستم که اتو بهتر صاف میکنه این سشوار من نمیدونم چرا اصلا موهامو ...

صاف کردن با سشوار خیلی زمان می‌بره. همون اتو مو بهتره ولی بهتره قلبش اسپری محافظت مو بزنید تا کمتر به موهاتون آسیب برسه.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
عه پس اول باید حوله بپیچم به موهام؟ من از حموم میومدم مستقیم رو موهای خیسم سشوار میگرفتم😂 دفعه دی ...

وای اونجوری مو داغون میشه😅حتی اگه عجله داری باید حسابی با حوله ابشو بگیری فقط مرطوب باشه

برای موخوره هات هم اولا نوک موهات که موخوره زده رو بچین بعد یکم روغن بادوم شیرین یا تلخ به نوک موهات بزن  

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

کولر خونه رو فروختیم 

ورودی یه کولر جدید ❤

میز تی وی هم رفت خیریه 

یه میز جدید گرفتیم ❤

برعکس معمول جمعه ها که به گشت و گذار طی میشد امروز کلا به پاکسازی و تمیز کردن خونه و جابه جایی دکور خونه گذشت

الحمدلله🤍 

❌لایک❌

جمعه های دلپذیر💫🌿

امروز روز طبیعت بود و بخاطر همین از عصر کارای خونه رو شروع کردم و کل خونه جارو و گردگیری شد💫

فقط شستن حموم موند که هم جرمگیر تموم شد هم خودم خسته بودم

جدا از روتین جمعه ها،دوتا بالشت کوچیک تخت و استر و ملافه هاشونو شستم💫

وای اونجوری مو داغون میشه😅حتی اگه عجله داری باید حسابی با حوله ابشو بگیری فقط مرطوب باشه برای موخو ...

من نمیدونستم فکر میکردم همینکه سشوار بگیرم کافیه😂

آره حتما اینکارو میکنم

نهال🌱

یه هفته قبل دمپایی رو فرشیم پاره شده بود رفت خروجی یه دمپایی و کفش روفرشی جایگزین شد♥ یه شلوار ...

عزیز یادمه شما تو لباس خیلی مینیمال بودی 

تعداد لباس تو خونه ای زمستون وتابستونتون رو میگین لطفا

به زودی منم مامان میشم😍

خروجی دو جفت جوراب زنونه و مردونه

یه ست پنکک و کرم پودر که تاریخش گذشته بود/ تو خونه جایگزین دارم 

دوتا در مداد چشم 

یدک فرمژه / تو خونه جایگزین دارم

کیف لوازم ارایشمم شستم تعمیرات هم لازم داشت انجام دادم و همه لوازم داخلش و هم تمیز کردم  

فقط کشو لوازم ارایشم یه پاکسازی اساسی میخواد که ایشالا سر فرصت انجام میدم

✨یه نکته ای رو تازگی متوجه شدم برای شما هم میگم که استفاده کنید:  

_من وقتی یه کالایی رو میخریدم اگه اون کالا از لحاظ کیفیت و قیمت خوب بود یکی دوتا اضافه ازش میخریدم!  چون فکر میکردم یا دیگه پیدا نمیکنم یا گرون تر میشه ولی الان متوجه شدم عادت بدی بوده، چون هم انباشتگی ایجاد میکنه هم ممکنه بعد یه مدت تاریخش بگذره یا حتی نظرم راجب استفاده ازش تغییر کنه😑😶😅خلاصه میخوام این عادت بد و بگذارم کنار

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
عزیز یادمه شما تو لباس خیلی مینیمال بودی  تعداد لباس تو خونه ای زمستون وتابستونتون رو میگین لط ...

کلا دوتا تی شرت و شلوار تو خونه ای دارم گلم هر 6ماه تو این مورد ورودی خروجی دارم 

یه دونه هم جلیقه بافت نازک برای اووووج سرما

یه دونه لباس خواب 

❌لایک❌